11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor
05-11-2018, 21:29,
RE: 11.hafta Gençlerbirliği - Giresunspor
(05-11-2018, 21:12)sokakbaşımeyhane Wrote: Ultras arkadas yenikent sahasi uzak demis..ben 10 sene kaldim ankarada sincana 15 dakika hadi merkeze 40 dakika de..bu bahane degil..yenikent uzakta giresun stadi dagdami..gecen pazar gunu tribunleri gormedin mi??Tamam passolig cok etkiledide baskentte 21 kisi kadar gidecek kadar etkilemedi..

Sahanın nerede olduğunu bilmiyorum,Ankara'yı da pek bilmem yazdığımı okursan Ankara'da yaşayan bu forumda yıllardır yazan birinin söylediğini belirttim orada. 
Ben bu tribünleri yıllardır görüyorum 2014 bu lige tekrar döndüğümüzde passolig yürürlüğe girmişti. O dönem neredeyse yarı yarıya tribünleri etkiledi bu konu burada da çok kez konuşuldu. Passolig'i ciddi anlamda karşı olarak çıkarmayan da var maç günü stada girmek isteyip çıkaramayan da var. Bir de rahatlığa alışıp passolig falan kim uğraşacak deyip oturup evinden internetten izleyen var bu çoğunlukta. Pazar günkü tribünlerden bahsediyorsun ben sana öncesini sorayım play-off oynadığımız sene lige nasıl başladığımızı hatırla önceki senesinde takım son anda play-offu kaçırmış şehrin takıma sahip çıkıp stadı doldurup futbolculara moralle başlaması kale arkası yine boş. Play-off oynadık sonraki sene hiç yapmadığımızı yapıp bu ligin isim yapmış topçularını şampiyon olmuş takımdan oyuncu falan getirdik sezona başlarken kaç kişiye oynadık yine dolu muydu stad değildi. Geçen sene Başakşehir eledik sosyal medyada goygoylar yapıldı herkes Giresunsporlu oldu takip eden ilk iç saha maçına geliyorum stad yine aynı kimse yok. Fenerbahçe ile eşleşiyoruz stad doluyor tabi Fenerbahçe görmek isteyenler gelmiş doldurmuş. Lige dönüyoruz stad yine boş.
Yönetimin geçen seneki transfer,hoca politikalarında yanlışları oldu ben burada yönetim savunması yapmıyorum. Bu sene de transferde yanlışlar yapıldı ama şampiyon olup çıktığımız sene harici biz bugüne kadar dolu stada oynamadık şehir takımı sahiplenmedi kenetlenmedi. Anlatmak istediğimi anlatabildim umarım yönetimin eleştirilecek yanları var ama stadın boş olması onların hatası diyerek kaçamayız.
Reply
05-11-2018, 21:53,
(05-11-2018, 21:29)ultras Wrote:
(05-11-2018, 21:12)sokakbaşımeyhane Wrote: Ultras arkadas yenikent sahasi uzak demis..ben 10 sene kaldim ankarada sincana 15 dakika hadi merkeze 40 dakika de..bu bahane degil..yenikent uzakta giresun stadi dagdami..gecen pazar gunu tribunleri gormedin mi??Tamam passolig cok etkiledide baskentte 21 kisi kadar gidecek kadar etkilemedi..

Sahanın nerede olduğunu bilmiyorum,Ankara'yı da pek bilmem yazdığımı okursan Ankara'da yaşayan bu forumda yıllardır yazan birinin söylediğini belirttim orada. 
Ben bu tribünleri yıllardır görüyorum 2014 bu lige tekrar döndüğümüzde passolig yürürlüğe girmişti. O dönem neredeyse yarı yarıya tribünleri etkiledi bu konu burada da çok kez konuşuldu. Passolig'i ciddi anlamda karşı olarak çıkarmayan da var maç günü stada girmek isteyip çıkaramayan da var. Bir de rahatlığa alışıp passolig falan kim uğraşacak deyip oturup evinden internetten izleyen var bu çoğunlukta. Pazar günkü tribünlerden bahsediyorsun ben sana öncesini sorayım play-off oynadığımız sene lige nasıl başladığımızı hatırla önceki senesinde takım son anda play-offu kaçırmış şehrin takıma sahip çıkıp stadı doldurup futbolculara moralle başlaması kale arkası yine boş. Play-off oynadık sonraki sene hiç yapmadığımızı yapıp bu ligin isim yapmış topçularını şampiyon olmuş takımdan oyuncu falan getirdik sezona başlarken kaç kişiye oynadık yine dolu muydu stad değildi. Geçen sene Başakşehir eledik sosyal medyada goygoylar yapıldı herkes Giresunsporlu oldu takip eden ilk iç saha maçına geliyorum stad yine aynı kimse yok. Fenerbahçe ile eşleşiyoruz stad doluyor tabi Fenerbahçe görmek isteyenler gelmiş doldurmuş. Lige dönüyoruz stad yine boş.
Yönetimin geçen seneki transfer,hoca politikalarında yanlışları oldu ben burada yönetim savunması yapmıyorum. Bu sene de transferde yanlışlar yapıldı ama şampiyon olup çıktığımız sene harici biz bugüne kadar dolu stada oynamadık şehir takımı sahiplenmedi kenetlenmedi. Anlatmak istediğimi anlatabildim umarım yönetimin eleştirilecek yanları var ama stadın boş olması onların hatası diyerek kaçamayız.

