22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
14-02-2018, 10:18,
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
Valla ben başkana bu konuda hak veriyorum. Son 10 yılda gelenlerin durumlarını biliyoruz. Olgun, Osman gibi adamlar gelecekse Bozbağ sonsuza kadar kalsın razıyım. Ama acilen egosundan sıyrılıp futbol konusunda profesyonel yardım alması lazım çünkü anlamıyor. Ayrıca açıklamalarıyla ilgili de biraz fren yapmalı. Önce hayal satıp sonra şööyle böyle diye ağlayınca samimiyetine kimse inanmıyor.
Takımı süper lige çıkarmak istiyorsa yapması gereken şeyler oldukça basit. Bunları oturup düşünsün.
Reply
14-02-2018, 10:49,
(14-02-2018, 10:18)Yaglidereli Wrote: Valla ben başkana bu konuda hak veriyorum. Son 10 yılda gelenlerin durumlarını biliyoruz. Olgun, Osman gibi adamlar gelecekse Bozbağ sonsuza kadar kalsın razıyım. Ama acilen egosundan sıyrılıp futbol konusunda profesyonel yardım alması lazım çünkü anlamıyor. Ayrıca açıklamalarıyla ilgili de biraz fren yapmalı. Önce hayal satıp sonra şööyle böyle diye ağlayınca samimiyetine kimse inanmıyor.
Takımı süper lige çıkarmak istiyorsa yapması gereken şeyler oldukça basit. Bunları oturup düşünsün.

Olgun, osman gibi adamlar zaten gelmesin onlari bende istemiyorum. Ama bence bozbagda artik sutten çıkmış degil artik. Kadroya sadece forvet lazimken liderle aranla sadece 3 puan fark varken, takimi dagitip gereksiz sacma sapan bitik transferler yapip takimin icine sicti. Bu giresuna ihanettir. Bu hatadan otedir. Bozbağ yüzde yuz hataliyken saga sola saldiriyor. Artık mide bulandirmaya basladi
Reply
14-02-2018, 10:52,
(14-02-2018, 10:18)Yaglidereli Wrote: Valla ben başkana bu konuda hak veriyorum. Son 10 yılda gelenlerin durumlarını biliyoruz. Olgun, Osman gibi adamlar gelecekse Bozbağ sonsuza kadar kalsın razıyım. Ama acilen egosundan sıyrılıp futbol konusunda profesyonel yardım alması lazım çünkü anlamıyor. Ayrıca açıklamalarıyla ilgili de biraz fren yapmalı. Önce hayal satıp sonra şööyle böyle diye ağlayınca samimiyetine kimse inanmıyor.

eskiden baskani elestirirken dahi iyi niyetinden giresunspor sevgisinden asla suphe yok derdim. ama bu aciklamalar giresunspor sevgisi falan degil bildigin koltuk sevdasi. adam artik krallığını ilan etmis resmen. biyere gitmiyorum "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" sıkıyorsa gelinde gonderin diyor. giresunspor kimsenin babasinin ciftligi degildir.
Reply
14-02-2018, 12:12,
@kerasus’a katılıyorum.Bunun adı derebeylik.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-02-2018, 12:57,
Çok birşey beklemiyoruz biz Bozbağdan. Samimiyetini göstersin. Çıksın desinki ben hata yaptım şu an bu tablonun sorumlusu benim desin. Nasıl başarıdan kendine pay çıkarıyorsa başarısızlıktan da kendine pay çıkarsın. Devre arası kesinlikle yanlış şeyler yapıldı. Bunun savunulacak bir tarafı yok. Eminim kendiside farkındadır saçmaladığının. Tamamen acemice plansız işler yapıldı. Bunları söylesin itiraf etsin. Birde şu konuya değinmek istiyorum. Bzi isim hakkı için ne kadar para aldık. Hangi transfere ne kadar ödedik ve oyuncular ne kadar kazanıyor. Benim bunlar hakkında bir bilgim yok. Eğer bu bilgilerin paylaşıldığı bir platform varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim. Eğer bu bilgilerde kamuoyuyla paylaşılmıyorsa bunlarda paylaşılmalı. Giresunspor sadece yönetim kadrosunun yönettiği bir şirket değil. Şirket değil. Giresunspor tüm Giresun halkının ortak bir değeridir. O yüzden bizlerinde olan herşeyi bilmeye hakkı var.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
14-02-2018, 19:01,
(14-02-2018, 00:38)maicon_28 Wrote:
(13-02-2018, 23:40)Semih Karahan Wrote: yılmaz hoca çok iyi olmuş ya . şeffaflık ön planda olacak galiba. her hafta toplantı yapacakmış basın ile. futbolcuları gruplara ayırmış. almeida ile ahmad ı begenmemiş. demekki birşey gördü ki beğenmedi. 39 puan üzerinden 25 üzeri puan alırsak play-off dayız derim .

