25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
02-03-2021, 22:26,
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
Gönlünü aldım arkadaşın inşallah. Yarın cotanakstore ile iletişime geçiyorum, umarım imza konusunda sorun yaşamam.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
03-03-2021, 01:42,
PFDK sevkedilmiş takım bi kaç isim var özden de var aralarında ne oldu bilen varmı bi ara altay yedek kulübesi bişiler diyordu kısa gösterdilerdi ... bu arada meşaleden sevk muhtemelen o gerizekalıya sokmak lazım o meşaleyi ne kadar cahil insanlar var !
Başkentten !
Reply
03-03-2021, 01:55,
ya evet üzüldük söylendik, en azından bu hafta bozulmamalıydı seri dedik.. ama gerçekçi olmak gerekirse seriyi bozacak en müsait takım ve hoca ile karşılaştık bu ligde. çoğu kişi söylemiş zaten rakip bursa eskişehir bandırma falan değil diye. evet, altay hem ligde b.k gibi para harcayan çok iyi kadro kuran 3 takımdan biri olduğu gibi aşırı şekilde şansımız tutmuyor adamlara. kaldı ki ligde tamam yada devam maçına çıkan rakip eskişehir bile olsa kolay maç sayılmaz zaten. ki osman hoca heralde seveni yoktur, çalıştırdığı takım taraftarları bile dahil. ama öyle yada böyle iyi hoca. bizi de çok defa yenmişliği vardır, zamanında 6 yediğimiz denizli maçında da o vardı rakip hoca. ki bu ligde gerçekten taktiği olan birkaç hocadan biridir. oyüzden çok karalar bağlamaya gerek yok. ümraniye maçı bizim için felakette olabilir büyük bir şansta.. yenersek, sonraki hafta içerde bandırmaya takılmayız. yenilginin üzerine 6 puan bizi fazlasıyla toparlar samsun maçı öncesi. bu 2 hafta da hem samsun hem istanbul mutlak takılırlar gibi normal şartlarda. samsun da tıpkı altay gibi ya tamam ya devam diyecek bize karşı şampiyonluk için. altay maçından ders almış olursak aynı hataları yapmaz ve ordan beraberliği bari kurtarıp şampiyonluğu ilan ederiz kafa olarak.
Reply
03-03-2021, 11:20,
Mücadele ve maç kazanma isteğimizde sorun yoktu erenin direği yalayan şutu girse, baldenin rakipten dönen topa ofsayt verilmese, ceza sahasında elle müdahaleye penaltı verilse belki bunları konuşmayak, Altay maçını çoktan unutacaktık, bizim Altay maçında çıkaracağımız en büyük ders gol yememek olmalı, kalan 10 maçta 1.hedefimiz takım savunmasını ön planda tutmak olmalı yani durdur bekle kaç taktiği uygulamak olmalı, şu 1-0 yendiğimiz ama oyun olarak eleştirildiğimiz maçlar gibi oynarsak işimiz daha kolay olur, çünkü bundan sonra Altay gibi seri pas yapan takımlar olmayacak karşımızda benim nacizade düşüncelerim bunlar, Ümraniye maçına gelecek olursak bu sezon ilk defa bunu yazacağım eğer ekstra bir durum olmaz Hakemler maça mübahale etmezse güzel bir oyun ve farklı bir galibiyet bekliyorum takımdan bunu da buraya yazıyorum..
Reply
03-03-2021, 17:26,
(03-03-2021, 11:20)cotanak88 Wrote: Mücadele ve maç kazanma isteğimizde sorun yoktu erenin direği yalayan şutu girse, baldenin rakipten dönen topa ofsayt verilmese, ceza sahasında elle müdahaleye penaltı verilse belki bunları konuşmayak, Altay maçını çoktan unutacaktık, bizim Altay maçında çıkaracağımız en büyük ders gol yememek olmalı, kalan 10 maçta 1.hedefimiz takım savunmasını ön planda tutmak olmalı yani durdur bekle kaç taktiği uygulamak olmalı, şu 1-0 yendiğimiz ama oyun olarak eleştirildiğimiz maçlar gibi oynarsak işimiz daha kolay olur, çünkü bundan sonra Altay gibi seri pas yapan takımlar olmayacak karşımızda benim nacizade düşüncelerim bunlar, Ümraniye maçına gelecek olursak bu sezon ilk defa bunu yazacağım eğer ekstra bir durum olmaz Hakemler maça mübahale etmezse güzel bir oyun ve farklı bir galibiyet bekliyorum takımdan bunu da buraya yazıyorum..

+ olarak çok detayda kaldı ama eklemekte fayda var. Canere net faul yapılan pozisyonda korner verdi ve o kornerlerin devamı golle sonuçlandı. o faulü görmemek gibi bir ihtimal söz konusu değil, net artniyettir onu es geçip korner vermek. maç 1-1 devam etse altayın ilerleyen dakikalarda savunma da çok boşluk verme ihtimali yüksekti çünkü beraberlik yetmiyordu onlara.
Reply
03-03-2021, 21:01,
Başkan Sergio'yu Sırbistan'a yollamış, 10 gün içinde donebilirmiş sahalara. Daha önce de duymuştum bu Sırbistan'daki doktoru. İşte bu hareketler profesyonelleşme isaretleridir.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
03-03-2021, 21:20,
(03-03-2021, 21:01)chotanax Wrote: Başkan Sergio'yu Sırbistan'a yollamış, 10 gün içinde donebilirmiş sahalara. Daha önce de duymuştum bu Sırbistan'daki doktoru. İşte bu hareketler profesyonelleşme isaretleridir.

Murat Sancak yolluyordu topçuları oraya. Çabuk dönüyordu harbiden. Samsun maçına yetişirse güzel olur.
Reply
03-03-2021, 21:55,
(03-03-2021, 21:01)chotanax Wrote: Başkan Sergio'yu Sırbistan'a yollamış, 10 gün içinde donebilirmiş sahalara. Daha önce de duymuştum bu Sırbistan'daki doktoru. İşte bu hareketler profesyonelleşme isaretleridir.

İlginç bir şey. Başka doktorların bilmediği bir tedavi yöntemi var herhalde.
Reply
03-03-2021, 22:46,
(03-03-2021, 21:20)123456 Wrote:

Murat Sancak yolluyordu topçuları oraya. Çabuk dönüyordu harbiden. Samsun maçına yetişirse güzel olur.

Pandemi dönemi karantina süresi falan derken Samsun maçına yetişmez.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
03-03-2021, 23:47, (This post was last modified: 03-03-2021, 23:49 by sy200028.)
(03-03-2021, 22:46)heyulaanil28 Wrote:
(03-03-2021, 21:20)123456 Wrote:

Pandemi dönemi karantina süresi falan derken Samsun maçına yetişmez.

Samsun ve İstanbul maçlarına yetiştirmek için gönderiyordur muhtemelen yoksa göndermenin anlamı yok. İkiside altı puanlık maç hele İstanbul maçı yenersek rakipten altı puan almış oluyoruz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)