25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
05-03-2021, 22:00,
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
Süper ligdeyiz sanki artık. Bu maçı kazanalım kutlamalara başlayalım.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
05-03-2021, 22:31,
Bizim mutlaka ama mutlaka bu hafta kazanmamız lazım, inşallah Samsun'da kazanır. Ben daha önce dr yazmıştım Istanbulspor'dan hiç çekinmiyorum, arkadan gelebilecek tek takım Altay ki bayağı iyi fikstür var önlerinde, bu hafta kazanıp geridekilere mesaj vermek lazım
Reply
05-03-2021, 22:33,
Ümraniye, Bandırma maçından 6 puan çıkarırsak bu iş bitti deriz Eskişehir maçında aldık sayarsak geriye bir galibiyet kalır. Eşşek degiliz ya geriye kalan maçlardan birini alırız besbelli
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
05-03-2021, 23:12,
İstanbul maçı çok hoş olmuş Smile yine samsun demir maçı ve altay maçları buna benzer çıkacaktır. Biz panik yapmaz isek daha galibiyetlerimiz çok yeterki gereksiz paniğe sokmasın takım kendini ...
Başkentten !
Reply
05-03-2021, 23:24,
Samsun spor 0 Adana demir spor 2
Veya maç berabere
Reply
06-03-2021, 07:25,
istanbul ul berabere kalmasi bize yaradi sayilir ümraniye yi yenebilirsek harika olur yenemessekde yenilmeyelim oda olmadi yenildik saysak yine istanbulla aramizdaki puan farki 6 olur insallah bu maci alabilirsek degmen benim keyfime
Reply
06-03-2021, 08:29,
formda altınordu bu hafta bandırmayı yenerse o moralle samsunspor ve istanbuldan da puan alır biz umranıye yi yenip işi bitirelim bu arada altay ın fikstür kalan maçlarda çok kolay gibi duruyor ama bize yetişmeleri çok zor 4 galibiyet yada 3 galibiyet 2 beraberlige biz bu işi bitiririz
Reply
06-03-2021, 10:21,
Bu maçı almamız lazım. İyi futbol olmasa da olur. kalenin önüne çekelim otobüsü kontradan gol kovalayalım. altay maçında baskılı ve iyi oynadık da ne oldu. elimize verdiler.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
06-03-2021, 11:13,
(05-03-2021, 23:24)nazmiemrah Wrote: Samsun spor 0 Adana demir spor 2
Veya maç berabere

Süper Lig yolunda ilk 2 takım doğrudan çıktığına göre, Samsunspor'un diğer rakiplerimizle (Ad. Demirspor, Altınordu...vb.) oynadığında galip gelmesi bizim lehimizedir. Aynı şey Samsunspor için de geçerlidir.Yani bizim Samsunspor'a rakip olabilecek İstanbulspor, Adana Demirspor, Altınordu...vb. rakipleri yenmemiz onların lehinedir. Bu nedenle, birbirimizle çekişerek enerjilerimizi boş yere tüketmek yerine, iki Karadeniz takımı olarak birlikte Süper Lig'e çıkmanın yollarını aramalıyız.
Reply
06-03-2021, 13:53,
Altınordu bandırmaya puan verirse işimize yarar keza samsunlu şirinlerde demirden puan alsın ya da yensin ...
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)