07-03-2021, 20:56,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(07-03-2021, 17:52)bulancak28 Wrote: Ben mi çok polyannayım yoksa siz mi çok karamsarsınız bilmiyorum ama 2 maçta nasıl oluyor da bu kadar yıkılıyoruz, dünyaları kaybetmişe dönüyoruz inanamıyorum. Eğer takım da bu ruh haline bürünürse vay halimize, Eskişehir bile geçer içimizden. Ya internete bakıyorum Demirlisi, Altaylısı hatta Samsunlusu bile Giresun toparlanır tekrardan çıkışa geçer diyor buraya geliyorum öldük bittik 50 yılın maçı gitti vs vs. Halbuki en sakin olmamız, en özgüvenli olmamız gereken dönemeçteyiz. şahsen beni korkutan şey 2 kere yada 5 kere yenilmek rakiplerin yetişmesi çok pozisyon vermek vs hiçbiri değil. takımın panik düğmesine çok çabuk basmış olması. aslında tamam geçen maç sonu bende çok moralsizdim falan ama düşününce hiçte panik yapacak bişey yoktu. hele maç öncesi hem samsun hemde istanbuldan da güzel haberler alınca, geçen haftaki mağlubiyetin hiçbir anlamı kalmadı nerdeyse, bugün kazandıkmı altay maçı öncesinden bile daha avantajlıydık. aynı zamanda rakiplere de çok net bir şekilde yıkılmadık ayaktayız mesajını vermiş olacaktık. oysa bugün tam tersi mesajı bize verdi takım. 1 yenilgiyle panik düğmesine basmış ne yapacağını şaşırmış vaziyette. samsun olsun altay olsun isterse 5 maçta 0 çeksin, 6. maçını kazanıp hiçbişey yok olmamış gibi yoluna devam eder. (Ki altay şuan tamda öyle aslında, hatta ADS de). ama bizim öyle bir lüksümüz yok malesef.
ben hala bursa maçının rakipleri daha bi gaza getirdiğini düşünüyorum. tamam önemli olan 3 puan ama her maç öyle olmuyor işte. kendi evinde çoluk çocuğa karşı 2-0 önde başladığın maçta, hiçte öyle değil. veya kendi evinde dah şimdiden düştü gözüyle bakılan ankaraspora mahkum oynuyorsan, pek öyle değil işte. Ha ama nasıl olmlıydı? Bursa da tamam 2. golden sonra frene bastık rakiip üstümüze gelmeye başladı ve 2-1 oldu. tamam eyvallah, insanlık halidir futbolda buda vardır. Ama 2. yarıya da aynı maçın başındaki baskı ile başlayıp çok gecikmeden fişi çekecektin. Hah işte ozaman dosta düşmana mesajı vermiştik. "rakiplerimiz sadece biz izin verdiğimiz kadar top oynayabilir, biz istediğimiz zamanda çıkıp dişi çekeriz". Aynı şekilde Boluya da hava muhalefeti olsun, eksikler olsun 4-4 lük oyun beklemesekte en azından rakip ezici üstünlük kurmamalıydı. Evet güzel savunma yaptık, çok net pozsyonları d yok karambol harici. Ama bu bile rakiplere umut verir. Rakip topla oynadığı müddetçe istediğimiz kadar savunma yapalım, bir şekiilde pozisyona dönüşebiliyor malesef. O 2 maçın ardına bu 2 yenilgi işin tuzu biberi oldu artık. Dışardan bakınca nasıl görünüyor takım? ligin en kolay maçlarını geride bırakmışve onları ve pozisyona bile giremeden zar zor yenmiş zaten, daha oynadığı 2. ciddi maçta 2 yenilgi. ligin 2. yarısında Samsunun 4 puan çıkardığı 2 takımdan biz 0 çektik.
gerçi belki bende yarın polyannaya bağlarım ama daha soğumadım sanırım  Geçen hafta da maç sonu bu moddaydım ama maç öncesi her geçen dakika artan bir umut vardı.
|
|
07-03-2021, 21:08,
(This post was last modified: 07-03-2021, 21:22 by mcagatayy.)
