25-04-2021, 23:14,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
(25-04-2021, 23:11)semiko Wrote: (25-04-2021, 23:08)bulancak28 Wrote: (25-04-2021, 22:53)chotanax Wrote: (25-04-2021, 22:50)bulancak28 Wrote: Ben salıyorum aga. 2 hafta boyunca TFF 1.lige dair hiçbir şeyi takip etmeyeceğim, iki hafta sonra da açıp puan durumuna bakacağım. Olur da çıktıysak ne ala, çıkmadıysak da zaten ne olacağı belli.
Allah'a emanet olun.
Başkan seni tanımam bilmem ama şuraya yazdıklarımız, aklımızdan geçenler tıpatıp aynı.
Ben de diyorum takip etmeyecem diye ama sen inanıyor musun bir saat arayla forum & haber takip etmeyeceğine? Ben inanmıyorum kendime.
Ya usta ne bir saati? Ben 10 dakika bile ayrı kalamıyorum bu forumdan. Devamlı bilgisayarın başına f5'e basıp duruyordum biri bir şey yazsa diye. Yemin ederim şu son 1-2 ayda kendi eşimden anamdan babamdan çok hem sen hem de maicon, semih, arma ve diğer renktaşlar daha çok hayatımda yer edinmişsinizdir ki hiçbirinizi şahsen tanımıyorum da. Kimse Giresunspor ile ilgilenmiyor benim etrafımda. Bir tek benim. Ben bu foruma bağımlı gibi bir şeyim ama artık gerçekten dayanamıyorum. Bu stresi kaldıramıyorum. Ne olursa olsun kafasına girdim.
O kadar rahattım ki kesin Çıkıcaz çıkıyoruz diye. Kendi kendimi avutmuşum. Yığılır kalırım herhalde 2 hafta içinde. Kalpten gideriz. Biz öyle adana demir gibi kaldıramayız.kaç sezon kafaya oynadık kaç sezon böyle kek bir lig geldi. Lig zor olsa eyvallah diyeceğim. Seneye lig şampiyonlar ligi.
Biz Türk futbol tarihinin bence en büyük dramını yaşadık meşhur Alanya maçında. Duygusal kırılmaların, geçişlerin bu kadar olduğu bir ikinci maç yoktur Türkiye'de. Sıkıntı atacak artık atacak kurşunumuz yok. Çıkamazsak yolun sonu belli. Şampiyonluk falan derken gündemde değil ama 60 trilyon borç var.
|
|
25-04-2021, 23:15,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(25-04-2021, 23:13)Mandaklı Wrote: TFF 1. LİG 23. HAFTA SONU PUAN DURUMU (ÜST SIRALAR)
Takımlar Puan Durumu Puan Farkı
1.GİRESUNSPOR 53 -
2.SAMSUNSPOR 49 4
3.İSTANBULSPOR 43 10
4.ALTINORDU 41 12
5.ADANA DEMİRSPOR 39 14
6.KEÇİÖRENGÜCÜ 38 15
7.ALTAY 38 15
8.TUZLASPOR 38 15
Yorum sizlerin..... Biz hataya naptıysak ads de bize onu yaptı
|
|
25-04-2021, 23:16,
|
|
semiko
Posting Freak

|
|
|
(25-04-2021, 23:14)123456 Wrote: (25-04-2021, 23:11)semiko Wrote: (25-04-2021, 23:08)bulancak28 Wrote: (25-04-2021, 22:53)chotanax Wrote: (25-04-2021, 22:50)bulancak28 Wrote: Ben salıyorum aga. 2 hafta boyunca TFF 1.lige dair hiçbir şeyi takip etmeyeceğim, iki hafta sonra da açıp puan durumuna bakacağım. Olur da çıktıysak ne ala, çıkmadıysak da zaten ne olacağı belli.
Allah'a emanet olun.
Başkan seni tanımam bilmem ama şuraya yazdıklarımız, aklımızdan geçenler tıpatıp aynı.
Ben de diyorum takip etmeyecem diye ama sen inanıyor musun bir saat arayla forum & haber takip etmeyeceğine? Ben inanmıyorum kendime.
