13. Hafta | Ankara Keçiörengücü 0 - 1 Giresunsporumuz MS
09-12-2020, 16:01,
RE: 13. Hafta | Ankara Keçiörengücü - Giresunsporumuz
Ben maçın sadece 81 dakikasını izledim ve attığımız golü de göremedim. Ancak bugün, mevcut kadro ile çok iyi işler yaptığımızı söyleyebilirim. Bence Giresunspor bu sezonun en iyi maçını oynadı ve galibiyeti fazlası ile hak etti. Çünkü 81. dakikaya kadar 3 tane mutlak gol fırsatını (Eren, Diarra ve Caner'in göğsüyle indirdiği topa Keçiörengücü futbolcusunun ters vuruş yaptığı pozisyonları) değerlendiremedik. Sezon başından bu yana kaybettiğimiz puanlara yanmamak elde değil. Eğer seçimi vaktinde yapıp, takım kadrosunu daha önceden kurabilseydik; Balıkesirspor, Menemenspor ve Ankaraspor maçlarını alabilir ve kendi sahamızda anlamsız bir şekilde kaybettiğimiz Ümraniyespor maçını da kazanarak şu anda 33 puana ulaşmış olurduk. Bu maç özelinde; Kerem, Diarra ve istikrar abidesi Mehmet Taş ile sahanın yıldızı Erol Can Akdağ'ı tebrik etmek isterim.
Öte yandan Sayın Hakan Keleş'e, sezon başından bu yana yanlış oynattığı Caner Hüseyin Bağ'dan sonra ki maçlarımızda daha fazla yararlanmak adına Hatayspor'da ki maçlarını izlemesini tavsiye ederim (onu kaleye arkası dönük ve durarak oynatmak yerine defans arkasına atılacak ara paslar sonucunda rakip defans oyuncuları ile birebir bırakmak gerekir).
Reply
09-12-2020, 16:06,
Yahu susun azıcık her sene ne oluyorsa bu sene tam tersi oluyor oluyor yaslanın arkanıza son dakikalarda gol yememiz lazım normalde... İnşallah sene sonuda büyük sürpriz olsun
Reply
09-12-2020, 16:28,
Bugün 25.2 yaş ortalamasıyla ve Giresunlu 3 oyuncunun ilk 11 de 90 dk oynadığı bir maçta lideri yendik bundan daha gurur verici birşey olamaz ama sezon başından bu yana anlamadığım 2 şey var 1 caner hüseyin bağdaki ısrarın nedeni ve 2 hakan keleşin oyuncu değişikliklerindeki gecikmesi bunları aştığımızda başarı gelecektir.
Reply
09-12-2020, 16:29,
https://tr.beinsports.com/lig/tff-1-lig/...-mac-ozeti

iZLEYEMEYENLER İÇİN MAÇIN ÖZETİ.
Reply
09-12-2020, 16:44,
vay anasını ya neler oluyor. son dkk puan kaybetmek kitabında yazan Giresun 90'larda kaçıncı puanını aldı.
Eren de birisini fena susturuyor Smile
Reply
09-12-2020, 17:02,
Himmetin hep sonradan girip gollere katkısını da es geçmemek lazım erenin golünde traoreye mühemmel bir orta kesmiş
Reply
09-12-2020, 17:59, (This post was last modified: 09-12-2020, 18:02 by 123456.)
(09-12-2020, 17:02)cotanak88 Wrote: Himmetin hep sonradan girip gollere katkısını da es geçmemek lazım erenin golünde traoreye mühemmel bir orta kesmiş

Aynen öyle. Canerin yapmadığı şeyi yapıp ortayı kesiyor.
Yahu Rusescu ile nasıl sözleşme imzaladı bunlar ya. Adam gitti başka takımda oynuyor, bu senenin alacağını da istiyor. Yazık ya. 415 bin Euro ne. Geçen sene hiç mi para vermediniz bu adama. Ali Eren'in yatacak yeri yok.
Reply
09-12-2020, 18:14, (This post was last modified: 09-12-2020, 18:15 by sy200028.)
Eren son iki üç maç kendini topladı defansımız keza öyle hep eleştirdiğimiz diarra muazzam oynuyor. Takım form mu tutuyor hakan hoca takımın hızınımı kesiyor anlamış degilim. Mağlubiyetimize baktığımda ümraniye balıkesir hadi balıkesir maçını geçelim kolay kolay yenilmiyoruz. Arkadaşlara katılıyorum Caner Hüseyin ısrarı gereksiz caner sadece altay maçında oynadı kapanan takımlara karşı hiç üretken degil. Adanademir altınordu maçları dahada önem kazandı. Hep söylüyorum bu takım hücum oynamalı
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
09-12-2020, 18:24,
Birde Ali Eren şeffafım ayağına iyi geçirmiş bize ruceskuyla yapılan sözleşmeyi ayık kafaya yapmış olamaz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
09-12-2020, 18:32,
(09-12-2020, 14:58)kerasus Wrote: yok artık a.me ka ya nalepa çıktı yine takımın en teknik oyuncusu. ben daha fazla dayanamıycam, maçkolikten takip etmek daha sağlıklı kalmamı sağlıyor valla. zaten birazdan tamamen savunmaya çeker takımı 10 kişiye karşı.

Valla çok iyiymiş böyle. Hem ruh sağlığımı hem kalp sağlığımı koruyup üstüne işlerimi de hallettim. Maçı da kazandığımızı görünce ekstra mutlu oldum. 

Hakan hoca inşallah aha demek beraberliğe yatmak gerekiyormuş diye düşünüp son dakikaları örnek almaz. Valla ben başkan olsam alırım hocayı karşıma, önceki 12 maçtan bazı özetleri ve bu maçı izletir karşılaştırırım. Bak derim pres yapmadığında böyle saçma sapan top oynuyor ve bala g.te puan alıyoruz, oysa önde basınca lideri deplasmanda yeniyorsun. Kırmızı gördükleri pozisyonu ise onlarca kez izletir ezberletirim. Önde basmanın nekadar önemli olduğunu anlayana kadar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)