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Vallahi bu fikstürle Altay 9'da 9 yapabilir. Hiç belli olmaz. Tek umudumun Osman Özköylünün takımlarının gazla bir kaç hafta gidip ilk mağlubiyette oyuncularını öne atıp takımının dağılması. İstanbul maçından sonra ADS'ninde fikstürü kolaylaşıyor. Biz 2 mağlubiyeti aldık kotayı doldurduk. Bu hafta kesin kesin kazanmamız lazım yoksa sıkıntıya girer ilk 2 potası ayrıca bize 4 maç yeter gibi durmuyor. 9 maçta en az 5 maç almamız gerekiyor. İç sahada puan kaybına daha tahammülümüz yok. Rakiplerede 3 puan vermemek lazım. Özellikle ADS ve Samsun deplasmanlarında. Umarım milli maç arasına en az 57 puan ile gireriz.
|
|
07-03-2021, 21:13,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Fiksürlere bakacak olursa ümraniye ilk 6 altay ise ilk 2 nin en ciddi adayları, özelikle altay yokuş aşağı fiksürleri zor maçları yok bizim i2.yarı fiksür başına benziyor ...
Başkentten !
|
|
07-03-2021, 21:31,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Haftalardır aynı kadro degişiklikler hep aynı doğal olarak bunun sebebi rotasyonsuz kadro maalesef uzun maratonda tökezlemeye başladık. Bunun dezavantaj yaratacağını söylemiştik. Rakiplerin transferleri oturana kadar alabildiğimiz kadar puan alalım hesabınızda düzgün yaptık. Şimdilik cepten yiyoruz. Gelelim esas meseleye canımı sıkan her takıma karşı mahkum oynuyoruz bakıyorum pas yüzdemiz oldukca düşük. Oyunu rahatlatamıyoruz doğru düzgün pres yapamıyoruz yapınca elimize yüzümüze bulaştırırp iki pasta çözülüyoruz. Balde basıyor gerisi seyrediyor. Biz geride bu kadar rahat pas yapamazken rakip kendi defansına yarım saat al gülüm ver gülüm yapabiliyor. Zaten üretken bir takım degildik üstüne nalepa eren Canerin formsuzlıkları eklenince çok zorlanıyoruz. Birde bizim kesinlikle gol yememiz lazım yiyince elimiz ayağımız birbirine dolanıyor. Ankara Bolu menemen vs gol atamadı ama yukarıdaki takımlar bir yolunu bulup atıyor. Hocanın mevcut kadroda sistem içinde değişiklik yapması şart ya tek forvete dönecek ereni kesecek. Caner kesinlikle yedek kalmalı onun yerine erenimi çeker. Sergio gelince onu sola atıp sağa baska alternatif mi düşünür bilemiyorum ama bildiğim bir şey sol kanat ölü doğru düzgün atak yok atak olsada ortalar ölü bölgeye veya auta gidiyor. Nalepa formsuz erol ve taş zaten üretken topcu degiller. Ereni kesip ortasahayı mı beşleyecek oraya formsuz traure veya başka birinimi monte edecek bilemiyorum ama hocanın birşeyler denemesi şart. Moral motivasyon sıfır bundan sonra kolay rakip yok denecek kadar az bizim Samsun İstanbul maçlarından birini kazanıp birinden beraberlik ile dönmek zorundayız ki umut tazeleyelim yoksa galibiyet serisi gibi mağlubiyet serisi başlar. İki hafta önce ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz futbolda rehavete yer yok maalesef.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
07-03-2021, 21:36,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
Bu arada gzt nin alt kolu zspor tüm storyleri bizle alakalı. Adamlar bildiğin pr yapıyor. Yok sezon sonu belgeseli çekiliyor falan baya iyi bunlar
|
|
07-03-2021, 21:38,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Belki basit ama mide bulandırıcı bir şey daha beinsport normalde bütün maçlardan sonra futbolcularla röportaj yapar ''maçın ardından'' adı altında video koyar bunu haftalardır gözlemliyorum bizim maçların videosunu atmıyorlar bugün Akhisar Eskişehir maçının ardından videosu var liderin videosu yok Trtspor olsun Beinsport olsun herkes bize karşı bu açıkca görülüyor.
|
|
07-03-2021, 21:43,
(This post was last modified: 07-03-2021, 21:44 by mcagatayy.)
|
|
mcagatayy
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
16 maçlık mağlup olmama serisi Bandırma maçıyla başlamıştı umarım tekrar o seriyi başlatırız.
|
|
07-03-2021, 21:56,
|
|
Çotanax
Posting Freak

|
|
|
Haftalardır formsuz olan oyuncuları ısrarla oynat, takımdaki diğer oyuncuları bu zor günler için hazırlama, oyun içi hamleleri haftalardır yapama doğru düzgün....
