14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
02-12-2018, 22:19, (This post was last modified: 02-12-2018, 22:20 by sokakbaşımeyhane.)
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
Bu arada eski giresunsporlu Barış als hastaligina yakalanmis gecmis olsun...vay be...o kadrodaki elemanlara bakiyorum birde su ruhsuz yonetim ve ruhsuz topculara...Insan 3.ligi ozler mi ozluyor...Taraftari takimi harikaydi..1 saat once kuyruga girerdik...Hic unutmam baris orduspora transfer olmustu.efsane bir tezahurat vardi."Barışı aldı hemen gotü kalkti,Ulan i.ne ordu iki hafta kaldi"
Önce eski ruh geri dönmeli...
Derelili çotanak
Reply
02-12-2018, 22:22, (This post was last modified: 02-12-2018, 22:23 by maicon_28.)
Metin Diyadin hem iyi hem de karakterli hoca
2 istifasında da normalde öyle performans gösteren hocaların %95 i istifa etmezdi

Takım 5 yedi, galip gelemiyoruz tamam 20 gün sonra seçim olsa da kendime yediremez istifa ederdim.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
02-12-2018, 22:43,
Bırakacak adam kongre kararı almaz istifa eder çeker gider.Uyduruktan kongre kararı alındı , tek umudum bu hafta yediğimiz kongreye kadarki maçlarda 4 5 tane yemek.Ozaman belki utanırda bırakır.
Genç Çotanaklar

Reply
02-12-2018, 22:54, (This post was last modified: 02-12-2018, 22:56 by genc28.)
(02-12-2018, 22:19)sokakbaşımeyhane Wrote: Bu arada eski giresunsporlu Barış als hastaligina yakalanmis gecmis olsun...vay be...o kadrodaki elemanlara bakiyorum birde su ruhsuz yonetim ve ruhsuz topculara...Insan 3.ligi ozler mi ozluyor...Taraftari takimi harikaydi..1 saat once kuyruga girerdik...Hic unutmam baris orduspora transfer olmustu.efsane bir tezahurat vardi."Barışı aldı hemen gotü kalkti,Ulan i.ne ordu iki hafta kaldi"
Önce eski ruh geri dönmeli...

Barışa bende çok üzüldum sampiyon olduğumuź 97 senesinde çok katkı vermişti takıma.Şampiyon olup çıktığimız 2.ligde hiç sampiyonluga oynamadık ama ozamanki adıyla açık tribune girmek için 1 saat önceden kuyruğa girerdik takımda ve tribunde ruh vardı istek vardı.Şimdi ise stada ayağım zor gidiyor.
Genç Çotanaklar

Reply
02-12-2018, 23:00, (This post was last modified: 02-12-2018, 23:23 by cotanak88.)
Bozbağ kulübü öyle zor duruma soktu ki kimse bu enkazı almak istemeyecektir kongrede de tek başına çıkıp, takımı aldığı 2.ligte bırakıp gidecektir gidişat onu gösteriyor. Bu skor normal bir skor değil bir çöküşün başlangıcı, olağanüstü kongre kararından sonra bu skor biraz manidar..
Reply
02-12-2018, 23:43,
Olaganustu kongre tarihi ilginc zaten..hazirliksiz yakalamak istiyor adaylari..bozbag az olsun benim olsun derdinde..ksr bakma burasi senin dukkanin degil koca adam palavlarariyla sisirildin yanlislarin diyetini odeyeceksin..ozgure berkana sahip cikmadin caglara caner e kucak actin. Yilmaz vural canli yayinda rezil etti seni kem kum ettin..Artik taraftarda sucluyu biliyor
Derelili çotanak
Reply
02-12-2018, 23:50, (This post was last modified: 02-12-2018, 23:53 by kerasus.)
(02-12-2018, 22:22)maicon_28 Wrote: Metin Diyadin hem iyi hem de karakterli hoca
2 istifasında da normalde öyle performans gösteren hocaların %95 i istifa etmezdi

Takım 5 yedi, galip gelemiyoruz tamam 20 gün sonra seçim olsa da kendime yediremez istifa ederdim.

harbiden öyle valla. normal birisi ilk gönderilişinde, takımın yılmaz vural faciasından sonra tekrar teklif alınca çok afedersiniz anasını ağlatırdı maddi açıdan. nasılsa kıymetimi anladılar diye ağır bi sözleşme yapar ve kötü gitse bile asla istifa etmez kendini kovdurup tazminat koparmaya çalışırdı. tekrar geldi tekrar tüm eforunu takıma verdi çalıştı çabaladı, kötü bile olmadığı halde istifa etmesini bildi. mesela kalpar şuan sanki bişeyleri düzeltmek hedefiylemi çalışıyor? yada düzeliriz umuduyla mı görevine devam ediyor sanki? yarın kovmaya kalksan kırk takla atar sevincine. hem tazminatını alır hemde 2. yarı illaki bi enayi çıkar birde ordan koparır bişeyler. bizim gibi takımlara yılmaz vural gibiler müstehak zaten. 