Ya usta ne bir saati? Ben 10 dakika bile ayrı kalamıyorum bu forumdan. Devamlı bilgisayarın başına f5'e basıp duruyordum biri bir şey yazsa diye. Yemin ederim şu son 1-2 ayda kendi eşimden anamdan babamdan çok hem sen hem de maicon, semih, arma ve diğer renktaşlar daha çok hayatımda yer edinmişsinizdir ki hiçbirinizi şahsen tanımıyorum da. Kimse Giresunspor ile ilgilenmiyor benim etrafımda. Bir tek benim. Ben bu foruma bağımlı gibi bir şeyim ama artık gerçekten dayanamıyorum. Bu stresi kaldıramıyorum. Ne olursa olsun kafasına girdim.
O kadar rahattım ki kesin Çıkıcaz çıkıyoruz diye. Kendi kendimi avutmuşum. Yığılır kalırım herhalde 2 hafta içinde. Kalpten gideriz. Biz öyle adana demir gibi kaldıramayız.kaç sezon kafaya oynadık kaç sezon böyle kek bir lig geldi. Lig zor olsa eyvallah diyeceğim. Seneye lig şampiyonlar ligi.
Biz Türk futbol tarihinin bence en büyük dramını yaşadık meşhur Alanya maçında. Duygusal kırılmaların, geçişlerin bu kadar olduğu bir ikinci maç yoktur Türkiye'de. Sıkıntı atacak artık atacak kurşunumuz yok. Çıkamazsak yolun sonu belli. Şampiyonluk falan derken gündemde değil ama 60 trilyon borç var. Çıksak zaten düşeceğiz. Hepimiz farkındayız. Çıkalım da görelim. Yeminlen sırf fifada pes de Giresun almak için sabırsızlanıyorum. Fm de kariyer eyvallah ama ps4 de Baska oluyor  ) çıkalım en azından babam çocukken görmüş bu ligi biz de görelim. Çıkalım ki biraz borç gitsin. Zaten düşeriz sıkıntı yok
|
|
25-04-2021, 23:18,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
(25-04-2021, 23:08)bulancak28 Wrote: (25-04-2021, 22:53)chotanax Wrote: (25-04-2021, 22:50)bulancak28 Wrote: Ben salıyorum aga. 2 hafta boyunca TFF 1.lige dair hiçbir şeyi takip etmeyeceğim, iki hafta sonra da açıp puan durumuna bakacağım. Olur da çıktıysak ne ala, çıkmadıysak da zaten ne olacağı belli.
Allah'a emanet olun.
Ben taa Şubat ayında dedim Mayıs ayına ışınlanmak istiyorum diye. Kaldırmıyor bünye çünkü. Bu akşam en az 5 yaş yaslanmadiysam başka birşey bilmiyorum. Ordu'nun kırsal bir ilçesinde yaşıyorum. Kısıtlama falan Giresun'a da gelemiyorum pek fazla. Evde hanım ve 8 yaşında çocuk var, konuşsam futbol konuşacağım kendileriyle ama nereye kadar?
40 yasima ramak kaldı, bu sene gördüm gördüm, cikamazsak süper lig görmeden ölürüm. Çok kötü bir durummus bu durum. Küme düşme potasında olduğumuz zamanlarda bunun onda biri kasmazdi beni, zaten 3. ligde sevdim bu takımı, düşsek ne olacak ki derdim. Süper lige çıkma stresi berbatmis, Alanya maçında kale arkasında yerimden kalkamamistim, polis kaldırdı beni yerimden, şu durumda ola ki cikamazsak daha da kendime gelemem ben.
Kumar oynamam, alkol nadiren, karı kız işi yok, tek zevkim Giresunspor. O da çıksın artık, biz de görelim oraları.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
25-04-2021, 23:18,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
|
|
(25-04-2021, 23:00)123456 Wrote: Ben beraberliğe üzülmedim. Hatta şu deplasmanda beraberlik iyi sonuç. Eksik çoktu. Akhisar'ı içeride yeneceksin. Zaten zihinlerdeki 7 puan 1-3-3 üzerine kuruluydu. Ligden necaset gibi şaibe akıyor zaten. Tuzla'dan çekiniyor herkes ama orası daha götü başı toplayamaz. Üstüne de kendilerine iki haftadır şikeci diyen Samsun için kasmazlar.
