22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
13-02-2018, 02:06,
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
(12-02-2018, 20:40)yirmisekiz Wrote:
(12-02-2018, 17:41)heyulaanil28 Wrote: Değil Fatih Tekke Mourinho Tekke de gelse kazanacağız.

Kazanmak değil tokatlayarak kazanmadıktan sonra bir anlamı yok artık. Sidik zoruyla 1-0 kazansak ne olacak?  Denizli'yi herkes yeniyor zaten.

İlk maçıda sidik zoruyla kazanmıştık içeride saçma sapan puanlar kaybetmeseydik bugün farklı şeyler konuşuyorduk bu 3 hafta çok önemli forumdaki bu matem havasınıda anlamış değilim playoff dışı kaldık diyenden küme düşmeye kadar kafada işi bitirmişler var bu takım ama ilk 2 ama playofftan bu takım bu sene süper lige çıkacak bu ligde daha çok köprünün altından sular akacak 2 lig şampiyonluğunda devre arası bu takım şampiyon olacak dediğimde alay edenler vardı şimdi de küme düşer diyenlere inat bu takım şampiyon olacak diyorum yazın bir kenara sezon sonu görüşürüz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
13-02-2018, 07:56,
Ben herkesin aksine çok zor maç olacağını düşünüyorum. Denizli sağlam takviyeler yaptı bence kümede düşmeyecek ve hızlı adamları var kappel ziya gibi..zor maç.batuhan abdülkerim oynarsa mağlubiyete hazır olun..bu hafta futbolculara büyük tepki olur kötü sonuç halinde
Derelili çotanak
Reply
13-02-2018, 08:28,
Bu maçta artık kazanmamanın bahanesi yok. İyi oyun ve bol gollü bir galibiyete ihtiyacımız var camia olarak. 5 tane atın geçin yoksa içimdeki bu öfke dinmeyecek.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
13-02-2018, 08:43,
(13-02-2018, 02:06)heyulaanil28 Wrote: 2 lig şampiyonluğunda devre arası bu takım şampiyon olacak dediğimde alay edenler vardı şimdi de küme düşer diyenlere inat bu takım şampiyon olacak diyorum yazın bir kenara sezon sonu görüşürüz.

Big Grin Big Grin Big Grin

yav zahmet olmazsa o mesajlarini bi gosterde ibreti alem gorsunde feyz alsin senden  Smile la sen degilmiydin mehmet hocaya en cok karsi cikanlardan birisi? hayir madem okadar imkansiz durumdayken bile sampiyon yapicana inaniyorsan daha nesini istemiyordun hocanın?
Reply
13-02-2018, 11:43,
Taaa en baştan bu yana söylüyorum.Şampiyon olacağımıza inananlar üst sırada ki takımlar ile deplasmanda oynayacağımız maçların sonucuna 3 puan yazıyor galiba.Play-off içerisinde kalmaktır bu takımın amacı.Olursa play-offdan olur.Gerisi hikaye.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-02-2018, 12:46, (This post was last modified: 13-02-2018, 12:46 by genoa28.)
@heyulaanil28 bence Mustafa Bozbağ'ın ta kendisi.. Big Grin
Reply
13-02-2018, 13:11, (This post was last modified: 13-02-2018, 13:14 by maicon_28.)
dahil olmak gibi olmasın ama bende @kerasus'un hatırladığı gibi hatırlıyorum.
Yalnız ne değişik bir başarıydı. Belki dünyanın en iyi hocaları mourinho, guardiola, klopp birlik olsa o sene şampiyon yapamazdıBig Grin mehmet birinci hariç..
Hatta aynı senaryo yine olsa Mehmet hoca bir daha yapamaz sanırım. 100 yılda bir gerçekleşecek bir olaydı Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-02-2018, 13:32,
(13-02-2018, 08:43)kerasus Wrote:
(13-02-2018, 02:06)heyulaanil28 Wrote: 2 lig şampiyonluğunda devre arası bu takım şampiyon olacak dediğimde alay edenler vardı şimdi de küme düşer diyenlere inat bu takım şampiyon olacak diyorum yazın bir kenara sezon sonu görüşürüz.

Big Grin Big Grin Big Grin

yav zahmet olmazsa o mesajlarini bi gosterde ibreti alem gorsunde feyz alsin senden  Smile la sen degilmiydin mehmet hocaya en cok karsi cikanlardan birisi? hayir madem okadar imkansiz durumdayken bile sampiyon yapicana inaniyorsan daha nesini istemiyordun hocanın?

zahmet olmazsa sen göster bildiğin birşey varsa ben o dönem 2 yarı herkes umutsuz iken bu takım şampiyon olur dedim hiçbir zaman umudumu yitirmedim.

2 konuda Metin Diyadin konusu ben Metin Diyadin'nin 8-10 haftanın hocası olduğunu söyledim hala aynı fikirdeyim tezim de doğru çıktı benim Metin Diyadin ile sorunum yok kendisini belli dönem savundum tepkiler oldu küfür falan yanlış dedim arkasında oldum ama devre arası yolllanmalıydı çünkü adamın gittiği takımlarda sezon başı aldığı takımlarda sezonu tamamlayamıyor çıkardığı takımlarda son 6-7 haftada aldığı takımlarda çıkarmış istatistik söylüyor ayrıca bu Metin Diyadin sevgisi nedir neymiş efendim içerde baskılı oynumuyormuşuz ya bir zahmet içerde kendi sahanda baskılı oyna Erkan Sözeri bile içerde baskılı oynuyordu defansif hoca olmasına rağmen hadi onu bırak deplasmanda ne oynadın Altınordu maçı hariç rezil biri de yazmış üst sıradaki takımlar ile deplasmanda oynayacağız işimiz zor demiş doğru peki biz niye bu takımları içeride yenemedik sorsan baskılı oynadık Elazığ,Ümraniye,Manisa,Ankaragücü,Bolu,İstanbul kim verdi bu puanları içiride Metin Diyadin iyi hoca falan değildir Türkiye Kupası sayesinde kalmıştır devre arası yollanmalıydı en azından Bolu,Adana,İstanbul serisinden bir 7 puanımız olurdu yeni hocada takımla bir kamp geçirirdi felsefesini takıma yansıtırdı.
Reply
13-02-2018, 13:35,
(13-02-2018, 12:46)genoa28 Wrote: @heyulaanil28 bence Mustafa Bozbağ'ın ta kendisi.. Big Grin

Ben Mustafa Bozbağ olsam herkesin yendiği Samsun'u deplasmanında yenemeyen Metin Diyadini yollar Antep maçına yardımcı hoca ile çıkar kampada yeni hoca ile giderdim.
Reply
13-02-2018, 15:11,
(13-02-2018, 13:35)heyulaanil28 Wrote:
(13-02-2018, 12:46)genoa28 Wrote: @heyulaanil28 bence Mustafa Bozbağ'ın ta kendisi.. Big Grin

Ben Mustafa Bozbağ olsam herkesin yendiği Samsun'u deplasmanında yenemeyen Metin Diyadini yollar Antep maçına yardımcı hoca ile çıkar kampada yeni hoca ile giderdim.

sen bozbağ olsan trabzonlu bi hocayi getirmezdin. getirirdin en bastan galatasarayli ergün penbeyi klubude üstüne yapardin. eger basarisiz olursa kadroyu degistirirdin.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)