14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
02-12-2018, 23:50, (This post was last modified: 02-12-2018, 23:53 by kerasus.)
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK
(02-12-2018, 22:22)maicon_28 Wrote: Metin Diyadin hem iyi hem de karakterli hoca
2 istifasında da normalde öyle performans gösteren hocaların %95 i istifa etmezdi

Takım 5 yedi, galip gelemiyoruz tamam 20 gün sonra seçim olsa da kendime yediremez istifa ederdim.

harbiden öyle valla. normal birisi ilk gönderilişinde, takımın yılmaz vural faciasından sonra tekrar teklif alınca çok afedersiniz anasını ağlatırdı maddi açıdan. nasılsa kıymetimi anladılar diye ağır bi sözleşme yapar ve kötü gitse bile asla istifa etmez kendini kovdurup tazminat koparmaya çalışırdı. tekrar geldi tekrar tüm eforunu takıma verdi çalıştı çabaladı, kötü bile olmadığı halde istifa etmesini bildi. mesela kalpar şuan sanki bişeyleri düzeltmek hedefiylemi çalışıyor? yada düzeliriz umuduyla mı görevine devam ediyor sanki? yarın kovmaya kalksan kırk takla atar sevincine. hem tazminatını alır hemde 2. yarı illaki bi enayi çıkar birde ordan koparır bişeyler. bizim gibi takımlara yılmaz vural gibiler müstehak zaten. 

ya bide bu trabzonlu diye burun kıvıranlara harbi anlam veremiyorum sanki futbolcu fabrikasıyız, çeşitli takımlarda onlarca giresunlu hoca var gibi neymiş efendim trabzonlu hoca gelmiş trabzonlu topçu oynatıyormuş. la bu takım son yıllarda aykuttan daha yürekli oynayan yerli oyuncu gördümü? veya mehmet birinci ve metin diyadinden başka kimi sayarsınız hoca olarak bu takıma top oynatan?
Reply

Messages In This Thread
RE: 14. Hafta Giresunspor - Gazişehir FK - by kerasus - 02-12-2018, 23:50

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)