Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
28-01-2018, 22:09,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Güçlü bir forvete benziyor sinani daha fazla izleyemeyeegim
Derelili çotanak
Reply
28-01-2018, 22:11,
(28-01-2018, 22:01)GurbettekiCotanak Wrote: Bende Serie A diyince aklima Italyan Serie A geldi megerse Brezilya Serie A'ymis "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

Bende gunlerdir Bozbagin oyununa geldim "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Reply
28-01-2018, 22:15,
Şu paraya kıyıp da Vedat'ı alsalar şimdi kıçımızı uzatıp rahat rahat maçları bekliyor olurduk. Al işte macera aradın sonu ne oldu.
Neyse olan oldu artık. Henrique'ye baktım biraz. Attığı gollere bakacak olursak bitiricilik özelliği yüksek bir oyuncu ki bize şu en çok lazım olan oyuncu herhalde. İnsanlar kazmaları izlemekten kanser oldu resmen.
Son sezonunda ligde 7, totalde 12 gol atmış ki Brezilya ligi için bence fena rakam değil. Serie A tekniği ve sertliği yüksek bir lig.
Handikapı ise en son maçını Kasım ayında oynamış. Antrenman yaptı mı bilmiyorum ama uyum sorunu falan derken 1-2 hafta gider gibi duruyor. İnşallah hazır geliyordur.
Şu yerli forveti de ağır yalan edecekler. Almeida gelirse eğer Jones dışarıda kalacak yabancı kontenjanından, Sinan bitiğini izleyeceğız yine. Şu Akyüz'ü geri getirsinler diyecem, o da ağır yalan. Üstelik tükürdüğümüzü yalayacağız. Şu fb'den gs'den falan bir genç kiralasınlar bari.
Reply
28-01-2018, 22:16,
(28-01-2018, 22:11)Okan Wrote:
(28-01-2018, 22:01)GurbettekiCotanak Wrote: Bende Serie A diyince aklima Italyan Serie A geldi megerse Brezilya Serie A'ymis "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

Bende gunlerdir Bozbagin oyununa geldim "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

Hangimiz gelmedik. Denisler Lopezler düşünüyorduk. Serie A dan golcü bakıyorduk. İyi makaraya almış bizi.
Reply
28-01-2018, 22:22,
maxi lopez, german denis, nilmar üçlüsünden birinin olmadığını tahmin ediyordum ama aynı zamanda gelecek oyuncunun brezilyalı değilde kolombiyalı, paraguaylı, arjantinli biri diye tahmin ediyordum.

Bu arada hiç memnun kalmadım transferden
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-01-2018, 22:31,
2011 u 20 dunya kupasi sampiyonasinda attığı iki golle brezilya yı finalle taşımış ben neden olmadığını bilmediğim bir ümit var içimde açıkçası 36 lik kadayıf denisden daha iyi transfer diye düşünüyorum 1.5 milyon euro piyasa değeri var bence iyi transfer
Derelili çotanak
Reply
28-01-2018, 22:33,
Bunun içinmiydi onca yaygara robinho transferi kadar ses getirecek falan denildi ya üstelik bu anca kapı gıcırtısı olur üstelik 6 aylık uyum sorunu vs.sezon biter dua edelim play offa kadar hazır olur.bu takım kesinlikle ilk 2 oynayamaz bozbağ bunu sağolsun tek başına engelledi
Reply
28-01-2018, 22:37,
Başkan ağır alay ediyor resmen. Bir aydır almadin, yok robinhodan daha ses getirecek dedin, şimdi tamamen kapalı kutu bir adamı son gün hem de altı aylığına kiralık getirdin. Ya tutmazsa büyük başkan? Ya uyum saglayamazsa? Bu adam ne zaman alışacak takıma, ne zaman verim alacaz? Benim ilk iki için umudum kalmamıştı, şimdi play offda gitti bence.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
28-01-2018, 22:43, (This post was last modified: 28-01-2018, 22:44 by genoa28.)
- Giresun'da bir forvet var mı?
- forvet mi? ne forveti ! forvet ne arar la Giresun'da

[Image: DUiZ93NXcAA9LD8.jpg]

Big Grin twitter'da taştaş geçiyo millet haklılar
Reply
28-01-2018, 23:07, (This post was last modified: 28-01-2018, 23:09 by Slck28.)
Gelecek forvetin videolarını izleyince bu ligin üzerinde bir futbolcu olduğu havasına kalpildim fakat bizim takimda bu adama pas atacak adam var mı? bu adam en son ne zmn top oynamış? hazır değilse maç eksiği Ronaldo olsan 3 4 maça anca kapanır, bu adam bizim lige uyum sağlayabilecek mi? Gibi sorular geliyor insanın aklına bakalım bize vedat gibi doğrudan katkı yapabilecek mi?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)