32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
21-04-2021, 21:17,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
Bilmiyorum ama bu maçta penaltı kullanacağız gibi bir his var bende.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
21-04-2021, 22:28,
Biri tımbış beye ulaşsın, rakip kaleci çok top sektiriyor, bizde de uzaktan kaliteli şut çıkaran himmet var, oynatsin himmeti, balde reise de söylesin şutları takip et ve tamamla diye. Nalepaya da şut emri versin...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
21-04-2021, 22:36,
(21-04-2021, 22:28)chotanax Wrote: Biri tımbış beye ulaşsın, rakip kaleci çok top sektiriyor, bizde de uzaktan kaliteli şut çıkaran himmet var, oynatsin himmeti, balde reise de söylesin şutları takip et ve tamamla diye. Nalepaya da şut emri versin...
Hakan Hoca acaba Altınordunun son maçını veya maçlarından birini izledimi veya futbolculara izlettirdimi sanmıyorum. Biz  rakibi ondan iyi biliyorduruz...Adam rakibe göre sahaya futbolcu sürmüyor ki her hafta aynı kadro aynı değişiklikler herkes ezberledi Giresunu bir haftada şaşırt bizi hoca... Diyeceksiniz ki eldeki malzeme bu evet malzeme buda bir günde degişik sitil dene biz Eskişehir ede aynı taktikle çıkıyoruz Adanademire karşıda... .
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
21-04-2021, 22:38,
Abi benimki sadece temenni, yoksa biliyorum ki aynı kadro, chbden ölü doğan ataklar, orta sahada tutulan kör dövüşü falan filan...
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
21-04-2021, 22:51,
(21-04-2021, 22:38)chotanax Wrote: Abi benimki sadece temenni, yoksa biliyorum ki aynı kadro, chbden ölü doğan ataklar, orta sahada tutulan kör dövüşü falan filan...

Yine kaldık Canere bu sefer el mahkum. İnşallah hayatımın maçını oynar diyip kendi kendimi teselli ediyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
21-04-2021, 22:58,
Traore bir nebze de olsa samsun maçında borcunu ödedi, Caner henüz ödeme yapmadi, inşallah şu üç maçın adamı olur.
Reply
22-04-2021, 14:44,
İşimiz Canere kalırsa Allah yardımcımız olsun. Adam ayakta durup top tutamıyor, koşamıyor, orta açamıyor tek yapabildiği geriye gelip Hüsama yardım etmek. Soldan ortaları atakları da yine Hüsam yapıyor.

Altınordunun forvetleri beceriksiz biraz, çok goller kaçırıyorlar. Defansları da yumuşak. Aslında iyi bir organizasyonla kazanabiliriz ama tabi hoca olması lazım.
Reply
22-04-2021, 15:22,
Altınordu da 2-3 haftadır stoper tandemindeki Sinan ve Yusuf oynamıyor bizim maçada yetişemeyecek gibiymiş yine golcüleri Ahmet Dereli, Şeref sol bekleri Ufuk ta yetişemeyecekmiş gibi onlardada eksik var seri düşüşlerinde bunlarında etkisi var ama yine herşeye rağmen kazanmalıyız.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
22-04-2021, 15:55,
(22-04-2021, 15:22)heyulaanil28 Wrote: Altınordu da 2-3 haftadır stoper tandemindeki Sinan ve Yusuf oynamıyor bizim maçada yetişemeyecek gibiymiş yine golcüleri Ahmet Dereli, Şeref sol bekleri Ufuk ta yetişemeyecekmiş gibi onlardada eksik var seri düşüşlerinde bunlarında etkisi var ama yine herşeye rağmen kazanmalıyız.

Altınordu geçen hafta 10 kişilik Akhisar'a karşı bile zerre kadar kazanmayı düşünmedi. Yemin ederim şu maçta Hakan Keleş yerine kulübedeki koltuk yapsa teknik direktörlüğü kazanacağımıza emin olurdum.
Reply
22-04-2021, 21:55,
Giresunspor'a en büyük azizliği eski hocalarımız ve futbolcularımız yapıyor. O nedenle bu hafta ki Altınordu maçında Ahmet İlhan ve Recep'e çok dikkat etmeliyiz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)