24-04-2021, 22:50,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
Durumlar sıkıntılı. Bizim yarın yenip işimize bakmamız lazım. Samsun başkanı prim muhabettine boşa girmemiştir. Bir yerlere bir şey indirecekler ki kılıf kovalıyorlar. Para çantaları her yerden çıkar şimdi.
|
|
24-04-2021, 22:55,
(This post was last modified: 24-04-2021, 23:01 by sy200028.)
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Aklımda deli sorular; 1-Yarın sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağız 2-Oyun anlayışımız nasıl olacak bekle gör mü Hucum mu? 3-Beraberliğe yatıp atarsak atarız atmazsak bir puan iyidir anlayışı ile mi 4-Takımı hücuma hangi topcular çıkaracak. 5-Sadece duran top ve şişirme toplarlamı rakibin üzerine gideceğiz 6-Altınordu bizim karşımıza nasıl bir anlayışla çıkacak 7-Hakan hocanın aklında ne var beraberlik mi galibiyet mi? Hepsini yarın göreceğiz bana göre kesinlikle bekle gör defansa yatalım bir puan iyidir atarsak atarız anlayışı ile sahaya çıkarsak yandı gülüm keten helva bütün futbolcuların aklında sadece hücum olmalı gol geçiktikce stres yapıp beraberliğe yatmamalıyız erken gol yersek oyundan düşmemeliyiz en önemlisi kartlara ve hakeme dikkat en ufak hatada kırmızı vermekten penaltı çalmaktan kaçınmıyorlar. Maçın başından sonuna kadar pres ve hücum anlayışı bizi kurtarır ve bir şekilde golü buluruz. Zaten ilk on dakika belli eder takım kendini biz sahada gevrek gevrek gezip hücum düşünmezsek yarın bizim için her şey bitebilir. Herkesin aklında tek bir hedef olmalı oda gol ve hücum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu saatten sonra isteksiz sahada yürüyen basmayan hangi topcu varsa ilk yarı bitmeden hoca hemen oyundan alsın.Şehirede gelmesinler. Bu maçta oynamayan formasını terletmeyen futbolcu başka hangi maçta koşacak forma terletecek.Maçı isteyen takım. geçen hafta demirin maça başladığı gibi başlamalı Allahım yar ve yardımcımız olsun.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
24-04-2021, 23:04,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
Hakan hoca sahaya beraberlik için çıksa bile futbolcular hücumu düşünmeli birde oyuncu degiştirirken artık yetmişi sekseni bekleme aksıyanı gerekirse 30 dk maçtan al özellikle caneri
|
|
25-04-2021, 00:29,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
@sy200028 abim sol kanattan herhangi bir beklentin olmasın derim CHB banko çünkü, Taş'ı mecbur stopere çekeceği için ortayı Erol - Nalepa yapar önlerine Eren Tozlu sağa da Traore'yi koyar. Ya da Traore ile Eren'i yer değiştirir. Ben Hakan Keleş'ten başka hiçbir dizilim beklemiyorum dediğim gibi Hakan Keleş'in taktik anlamda oyuna etkisi kulübedeki koltuk ile, saha kenarındaki reklam panosuyla aynı derece aşağı yukarı.
|
|
25-04-2021, 00:52,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(24-04-2021, 22:55)sy200028 Wrote: Maçın başından sonuna kadar pres ve hücum anlayışı bizi kurtarır ve bir şekilde golü buluruz. Zaten ilk on dakika belli eder takım kendini biz sahada gevrek gevrek gezip hücum düşünmezsek yarın bizim için her şey bitebilir. Herkesin aklında tek bir hedef olmalı oda gol ve hücum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu saatten sonra isteksiz sahada yürüyen basmayan hangi topcu varsa ilk yarı bitmeden hoca hemen oyundan alsın.Şehirede gelmesinler. Bu maçta oynamayan formasını terletmeyen futbolcu başka hangi maçta koşacak forma terletecek.Maçı isteyen takım. geçen hafta demirin maça başladığı gibi başlamalı Allahım yar ve yardımcımız olsun. Abi maçın ilk 10 dk sı ve A.Demirin oyuna başlangıcına bakarsak, açıkçası maçı 1 yada 2-0 biz alırız derdim ben. İlk 10 dk Demir topla oynuyor ama hiç kaleyi rahatsız eden pozisyonu, organize geldikleri bir atak yoktu. Bizde gayet dirençli bir savunma ve iyi bir presle pek izin vermiyorduk. Demir hiçte gole yakındı yani, ve böyle gittiği taktirde biz ne yapıp edip atardık onlar strese girdikçe. Ama gel gelelim kalede Tolga sağolsun pozisyona girmelerine bile gerek kalmadı ilk şut denemesinde aldı içeri. Hatta nolur nolmaz bakarsın maçı çeviririz falan, işi garantiye alıp 2. denemeyi de içeri aldı ve fişi çekti maçın başında.
