2.Hafta | Ümraniyespor - GİRESUNSPORUMUZ
25-08-2019, 21:25,
RE: 2.Hafta | Ümraniyespor - GİRESUNSPORUMUZ
Ulan o değil de hatay menemene tecavüz etti. Haftaya da buraya geliyorlar. Gelmeyin lan Big Grin
Reply
25-08-2019, 21:40,
ben demiştim demeyi sevmem bunu bilmem kaçıncı söyleişim. şimdi reis gol attı diye kesin 11'de . allah'tan maçı tam takip etmedim yoksa sinirden giderdim. allah kerim diyelim. artık gelen geçen dalga geçer her sene büyük kadro kurdular diye. çünkü öyle bir izlenim var
Reply
25-08-2019, 22:11,
Bu şehre bu taraftara bu takım çok bile.Spor 28 in başlığını çok merak ediyorum vurur açığı artık.Bu kadro en azından ligde kalmayı başarır gerisi mühim değil
Genç Çotanaklar

Reply
25-08-2019, 22:45,
hatay'ı izledim şimdi adamlar oynuyor. harbiden de oynuyor. biz ise poşet. ne yaptığımız bilmiyoruz. stoper zaten şarttı ayrıca ahmet kesim neden oynamadı onu anlamadım. he birde erkan hoca karma kadro kurdu yarı antep yarı gençler . çalıştığı takımlardan seçmece yaptı. hiçte istemediği biri gelmedi yani. adriano da karabükte çalıştı .
Reply
25-08-2019, 23:06,
Kaçamak açıklama yapan hocalardan hiç hoşlanmam

Erkan Sözeri'nin suçu üstlenmesi hoşuma gitti. %95 suçlu isim zaten
Bakalım çare bulacak mı

*Mis gibi Kayacan'ı bıraktılar. Belki de yıllar sonra ilk normal kaleci (Hep berbat kalecilerle çalıştığımız için). Zaten İsmail Güney referansıyla gelmişti, kaleyi Anıldan alır demişti. Tekrar Almalıyız

*Sol bekte Orhan Aktaş'ı deneyebiliriz. Sol bek Bayır'ın daha bir cacığını göremedik, zaten beğenmiyordum da ben. Ne gol ne asist yaptığını hatırlamıyorum, kaç senedir oynuyor

*Takımda aldı mı gider zenci eksikliği var. Kanat bölgesine zenci takviyesi.

*İyi kötü bir sağ bek almalıyız. Erdem Özgenç'i fena kaçırdık

*Kesinlikle 8 veya 10 numara lazım ama maalesef lüks ve şuan için zor kaçar. Mecburen devre arasına kadar idare edeceğiz

Kayacan*

Transfer*-Ahmet-Numan-Orhan

Renan-Bekir

Zenci*-Tanase-Del Valle

Rucescu (Ozgur)

Ahmet İlhan en iyilerden biri. O da sonradan diri kan olarak girecek.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-08-2019, 23:35,
(25-08-2019, 23:06)maicon_28 Wrote: Kaçamak açıklama yapan hocalardan hiç hoşlanmam

Erkan Sözeri'nin suçu üstlenmesi hoşuma gitti. %95 suçlu isim zaten
Bakalım çare bulacak mı

çok doğru bir tespit. değil ligin ilk haftaları, ligin tam ortasında kendi evinde 6-1 yenildiği maçtan sonra şanssızlık açıklaması yapan hocalar gördük biz. oyüzden iyisiyle kötüsüyle hatasını kabul eden adama sahip çıkmak lazım (bi noktaya kadar tabiki). ligin henüz 2. haftası çok erken gibi bahanelere sığınsa kimse de hadi len ordan diyemezdi. zamana ihtiyaç var gibi klasik cümlelerde kurmadı. utanılacak oyun oynadık dedi(ki kesinlikle doğru), bunda da en büyük suçlu benim dedi(ki buda kesinlikle doğru). bu açıklama önemli. neden? demekki amacı birkaç hafta daha zaman kazanayıp oyalayıp sonra "istemezse kovarlar bende tazminata konar devre arasından önce de her türlü başka takım bulurum zaten" mantığında değil. malesef türkiyede hocaların %90 ı bu anlayışa sahiptirler. 