bozbağ yönetiminde ilk defa böyle cesur hoca görüyorum. Helal olsun
Erken karar vermek gibi olmasın diye belirtmemiştim ama bende abed ve henrique'yi çok beğenmedim. İnşallah yanılırım, doğru çıkacak diye birşey yok ama ilk izlenimim böyle. Henrique kötü adam değil ama bize uygun değil bence. Bu ligde santrafor yeri geldiğinde kendi pozisyon yaratacak, kafa topu indirecek, pas dağıtacak, top saklayacak vs. henrique daha çok pozisyon hazırlarsan gol atacak santrafor izlenimi verdi. Dale'yi beğenmiyorduk ama yetenekleri yettiği kadar yapıyordu bunları, golcülüğü sıkıntıydı onunda Big Grin
Yalnız daha 20 gün önce yönetimin büyük umutlarla güç bela aldığı 2 transfer için beğenmediğini ima etmekte büyük cesaret, helal olsun hocaya Smile

Aslinda 4-4-2'de Dale ve Almeida, birbirini cok iyi tamamlardi bence
Reply
14-02-2018, 20:06,
(14-02-2018, 19:01)GurbettekiCotanak Wrote:
(14-02-2018, 00:38)maicon_28 Wrote:
(13-02-2018, 23:40)Semih Karahan Wrote: yılmaz hoca çok iyi olmuş ya . şeffaflık ön planda olacak galiba. her hafta toplantı yapacakmış basın ile. futbolcuları gruplara ayırmış. almeida ile ahmad ı begenmemiş. demekki birşey gördü ki beğenmedi. 39 puan üzerinden 25 üzeri puan alırsak play-off dayız derim .

bozbağ yönetiminde ilk defa böyle cesur hoca görüyorum. Helal olsun
Erken karar vermek gibi olmasın diye belirtmemiştim ama bende abed ve henrique'yi çok beğenmedim. İnşallah yanılırım, doğru çıkacak diye birşey yok ama ilk izlenimim böyle. Henrique kötü adam değil ama bize uygun değil bence. Bu ligde santrafor yeri geldiğinde kendi pozisyon yaratacak, kafa topu indirecek, pas dağıtacak, top saklayacak vs. henrique daha çok pozisyon hazırlarsan gol atacak santrafor izlenimi verdi. Dale'yi beğenmiyorduk ama yetenekleri yettiği kadar yapıyordu bunları, golcülüğü sıkıntıydı onunda Big Grin
Yalnız daha 20 gün önce yönetimin büyük umutlarla güç bela aldığı 2 transfer için beğenmediğini ima etmekte büyük cesaret, helal olsun hocaya Smile

Aslinda 4-4-2'de Dale ve Almeida, birbirini cok iyi tamamlardi bence

Beğenmediğini nerede ifade ediyor?
Reply
14-02-2018, 21:29,
Kongrede başkanın karşısına aday çıkacak mı merak ediyorum. Bu zamana kadar rakipsizdi eğer rakip çıkarsa ilginç bir kongre olur.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
14-02-2018, 22:46,
@yirmisekiz
4. sayfada ki videoları izle.Almeida ve Abed’i yetersiz gördüğünü söylüyor.Antrenman açıklarının olduğunu ve bunu kapatmak için çalışacaklarını belirtiyor hoca.
Üşendim tekrar izlemeye sinirlerim bozuluyor çünkü.Dakikasını yazacakdım yoksa.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-02-2018, 23:31,
Batuhan`a katlancaz o zaman desene
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)