Menemenspor - Giresunspor
31-01-2021, 16:46,
RE: Menemenspor - Giresunspor
Samsun her hafta hakemle iteleye kakalaya gidiyor bu haftada bir kılıf bulunur. Maç tekrar edilir vs derken üç puanı alırlar adamlar sanki maçta öndeymiş gibi mağdur edebiyatı yapıyorlar burada tek suçlu golü atan Ümraniye herhalde. Lobiler çalışmaya başlasın yazık vallahi
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
31-01-2021, 16:52, (This post was last modified: 31-01-2021, 17:37 by kesap28.)
öncelıkle tüm takıma teknık ekıbi canı gönülden tebrık ederım aynen devam bozmak yok totemlerede tam gaz devam caner huseyıne gelırsek geldıgınden berı tutuk istedıgımız performansı vermıyor ama babasının hastalıgı önemlı galıba canını cok sıkıyor galıba performansında yukselme vardı ama bu olay bayagı canını sıkmış galıba cıkarken dikkat ettınızmı bılmıyorum cok fazla yıkıktı çok ufladı pufladı oda farkında performansının tabı bu performans hüsoyuda perısan edıyor ama helal olsun yuzde yuzunu verıyor taş gıbıde zenke öküzü kırıyodu ayagını 1 dk içinde ayaga dıkıldı Smile madem iyi takımız bırbırlerıne destek olmalı oyuncular t .ekıp yonetım canere destek olmalılar hataydakı performansın yuzde 20 30 verse her mac 2 kat daha ıyı oluruz
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
31-01-2021, 17:12,
Şimdi Tribün dergiye baktım oradada yazdım istatislik lere çok takılmamak lazım bu takım elbette gol yiyecek berabere kalacak mağlup olacak önemli olan çabuk toparlamak lig başladığımdan beri bu takım iki kere mağlup olmuş biri ilk hafta çocuklarla Balıkesire diğeri Ümraniyeye oda ligin başında şunu demek istiyorum defansımız taş gibi en büyük silahımız bu gol yemedin mi bir türlü atıyorsun 90 olur 95 olur birine çarpar girer gol bulunur neticede
Reply
31-01-2021, 17:21,
sAMsun tff ye başvuracakmış maçın yeniden oynanması için şaka gibiler mağdur edebiyatı yapıyorlar, ulan topçun başlamamış gitmiş rakip gol atmış dönüşünde ümraniye bana göre bile istiye gol yemiş vermiş ödülünü şuraya bak ya ....
Başkentten !
Reply
31-01-2021, 17:27,
(31-01-2021, 17:21)turkuaz_0628 Wrote: sAMsun tff ye başvuracakmış maçın yeniden oynanması için şaka gibiler mağdur edebiyatı yapıyorlar, ulan topçun başlamamış gitmiş rakip gol atmış dönüşünde ümraniye bana göre bile istiye gol yemiş vermiş ödülünü şuraya bak ya ....
Mağduru güzel oynuyorlar lobide var sorsan hakem hatalı şu maçtan beraberlik dışında  sonuç çıkarsa yazık olur. Ümraniye kenar yönetimi bilerek golü yedirdi büyük ihtimalle maçın baştan oynanmasını önlemek amacıyla alınmış bir karar gibi en azından kaldığı yerden devam etsin diye düşündüler herhalde
Reply
31-01-2021, 17:30,
(31-01-2021, 17:27)sy200028 Wrote:
(31-01-2021, 17:21)turkuaz_0628 Wrote: sAMsun tff ye başvuracakmış maçın yeniden oynanması için şaka gibiler mağdur edebiyatı yapıyorlar, ulan topçun başlamamış gitmiş rakip gol atmış dönüşünde ümraniye bana göre bile istiye gol yemiş vermiş ödülünü şuraya bak ya ....
Mağduru güzel oynuyorlar lobide var sorsan hakem hatalı şu maçtan beraberlik dışında  sonuç çıkarsa yazık olur. Ümraniye kenar yönetimi bilerek golü yedirdi büyük ihtimalle maçın baştan oynanmasını önlemek amacıyla alınmış bir karar gibi en azından kaldığı yerden devam etsin diye düşündüler herhalde

Valla hocam şuan yoğun baskı başlamış her koldan 90. dkdan değil baştan oynanmasını istiyorlar...
Başkentten !
Reply
31-01-2021, 17:34,
Ümraniye zaten hakemin yaptığı hatayı telafi etti adamlar mağlupken Beraberliği sağladı etik neresinde bunun adamlar hayır bir puan yetmez üç istiyoruz diyorlar çalışmadan emek harcamadan üç puan ancak Samsuna yakışır zaten. Ümraniye kadar karakteriniz yok
Reply
31-01-2021, 17:35,
Yalavuz işin diğer ucunda da oflu sarallar var. Onların lobisi yüzünden bu hakem atandı diyorlar. Bırakın samsunlular oflular birbirini yesin biz aradan sıyrılalım Big Grin
Reply
31-01-2021, 17:49,
O değilde bence Samsun maçında bir hata varsa oda kuralın kendisi. Adı üstünde arkadaş, "hakem atışı". yani top ümraniye veya samsuna ait diye bir durum yok. Ha o an pozisyonda kim varsa hakem topu ona veriyor tabi işin etiği gereği. Ama samsunlu topçu oynamak istemiyorsa onun keyfini mi bekleyecekler a mka. saçmalığın daniskası bir kural. Ayrıca hakem raporunda kendini kurtarmak için kaleciye çarptı gördüm der ve olay bu kez hakem hatasına dönüşür. ama türkiyede kuralın önemi yok. lobisi olan takım için hangisi gerekiyorsa o karar alınır ve konu kapanır.
Reply
31-01-2021, 17:56, (This post was last modified: 31-01-2021, 17:56 by ArmanınPeşinde.)
Samsunlular kural hatası muhabbetinden önce "Rezalet, terbiyesizlik, ahlaksızlık, sportmenlik dışı" diye kırdı geçirdi ortalığı. Şimdi 90 dakikanın tekrardan oynanması için başvuruda bulununca "Hakkımızı arıyoruz" diyorlar.

90 dakika boyunca 1-1 giden ve muhtemelen o şekilde sonuçlanacak olan maçı tekrar oynayacak olmak çok ahlaklıca ve sportmence bir davranış, tebrik ediyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)