Tabi ki de passolig cok etkiledi hemfikirim ama gelen 5000 kisiyide hedefsizlik etkiledi..katilmama ragmen cogu kimse mac satiyor cikmak istemiyor diyor..bunun mac satmayla alakasi yok ama az olsun bizim olsun diyerek akpnin il baskani gibi calisarak cogu kimseyi soguttu takimdan maalesef
Derelili çotanak
Reply
05-11-2018, 22:18, (This post was last modified: 05-11-2018, 22:19 by turkuaz_0628.)
Evet takıma baktık gördük bu akşam hakem denen kara canlısı gençlere ev sahibi olmasından dolayı o kadar kıyak yaptı ki durzi 3-5 te bize çalaydı iyiydi, daha önce söylediğim gibi arkadaşlar stad çok sakat bi yerde ego yani otobüs kapısını bırak en az mesafe olarak meydan ile debboyu 2 kez yürümeniz lazım indikten sonra otostop alıyolar o güzel yanı : ) metro ile ulaşım sonrası yine ego ile ring seferleri atıyor ama ankaragücü maçlarında hava şuan ankarada buz buz hele stadyum yazında eser püfür püfür, neyse tüm bunları bi yere bırakalım takım gerçekten fena değildi sakatlar olmasa değişik olabilirdi hele son 10 dk gol olacaktı biraz becerikli olsak yalnız kayacan 3 haftadır yediği goller evlere şenlik ulan adam kapadığı ince aralıktan lık diye aldı bende dahil yırtındık kayacan geçsin filan ama yok abi anıl geçsin valla kusura bakmasın birdee öle böle şu topçu bu saha filan değil işin aslı mantık değişmediği sürece olmaz bizden bişe, görünen ruhta gitti eskiden herkes istekli idi maçlara bırakmadılar heyecan ki devre arasına play off potasından çok uzaklaşmassak adam gibi transfer yapılması durumunda belki bi ilk 6 yaparız yoksa kümede rahat kalırız hepsi bu ...
Başkentten !
Reply
05-11-2018, 22:41,
Yücel Hoca geldiğinde de benzer bir görüntü çiziyorduk. Haftalardır kazanamamıştık, takım dağılmıştı, taraftar heyecanını kaybetmişti. Bir Mersin İdmanyurdu maçı ile çıkışa geçmiştik. Sonra ne yaptı ne etti bizi play offa soktu. İnşallah yine aynısını Hüseyin Hoca başarır.
Reply
05-11-2018, 22:58,
Takimdaki orta sahalar yedeklerle birlikte birlestirip 1 adam yapsan panos etmez..bu orta sahayla mac kazanmak imkansiz
Derelili çotanak
Reply
05-11-2018, 23:19, (This post was last modified: 05-11-2018, 23:21 by kral1234.)
Panos İsveç liginde şampiyonluğa gidiyor. sanırım bu hafta da gol attı. Sürekli olmasa da forma giyiyor.
Reply
06-11-2018, 00:00,
Stadin dolup dolmamasi ayri konu bizim bos stada oynamamiz ayri bi olay. Ankara gibi yerde 15-20 kisiye oynuyoruz ve bunu passolig diye gecistirmek hicte samimi degil. Tamam baskani cok sevebilirsiniz eyvallah ama körü körüne savunmak cok anlamsız oluyor. Hani illaki savunucam diyorsan sodamiz yoktu falan de hic olmazsa alistik ona.
Reply
06-11-2018, 00:24,
(05-11-2018, 22:41)bulancak28 Wrote: Yücel Hoca geldiğinde de benzer bir görüntü çiziyorduk. Haftalardır kazanamamıştık, takım dağılmıştı, taraftar heyecanını kaybetmişti. Bir Mersin İdmanyurdu maçı ile çıkışa geçmiştik. Sonra ne yaptı ne etti bizi play offa soktu. İnşallah yine aynısını Hüseyin Hoca başarır.
O sene İç sahada sadece 2 yenilgi almıştık en azından evimizde kazanıyorduk kraldık ama şimdi öylemi daha 11.haftada evde 8 puan kaybettik
Reply
06-11-2018, 07:46,
devre arasına kadar iç sahada Karabük,Gazişehir,Hatay deplasmanda Denizli,Altınordu,Ads sakatlar iyileşmezse bu maçlardan maksimum 6 puan çıkarırırız o da zorlayarak.
Reply
06-11-2018, 13:28,
Spor28 Ergin'i hedef göstermiş.
Sosyal medyada en çok eleştirilen isim olarak Ergin'i görmedim ben.Herkes yönetimsel sorun olduğunu yazmıştı.Sosyal medya derken başka yazılıp çizilen alan var mı bilmiyorum.
Ergin'i savunmuyorum.Bu forma ona fazla orası kesin.Tek ve nihai sorumlu kesinlikle Ergin değil.Abi ve Ergin'den başka bir tane daha forvetimiz var mesela.Adı Yasin Ozan.En son transfer edilirken ismini duymuştuk.Daha da yok ortalıklarda.Bu adam bu kulüpde maaş alıyor.Sakatlık geçip form tutacak ilk 11'e girecek de takıma yararlı olacak.Gol atamamızın sorunu Ergin yani öyle mi ?17 lig maçını çöpe atanlarda hiç suç yok.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)