(25-04-2021, 00:29)bulancak28 Wrote: @sy200028 abim sol kanattan herhangi bir beklentin olmasın derim CHB banko çünkü, Taş'ı mecbur stopere çekeceği için ortayı Erol - Nalepa yapar önlerine Eren Tozlu sağa da Traore'yi koyar. Ya da Traore ile Eren'i yer değiştirir. Ben Hakan Keleş'ten başka hiçbir dizilim beklemiyorum dediğim gibi Hakan Keleş'in taktik anlamda oyuna etkisi kulübedeki koltuk ile, saha kenarındaki reklam panosuyla aynı derece aşağı yukarı.
Usta valla çok mantıklı öneriler getiriyorsun saha dizilişi için ama kusura bakma, kenarda Hakan keleş varken şahsen pek ciddiye almıyorum bu tarz analizleri. Adam yarın Balde'yi ön libero, Tolga'yı forvet, Traoreyi kaleye çekse hiç şaşırmam valla. Ne yapıyor bu adam demem sorgulamam hiç. Hakan keleştir ne yapsa yeridir der geçerim.
|
|
25-04-2021, 01:00,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Bence de iş futbolcularda bitecek. Forumdaki herkesin hemfikir olduğu konu hakan hocanın 1 puan için oynayacağı. Chb solda eren ortada sağda mecburiyetten traore oynayacak.
|
|
25-04-2021, 01:17,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Beyler nasıl olur ya
Boluspor 4-5 kadro dışı ve yollar ayrılan adam var
Tuzla'da da hoca gönderilmiş
Nasıl puan bekleyelim şimdi. Operasyon var
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-04-2021, 01:29,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Bizim oranin 1.80 den 2.35 e cikmasini anlayamadim.
Bizim kendi gobegimizi kesmemeiz lazim.
|
|
25-04-2021, 01:45,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
(25-04-2021, 01:17)maicon_28 Wrote: Beyler nasıl olur ya
Boluspor 4-5 kadro dışı ve yollar ayrılan adam var
Tuzla'da da hoca gönderilmiş
Nasıl puan bekleyelim şimdi. Operasyon var
Kanka Çeçenoğluyla Gökhan Sazdağı yoktu en son Bolu'da. Başka gidenler de mi olmuş?
Tuzla olayı çok düşündürücü, şu maçtan önce hoca niye gönderilir? Suat Kaya önümüzdeki sezon için anlaşamadık demiş. Lan ne önümüzdeki sezonu? Senin öyle böyle bir play off iddian var. Demek ki o kadar inanmıyorlar ki kalacaklarına ondan 1.ligi düşünüyorlar.
Yarın bu saatlerde dananın kuyruğu kopmuş olacak, bence herkesin kaderi belli olur. İnşallah Hakan Keleş'e rağmen takım kazanmayı başarır.
|
|
25-04-2021, 02:09,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
Valla bişiler dönüyor. Başkanlar çıkıp açıklama yapıyor. Biz ne etliye ne sütlüye karşılıyoruz görüntüsü varda bu durum beni rahatsız ediyor. Tuzlada olanlar Boluda olanlar aklım ermiyor.Şu saatten sonra Tuzla ve Boludan bişi beklemiyorum. Tuzlanın bizim maçtaki performansını çok merak ediyorum. Neyse biz bu maç için hayati önem taşıyan maç için uçuk bir prim açıkladık mı? Açıklanması şart.
|
|
|