1.Hafta | Giresunsporumuz 3 –1 Eskişehirspor
12-08-2018, 20:24,
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor
ilk 45 dk izlenim ;
1- Savaştan bir cacık olmaz ve uğur sag bekten bozma oldugu için stoperlik yapamıyor. ve bu zincirden etkilenen birisi aykut. sol stoperlik yapamıyor. özgür yılmaza gidin yalvarın getirin bu takımı o şampiyon eder aykut ile.
2- dauda poşet gibi geliyor bana demiştim geldiği zamanlar. bu dediğimi kanıtlar gibi oynuyor. umarım iyi olur yoksa ergin var . ergin de poşet çıkarsa "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" o zaman
3-landel sezonun adamı olabilir ( korkiş gibi olmaz umarım) takımı yöneten ve iş yaptıran o
4- abdülkadir göze batmıyor. defans anlamında takımı toplarlıyor fakat müzmin sakat olduğu için ildiz oraya kayabilir ve reis öne geçebilir sırıtmaz orta saha
5- bu sezon orta saha bana çok ama çok ümit veriyor
6-idazza ve sery sırf yabancı aldık diye yapılmış olan transfer gibi geliyor bana. idazza şutları ve ayağı iyi fakat dribbling yapabilecek kapasitede değil
7- sangare çok iyi geldi bana . iş yapar yaptırır.
8- hüsam bu sezonda oynarsa eğer takımı onun üstüne yapalım. adam kalbur üstü oynuyor ama oynuyor Big Grin
9- aykut bugün ts ile oluşan polemikten bence kötü etkilenmiş. hal ve hareketlerinden az çok belli oluyor
10- savaşın kiralık sözleşmesini fesedelim sol stoper alalım çağlara güvenilmez.
Reply

Messages In This Thread
RE: 1.Hafta | Giresunsporumuz – Eskişehirspor - by Semih Karahan - 12-08-2018, 20:24

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)