1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor
12-08-2018, 20:10,
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor
Landel ildiz cuk oturmus..
Savunma cok kotu sos veriyor
Derelili çotanak
Reply
12-08-2018, 20:10,
defans evlere şenlik 4 net pozisyon verdik
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
12-08-2018, 20:12,
Bu defans hattıyla s.ksen üst lige çıkamayız. S.o.s veriyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-08-2018, 20:20,
Ben orta saha üçlüsünü beğendim. Abdülkadir diğerleri kadar iyi olmasa da 3 lu olarak baktığımızda iyiydi. Sağ beki beğendim. 
 Kanatları beğenmedim şimdilik.
Reply
12-08-2018, 20:24,
ilk 45 dk izlenim ;
1- Savaştan bir cacık olmaz ve uğur sag bekten bozma oldugu için stoperlik yapamıyor. ve bu zincirden etkilenen birisi aykut. sol stoperlik yapamıyor. özgür yılmaza gidin yalvarın getirin bu takımı o şampiyon eder aykut ile.
2- dauda poşet gibi geliyor bana demiştim geldiği zamanlar. bu dediğimi kanıtlar gibi oynuyor. umarım iyi olur yoksa ergin var . ergin de poşet çıkarsa "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" o zaman
3-landel sezonun adamı olabilir ( korkiş gibi olmaz umarım) takımı yöneten ve iş yaptıran o
4- abdülkadir göze batmıyor. defans anlamında takımı toplarlıyor fakat müzmin sakat olduğu için ildiz oraya kayabilir ve reis öne geçebilir sırıtmaz orta saha
5- bu sezon orta saha bana çok ama çok ümit veriyor
6-idazza ve sery sırf yabancı aldık diye yapılmış olan transfer gibi geliyor bana. idazza şutları ve ayağı iyi fakat dribbling yapabilecek kapasitede değil
7- sangare çok iyi geldi bana . iş yapar yaptırır.
8- hüsam bu sezonda oynarsa eğer takımı onun üstüne yapalım. adam kalbur üstü oynuyor ama oynuyor Big Grin
9- aykut bugün ts ile oluşan polemikten bence kötü etkilenmiş. hal ve hareketlerinden az çok belli oluyor
10- savaşın kiralık sözleşmesini fesedelim sol stoper alalım çağlara güvenilmez.
Reply
12-08-2018, 20:25,
Dimitriadis kalsaydi cok iyi olacakti tam bir beyin lazim
Derelili çotanak
Reply
12-08-2018, 20:25,
Defans çok laubali oynuyor her şeyden önce. Hem aralarında uyum yok hem de rakibi hafife alıyor ve basit hatalar yapıyorlar.

Abdülkadir için ilk izlenim olumsuz, oraya oyuncu gerekiyor sanki.

Landel-ildiz iyi görünüyor. Landel biraz kırılgan ama zamanla daha da toparlanır. Sangare, dauda ilk bakışta boş adam hissi verdiler bakalım. İdazza daha iyi göründü gözüme.
FORZA GiRESUNSPOR!
AVANTi GiRESUNSPOR!
Reply
12-08-2018, 20:29,
(12-08-2018, 20:24)Semih Karahan Wrote: ilk 45 dk izlenim ;
1- Savaştan bir cacık olmaz ve uğur sag bekten bozma oldugu için stoperlik yapamıyor. ve bu zincirden etkilenen birisi aykut. sol stoperlik yapamıyor. özgür yılmaza gidin yalvarın getirin bu takımı o şampiyon eder aykut ile.
2- dauda poşet gibi geliyor bana demiştim geldiği zamanlar. bu dediğimi kanıtlar gibi oynuyor. umarım iyi olur yoksa ergin var . ergin de poşet çıkarsa "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" o zaman
3-landel sezonun adamı olabilir ( korkiş gibi olmaz umarım) takımı yöneten ve iş yaptıran o
4- abdülkadir göze batmıyor. defans anlamında takımı toplarlıyor fakat müzmin sakat olduğu için ildiz oraya kayabilir ve reis öne geçebilir sırıtmaz orta saha
5- bu sezon orta saha bana çok ama çok ümit veriyor
6-idazza ve sery sırf yabancı aldık diye yapılmış olan transfer gibi geliyor bana. idazza şutları ve ayağı iyi fakat dribbling yapabilecek kapasitede değil
7- sangare çok iyi geldi bana . iş yapar yaptırır.
8- hüsam bu sezonda oynarsa eğer takımı onun üstüne yapalım. adam kalbur üstü oynuyor ama oynuyor Big Grin
9- aykut bugün ts ile oluşan polemikten bence kötü etkilenmiş. hal ve hareketlerinden az çok belli oluyor
10- savaşın kiralık sözleşmesini fesedelim sol stoper alalım çağlara güvenilmez.

Kanka senin sezon öncesi forvet yorumların tutuyor. Bu sene de Dauda'da tutacak gibi maalesef Sad

Savaş'ı beğenmedim ama gönderilecek kadar kötü değil adamın fişini çektin hemen :Big Grin
Bak eğer sakatlık problemi yaşamazsa Emre Uruç götürür sağ beki. 

Ama takıma takviye lazım çok net
Reply
12-08-2018, 20:59,
Kanatlarımız ilk maç itibariyle bomboş. Sırf yabancı oldukları için alınmış
İdazza fena başlamamıştı ama kayboldu.

Abwo bile yeri geldiğinde şov yapıyordu.
Reply
12-08-2018, 20:59,
Dauda yazdı. 3-1

En azından pozisyon gelince atabilen oyuncularımız var. Geçen senekiler gibi dağ taşa yazmıyorlar
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)