32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
18-04-2021, 20:35,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
İpler hala elimizde yeterki haftaya yenelim. Bir başka şansımız her ne kadar hiç ümidim olmasada Bursanın samsundan puan alması. Menemen Eskişehiri yener. Akhisar Altaydan puan alamaz bizim maça hedefsiz çıkarlar. Tuzlada son haftaya kadar ilk altı dışı kalır. Son hafta onlarında iddiasız çıkması işimize gelir. Ama işin içine çok paralar girer orası ayrı konu. Sergiosuz nasıl maç alacağız orasıda ayrı muamma işimiz Traure ye kaldı.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-04-2021, 21:06,
(18-04-2021, 20:30)sy200028 Wrote: Sergio sezonu kapamış herhalde playoflardan zaten ümidim yoktu. Şimdi hiç kalmadı. Altınordu maçı ölüm kalım maçı haline geldi. Dediğim gibi çıkıp kazanacağız. Skora yatalım beraberlik hakkımız var gibi salakça bir eyleme girmeyelim. Bu maçı alamazsak her şey tersine döner. Bu maçı alırsak içeride Akhisarı yeneriz. Akhisar haftaya kesin düşmüş olur. Son maça kalırız beraberlik hakkımız son maça kalsın. Ama önce şu Altınorduyu bir yenelim.

Abi ne playoff u deme öyle şeyler
Reply
18-04-2021, 21:32,
Samsun başkanı röportaj yapıyor şu an Caner Arıcı şaşılmayacak şekilde kendi düzenini kurup papazlık yapmış. Bu adam bizim takımın da başını yaktı zamanında.
Reply
18-04-2021, 21:37,
Bursa ile Ertuğrul Sağlam arasında hatır gönül muhabbetleri dönmezse, ben Bursa'dan ümitliyim açıkçası. Hatta Samsun'un puan kaybetmesi en muhtemel maçı budur bana göre. Yalnız bizim maçtan 2 gün sonra olması baya güzel kıyak oldu Samsuna. Ayrıca Ankara, Ümraniyeden galibiyetle dönerse on numara olur. ufaktan ümitlenip alt tarafı karıştırsın biraz. Bandırmayı yenip Samsun maçında son şansını kullanmak için çıkar. 

Gerçi Keleşi hesabına göre 3 puan kaldı, 3 maçı da berabere bitirsem yeter diyordur şuan.
Reply
18-04-2021, 22:28,
Benim Bursa maçından ümidim yok
Samsun bir tökezledi iki tökezledi bu sefer maçı alır. Hadi alamadı berabere kaldı diyelim biz gider Altınorduya yeniliriz sir Hakan takımı defansa çeker. Sergen yok sergio yok açıkcası gözüm korkuyor Altınordu maçından bizi lim atağa çıkaracak tek tesellim Traure biraz oynarsa alırız maçı birde serbest vuruş ve kornerleri nalepa kullanmasın artık.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-04-2021, 23:04,
Beyler sakin olalım, artık kötü birşey olacaksa da olacak önüne geçemeyiz. Fakat ecnebiler gibi anın tadını çıkarıp takıma destek verelim. Serginho'yu çok ararız orası kesin fakat yıllardır 50 puan barajını zor geçerken bu sene 60 puan barajını aştık şu anda Giresun, Ads, Samsun içersinde psikolojik avantaj hâlâ elimizde Samsun karma karışık ah vah etmeyelim atalım ölü toprağını üzerimizden kötü bir şey olursa da o zaman üzülürüz şimdi destek zamanı bence...
Reply
18-04-2021, 23:19, (This post was last modified: 18-04-2021, 23:22 by ArmanınPeşinde.)
Bu takım olur da Süper Lig'e çıkamazsa "Ben zaten çıkamayız demiştim." deyince mi daha mutlu olacaksınız? Yoksa takım gerçekten üst lige çıkarsa mı?

Köstek olmanın, şu kötü bu kötü diye parmak göstermenin, eleştirmenin vakti değil. Sene sonu ne yapılacaksa ne söylenecekse söylenir. Yüzmüşüz yüzmüşüz kuyruğuna gelmişiz, takım lider, şunun şurasında 3 hafta kalmış. Bu zamana kadar söylenmesi gerekenler gerek burada, gerek sosyal medyada dile getirildi. Herkes her şeyin farkında. Şu saatten sonra bazı şeyler değişecek değil artık.

Zaman köstek olma, umutsuzlanma, moralleri düşürme zamanı değil. Olabildiğince coşkulu olmamız, destek vermemiz gerekiyor şu an. Hele sezon bir bitsin, söylenecekler o zaman söylenir. 3 hafta dişimizi sıkacağız.
Reply
18-04-2021, 23:23,
Sergio sezonu kapatma kesin mi? Pazartesi Mr cekilecekti?
Reply
18-04-2021, 23:51,
Oyun olarak Samsun'un da bizden çok artısı yok, maç fazlamizla 5 puan öndeyiz hala, yandık bittik denecek bir durum yok henüz. O duruma gelirsek hep beraber söver sayarız, şimdi maç maç gitmeye ve desteğe devam.
Reply
19-04-2021, 00:17,
sergioda resmi açıklama geldimi ya ? altınordu maçına baktım bugün biraz yenseydi garantileyecekti play offları ama alttan rahatsız eden yok tuzla demir ile oynayacak haftaya zaten fark 4 bi keçi kalan maçlarını alabilir huzursuz edici o yoksa bize kdar akhisar ve tuzla eleğini asmış konuma geliyor ben kalan 3 maçımızı yeneceğimizi altınordu maçını bi ihtimal berabere bitiereceğimizi düşünüyorum... Kaldı ki samsuna bakalım birde yarın ...
Başkentten !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)