erkan hoca iyidir kötüdür olayına girmiycem, zira hepimizin sanırım en yakından tanıdığı hocadır artık. herkesin fikri bellidir hakkında, değişmez bundan sonra. ben iyi derim sen kötü dersin beriki orta ayar biri der. ama hepimizin uzlaşacağı konu, 2 haftadır sahada gördüğümüz futbol erkan hoca futbolu değil. sezon sonu hedefe ulaştırrı yada ulaştıramaz olayına girmiycem ama erkan hocanın oyun anlayışı bu değil. ha sorun ne? neden istediklerini yapamıyor anlamış değilim. suçu üstlenmesi benim adıma umut verici, ama 2 ama 5 hafta sonra bi şekilde çözecektir. ha çokmu geç olur? bence olmaz. 8-10, haftadan sonra bile kendine gelsen play off zorlayabilirsin. ilk 2 ise bu kadroyla zaten ihtimal dahilinde olamazdı. play off yaparız demiyorum ama küme düşme adayı olacağımıza ihtimal dahi vermiyorum erkan hoca ile. ha ama tabi sabırsız davranıp aceleyle hocayı yollayıp saçma bi tercih yaparsak o ayrı.
Reply
25-08-2019, 23:41,
Ya ben şunu bi türlü anlamıyorum
Benim bildiğim Erkan Sözeri takımı rakibini oynatmaz, takım savunmasına öncelik verir. Delik deşik olduk la resmen. Şurası da bir gerçek, takım geriye düşünce s.çıyor asla bir reaksiyon verebilme potansiyeli yok.
Reply
25-08-2019, 23:56,
(25-08-2019, 23:39)bulancak28 Wrote: Ya ben şunu anlamıyorum,
Benim bildiğim Erkan Sözeri takımı rakibini oynatmaz, takım savunmasına öncelik verir. Geçen hafta hadi saçma sapan vurdu adam gol oldu plan suya düştü. Bu maçta da yine gittik jeneriklik gol yedik. E bu bahane mi olacak ya? Delik deşik olduk resmen Ümraniye yürüyerek geldi ceza sahasına. Haftaya Hatay içimizden geçer bizim eğer böyle olacaksa.
çünkü bu sefer hedef var. erkan sözeri hedefsiz iş yapan bir adam. baskı olmayacak etliye sütlüye karışmadan aradan sıvışacak. şimdi hedef var kadro hücumsal anlamda yüklü bütçeli. yemiyor yani defansif oynamak
Reply
26-08-2019, 00:16,
Erkan hoca anti futbol adamı ama kadroyu çok yanlış daha doğrusi eksik kurdu. Ya sen hangi akla hizmet kalete poşet bi yabancı alıyosun? Kayacan kalsa da poşetin yerine Afrikalı bir hücumcu alsak olmaz mıydı? Sen hangi akla hizmet M. Reis'i takomda tutup ona guveniyosun? Çağlar'dı Landel'di Mehmet Taş'tı sen bunlardan ne bekliyosun?
Allah aşkına nasıl hocasın butun takimlarin topla becerikli alan giden vuran adamlari var. Bu kadar serbestlik icinde bu kadroyu mu kurdun? Biktik artik 2. amator lig takimi futbolundan. Hem gecen yil hem bu yil. Bizim oynadigimiz seye kotu futbol bile denmez. En kotu futbolda bile az cok bir heyecan olur. Bu ne ya?
Reply
26-08-2019, 00:24,
Maç hakkında fazla birşey söylemeye gerek yok.2 haftada 6 gol yemişiz top Erkan Sözeri'de sanırım herkez hemfikir bulancak28 arkadaşın dediği gibi bu erkan hocanın oyunu değil takım halinde savunma ve hucüm futbolu oynatırdı erkan hoca orta sahada yoğun bir pres hakim olurdu hiçbirini göremiyoruz oyuncu tercihlerinde ciddi hatalar yaptığını düşünüyorum ama kabul edemiyor işin ilginç tarafı transferi kimse ağzına almıyor ne hoca ne yönetim şu haliyle takıma en az 4 oyuncu şart...
Ama her ne olursa olsun şu erken hoca değiştirme olaylarını bırakıp Erkan hocaya sezon sonuna kadar şans verelim.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)