32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
19-04-2021, 00:49,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
Sergio olsa da bu maçı kazancağımızın garantisi yok, o nedenle hangi kadro olursa olsun burdan 3 puan çıkartmak lazım.

Bu maçı alırsak, Akhisar epey leş takım o maçı da alırız, Tuzla'da bir puan yetiyor zaten bu durumda.

Ben çok olumsuz değilim, bizim camia çok kırılgan, yine bittik öldük moduna girmişler ve biz lideriz gerçekten ilginç
Reply
19-04-2021, 00:51,
Onun bunun maçlarına bakmaya gerek yok çıkacağız elimizde kimler kaldıysa onlarla Altınorduyu yeneceğiz ardından Akhisarı yenip,Tuzlaya lider gideceğiz sezonu lider tamamlayacağız bu kadar basit aklımdaki bütün negatif şeyleri artık hafızamdan siliyorum son 3 maç hep destek tam destek diyorum
Reply
19-04-2021, 01:50,
https://twitter.com/AltLiglerTR/status/1...80864?s=19

Samsun taraftarı olsam kahrolurum, şu rezilliğe bak.
Reply
19-04-2021, 02:06,
Şu saatten sonra peki Caner Arıcı, Burak Çalık, Keremcan Akyüz, Gökhan Karadeniz, Gökhan Alsan gibi adamların kolay kolay kulüp bulamaması lazım ama burası Türkiye olduğu için nasılsa 2-3 ay sonra başka takıma kapağı atarlar. Özellikle Caner Arıcı, bu adam bize geldi çete kurdu takımın anasını belledi. Osmanlıya gitti orada yine papazlığın kralını yaptı, tüm sezonun kaderi olan play off maçının ortasında Osmanla kavga etti kadro dışı bırakıldı. Şimdi Samsun da, geçen sene İrfan Buz'a "lan git çağır şunları" falan diyordu şimdi yine sahnede ali kıran başkesen olarak. Samsun başkanına devir teslim açıklamasından sağlam uyuz olmuştuk ama ne yalan söyleyeyim bu röportajı takdir ettim, g.te g.t demiş.
Reply
19-04-2021, 02:38,
Yalnız Ertuğrul hoca üzerinde çok ciddi baskısı var konuşmalarından belli şaşırdım açıkacası hoca bu kadar işine karıştırıp, oyuncu grubuna bu kadar uzak nasıl kalmış ya, bu hafta en ufak puan kaybından başkan alayını miker, biçer hepsini esaslı adammış helal olsun gayesi çok net adamın paramın mk diyor yeterki takım çıksın ileriye doğru bu takımı uçururum diyor ki yapar ciddi para var adamda ...
Bu olaylardan sonra sanmam ben puan kaybı yapsın samsun ....
Başkentten !
Reply
19-04-2021, 05:24,
Ben Altınordunun çok play-off yapmak istediğini düşünmüyorum açıkcası play-off isteyen takım 3.lig düzeyi kadrosu takımı olan Akhisarı çıkıp yener ki şu var Altınordu futbol oynamaya çalışan takım fiziksel mücadele eden takımlara karşı çok sorun yaşıyorlar fizik gücü yüksek bir takımız Sergionun olmaması bencede büyük sorun ama buraya kadar getirdiysek bir şekilde bitirmeliyiz bu işi gerekirse 3 maçada büyük prim açıklanmalı bir şekilde takım motive edilmeli hoca değişikliklerde hatalar yapıyor bazı inatlarından vazgeçmeli Ads maçında gerideyiz Sergio çıkıyor orda girmesi gereken adam Traore beraberlik hakkımı burda kullanayım diye bir kafayla gitmemek lazım İzmire bu işler belli olmaz çünkü çıkıp 2/2 yapmalıyız son maç en kötü 1 puan mantığı olur kadroda bazı değişiklikler olmalı bence Tolgahan dinlendirilmeli bence Onurcan bana daha çok güven veriyor onun dışında Hayrullah sola geçip Kerem sağda oynamalı bireysel yeteneği olan adamlara ihtiyacımız var Sergio yokken Diarranın durumuda aşırı önemli Sadi Diarra sağlıklıysa oynamayabilir açıkcası büyük bir eksiklik yaşamayız
Onurcan
Kerem Taş Diarra Hayrullah
Erol Uzo Nalepa
Traore Eren
Balde
böyle bir kadro ile çıkabiliriz futbol sadece 4-2-3-1 den ibaret değil gayet hücümdayken 4-3-2-1 savunmadayken 4-5-1 oynayabilecek bir kadromuz var bazen alışılagelmişin dışına çıkmaya gerek kanatların işlemiyor Canerden fayda alamıyorsun bütün sene yatan Traore 2 gol 2 asisit ve keyfi geldiğinde oynayan Milinkovic 1 gol 4 asist yapmış geçişte hata yapmazsan gayet işleyebilecek sistem bu Hayrullah ve Keremde ileri çıkan bekler Caner açık olmasına rağmen top tekniği çok düşük artık savunayım atarım mantığının işe yaramayacağı maçlar oynayacağız Erenle çok savunma yapamam dersen Ereni atarsın öne Balde geride oynar yırtıcı çok koşan topçu Baldede varyasyon oluşturmak basit Himmeti yazarsın 4 2 3 1 e dönersin sistemin çözüldüyse yenisini üretmen lazım hangi analizci izlerse izlesin şu takımda 3 topçuyu kitleyince puan alabileceğini görür yani
Samsuna gelecek olursak sorun yaşadığı bütün maçlar genç koşan takımlara karşı yaş ortalaması yüksek takım kurdular 90 dakika efor sarfedemiyorlar Bursanın en başta basit bir gol yemezse zorlayacağını düşünüyorum Bursanın 43 puanı var ikili averajı almışlar Altınordudan 4 maçları var işin içinde Altınordu varsa ben kopmazdım play-off yarışından bu motivasyonla çıkarlarsa eğer karışık Samsundan puan alırlar eğer Samsun takılırsa fark 5 veya 4 olarak haftayı kapatırsak daha rahat olucaz bizim için önemli maç ama bunlara hiç bakmamak lazım ligden kopmuş 2 rakibin var birde istemeyen Altınordu her halükarda 7 puan çıkarman gerek burdan
Reply
19-04-2021, 12:04,
Çok fazla hesap kitap yapmaya gerek yok 3 maçı alıp şampiyon olmalıyız yok son hafta 1 puan yok buradan 1 puan Samsun ne yapar geçelim bu saatten sonra ipler bizim elimizde Altınordu yenilmeyecek takım değil bu maçı alırsak diğer 2 maçıda alırız 3 te 3 yapıp şampiyon olmalıyız herkes buna konsantre olmalı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
19-04-2021, 12:39,
Evet ipler bizim elimizde.
Ben Altınordu ve Akhisar maçları sonunda düğümün çözüleceğini düşünmeye başladım.Yani son iki maç durumumuzu belirler.Zaten TFF maçları aynı saate aldı.Kimse kimseyi takip edemeden oynayacak maçlarını.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-04-2021, 13:44,
Samsun başkanının röportajını izledim adam bizden medet ummuyor bizi çıktı gözüyle bakıyor Adana Demir den medet umuyor puan kaybetmesi bakımından biz ise Samsun puan kaybetsin kafasındayız   Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
19-04-2021, 14:00,
Ankaraspor deplasmanda 2-0 öne geçti Ümraniye karşısında
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)