ya bide bu trabzonlu diye burun kıvıranlara harbi anlam veremiyorum sanki futbolcu fabrikasıyız, çeşitli takımlarda onlarca giresunlu hoca var gibi neymiş efendim trabzonlu hoca gelmiş trabzonlu topçu oynatıyormuş. la bu takım son yıllarda aykuttan daha yürekli oynayan yerli oyuncu gördümü? veya mehmet birinci ve metin diyadinden başka kimi sayarsınız hoca olarak bu takıma top oynatan?
Reply
02-12-2018, 23:54, (This post was last modified: 02-12-2018, 23:57 by bulancak28.)
(02-12-2018, 23:50)kerasus Wrote:
(02-12-2018, 22:22)maicon_28 Wrote: Metin Diyadin hem iyi hem de karakterli hoca

harbiden öyle valla. normal birisi ilk gönderilişinde, takımın yılmaz vural faciasından sonra tekrar teklif alınca çok afedersiniz anasını ağlatırdı maddi açıdan. nasılsa kıymetimi anladılar diye ağır bi sözleşme yapar ve kötü gitse bile asla istifa etmez kendini kovdurup tazminat koparmaya çalışırdı. tekrar geldi tekrar tüm eforunu takıma verdi çalıştı çabaladı, kötü bile olmadığı halde istifa etmesini bildi. 

ya bide bu trabzonlu diye burun kıvıranlara harbi anlam veremiyorum sanki futbolcu fabrikasıyız, çeşitli takımlarda onlarca giresunlu hoca var gibi neymiş efendim trabzonlu hoca gelmiş trabzonlu topçu oynatıyormuş. la bu takım son yıllarda aykuttan daha yürekli oynayan yerli oyuncu gördümü? veya mehmet birinci ve metin diyadinden başka kimi sayarsınız hoca olarak bu takıma top oynatan?

Aga Karadenizlilerin en nefret huyudur bu. Kendi memleketinden olmayanları dışlamak. Trabzonluymuş... Ulan Trabzonlu olsa ne olacak? Giresun dediğin yer eskiden Trabzon sancağına bağlıydı, Trabzonlu ile Giresunlunun arasındaki fark nedir Allahaşkına ya? Ordulu olsa ne değişecek? Samsunlu,Rizeli olsa ne değişecek? Ya hakikatten şu kafa olduğu sürece biz hiçbir şeyi hak etmiyoruz birader ya
Reply
03-12-2018, 02:05,
Geçen sene Çağlara yer açmak için takımın oturmuş defans hattını bozdu Diyadin bu sene de geldi Çağlara olumlu rapor verdi sözleşme uzattık. Gören var mı?  

Geçen sene Muhammed Reisi aldırdı. Geleli 1 sezon oldu sayılır. Çoğu sakatlıkla geçti. Aldığı maç sayısı sadece 1 . Oda Samsunspor maçı. 

Geçen sene iyi giden takımın bozulmasından Diyadinde Bozbag kadar sorumludur. Bozbağ forvet almadığı, Diyadin eldeki kemik kadroyu dağıtmaya çalıştığı için. 

Erkan Sözeri , Yücel Ildiz göze hoş gelen futbol oynatmiyordu ama ikisi de puantajda daha kötü kadrolara rağmen Diyadinden yukarıda bitirdi. 

Ben bu hemsericilik topuna giren Trabzonlu hoca istemiyorum. Geçen sene Çağlara ilk 11 de yer açmaya çalış, bitik Reisi transfer olarak iste. Ondan sonra hemsericilik tepkisi alırsın tabi.

Mehmet Birinci hoca bu camiayı sahiplenmis bir isimdi .Mesela ona kesinlikle o gözle bakmam. Iyi giden takımı oyuncu için bozduğunu hiç görmedim. Adil hoca idi. Şampiyon olduğumuz sene istese Emre Ozivgen, Selim Akbulut gibi isimlere olur raporu verir kadroda tutardı ki o kredisi vardı ama o hak edenlerle devam etmeye çalıştı. Diyadin gibi bitmiş Reis ve Çağlar gibi hemşerileri ile değil.
Reply
03-12-2018, 08:38, (This post was last modified: 03-12-2018, 08:39 by yirmisekiz.)
(03-12-2018, 02:05)123456 Wrote: Geçen sene Çağlara yer açmak için takımın oturmuş defans hattını bozdu Diyadin bu sene de geldi Çağlara olumlu rapor verdi sözleşme uzattık. Gören var mı?  

Geçen sene Muhammed Reisi aldırdı. Geleli 1 sezon oldu sayılır. Çoğu sakatlıkla geçti. Aldığı maç sayısı sadece 1 . Oda Samsunspor maçı. 

Geçen sene iyi giden takımın bozulmasından Diyadinde Bozbag kadar sorumludur. Bozbağ forvet almadığı, Diyadin eldeki kemik kadroyu dağıtmaya çalıştığı için. 

Erkan Sözeri , Yücel Ildiz göze hoş gelen futbol oynatmiyordu ama ikisi de puantajda daha kötü kadrolara rağmen Diyadinden yukarıda bitirdi. 

Ben bu hemsericilik topuna giren Trabzonlu hoca istemiyorum. Geçen sene Çağlara ilk 11 de yer açmaya çalış, bitik Reisi transfer olarak iste. Ondan sonra hemsericilik tepkisi alırsın tabi.

Mehmet Birinci hoca bu camiayı sahiplenmis bir isimdi .Mesela ona kesinlikle o gözle bakmam. Iyi giden takımı oyuncu için bozduğunu hiç görmedim. Adil hoca idi. Şampiyon olduğumuz sene istese Emre Ozivgen, Selim Akbulut gibi isimlere olur raporu verir kadroda tutardı ki o kredisi vardı ama o hak edenlerle devam etmeye çalıştı. Diyadin gibi bitmiş Reis ve Çağlar gibi hemşerileri ile değil.

Aynen öyle. M. Reis'e olumlu rapor vermek nedir? Mehmet Birinci'yi ise ben hepimiz kadar Giresunlu görüyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)