Ha sezon geneli için çok konuşulur. Şimdilik o bugünün konusu değil. İnşallah çıkarız da hiçbir zaman konu olmaz
AYNEN KATILIYORUM BU KADAR EKSIK KADRO ILE BERABERLIK IYI SONUC SAHAYA 11 I ZOR SÜRDÜGÜMÜZ LIG DE 3 AS ELAMANINDAN EKSIK CIKTIGIN MACTA ALINAN 1 PUAN COK DEGERLI BENCE SON 2 YI KAZANIP SAMPIYON OLACAGIZ ONLAR DEVAMLI SIKE YAPSINLARRRRRR
|
|
25-04-2021, 23:20,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
(25-04-2021, 23:18)gorelelibey Wrote: (25-04-2021, 23:00)123456 Wrote: Ben beraberliğe üzülmedim. Hatta şu deplasmanda beraberlik iyi sonuç. Eksik çoktu. Akhisar'ı içeride yeneceksin. Zaten zihinlerdeki 7 puan 1-3-3 üzerine kuruluydu. Ligden necaset gibi şaibe akıyor zaten. Tuzla'dan çekiniyor herkes ama orası daha götü başı toplayamaz. Üstüne de kendilerine iki haftadır şikeci diyen Samsun için kasmazlar.
Ha sezon geneli için çok konuşulur. Şimdilik o bugünün konusu değil. İnşallah çıkarız da hiçbir zaman konu olmaz
AYNEN KATILIYORUM BU KADAR EKSIK KADRO ILE BERABERLIK IYI SONUC SAHAYA 11 I ZOR SÜRDÜGÜMÜZ LIG DE 3 AS ELAMANINDAN EKSIK CIKTIGIN MACTA ALINAN 1 PUAN COK DEGERLI BENCE SON 2 YI KAZANIP SAMPIYON OLACAGIZ ONLAR DEVAMLI SIKE YAPSINLARRRRRR Öpüyorum ellerinden dayı
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
25-04-2021, 23:22,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Üniversite yıllarında çok istıyordum Fifa'da Giresun'u alıp arkadaşlara koyayım diye ama nasip olmadı. Dediğin gibi daha işin o keyifli boyutu var.
Kulüp can suyunu alıp dar boğazdan kurtulsun da burada oynamışız üst ligde o önemli değil.
|
|
25-04-2021, 23:23,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(25-04-2021, 23:18)gorelelibey Wrote: (25-04-2021, 23:00)123456 Wrote: Ben beraberliğe üzülmedim. Hatta şu deplasmanda beraberlik iyi sonuç. Eksik çoktu. Akhisar'ı içeride yeneceksin. Zaten zihinlerdeki 7 puan 1-3-3 üzerine kuruluydu. Ligden necaset gibi şaibe akıyor zaten. Tuzla'dan çekiniyor herkes ama orası daha götü başı toplayamaz. Üstüne de kendilerine iki haftadır şikeci diyen Samsun için kasmazlar.
AYNEN KATILIYORUM BU KADAR EKSIK KADRO ILE BERABERLIK IYI SONUC SAHAYA 11 I ZOR SÜRDÜGÜMÜZ LIG DE 3 AS ELAMANINDAN EKSIK CIKTIGIN MACTA ALINAN 1 PUAN COK DEGERLI BENCE SON 2 YI KAZANIP SAMPIYON OLACAGIZ ONLAR DEVAMLI SIKE YAPSINLARRRRRR
Sahaya tam kadro çıksaydık. Sergio harici bu akşam yine galip geleceğimizi düşünmüyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
25-04-2021, 23:25,
(This post was last modified: 25-04-2021, 23:28 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Relax arkadaşlar. Bu kadar eksik varken yenilecek 1 golün stresiyle oynadi takim.
Akhisari yenip son haftaya bakicaz o kadar
|
|
25-04-2021, 23:25,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Sergionun Tuzla maçında dahi oynama ihtimali yok mu tamamen mi kapadı sezonu playoflardadamı yok
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
|