Ne olacaktı peki, ne bekliyordunuz ???
Hoca oyuna müdahale edemiyor, takımı zor senaryolara hazırlayamamış, geçen hafta olsun bu hafta olsun maç içinde panik yapan bir takım izliyoruz.
Bursa maçı, bolu maçı sinyalleri aldık. Oturup izlersen takımına çeki düzen vermezsen olacağı buydu.
Hakan hoca otursun bir düşünsün, adana maçı harici son 5 maçın 4'ünde bu takım alarm verir durumda.
EĞER HAFTAYA HATALI HOCA KARARLARINDAN DOLAYI KAYBEDERSEK HOCANIN KREDİSİ BENİM GÖZÜMDE TAMAMEN BİTER.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
|
|
07-03-2021, 22:00,
(This post was last modified: 07-03-2021, 22:02 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Özeti şimdi izledim Baldenin golünden sonra Erolcan sevinçten çılgına dönerken Erende hiç tepki yok bazen bu çocuğun Giresunlu olduğuna inanamıyorum, kulüp sana teveccüh gösterip kaptan yapmış adamda zerre heyecan istek yok kaptan dediğin gemisini kurtarma adına herşeyini ortaya koyar takım geri düştüğünde motive eder bizimkisi sahada yürüyor, bazen ereni eleştirenlere kızıyordum ama hak ediyor gerçekten daha dün gelen baldesi,nalepası,sergiosu senden fazla koşuyorsa kaptan olmamalarına rağmen iletişimleri senden iyiyse otur bir düşün kardeşim, üstüne üstlük müthiş bir egosu var saha içinde sanki bana real madridden giresuna geldi.Son yıllarda izlediğim en verimsiz kaptan diyebilirim umarım beni son 9 haftada yanıltır ama hiç sanmıyorum süper lige çıkarsak erolcanın yıldızını parlatalım, Eren bu performansla süper ligi kaldıramaz 2.ligten taliplileri çok olur ama.
|
|
07-03-2021, 22:03,
(This post was last modified: 07-03-2021, 22:05 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
(07-03-2021, 22:00)cotanak88 Wrote: Özeti şimdi izledim Baldenin golünden sonra Erolcan sevinçten çılgına dönerken Erende hiç tepki yok bazen bu çocuğun Giresunlu olduğuna inanamıyorum, kulüp sana teveccüh gösterip kaptan yapmış adamda zerre heyecan istek yok kaptan dediğin gemisini kurtarma adına herşeyini ortaya koyar takım geri düştüğünde motive eder bizimkisi sahada yürüyor, bazen ereni eleştirenlere kızıyordum ama hak ediyor gerçekten daha dün gelen baldesi,nalepası,sergiosu senden fazla koşuyorsa kaptan olmamalarına rağmen iletişimleri senden iyiyse otur bir düşün kardeşim, üstüne üstlük müthiş bir egosu var saha içinde sanki bana real madridden giresuna geldi.Son yıllarda izlediğim en verimsiz kaptan diyebilirim umarım beni son 9 haftada yanıltır ama hiç sanmıyorum süper lige çıkarsak erolcanı yıldızını parlatalım, Eren bu performansa süper ligi kaldıramaz 2.ligten taliplileri çok olur ama. Saha içinde Baldeyi izle kaptanlığı bence o hakediyor. Adam eliyle hadi kıpırdayın diyor defansa geliyor golünü atıyor daha napsın. Eren sadece topu alıp kıçını döner birisi değsede kendimi yere bıraksam derdinde. Artık kesik vakti geldi küsecek mi şehrimi terkedecek kulis mi yapacak napacak sa yapsın ölmüş eşşek attan korkmazmış.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
|