Dayı inşallah dediğin gibi olur, başka diyecek bir şeyim yok.
Benim de ana Gülyalı baba Bulancak, doğma büyüme İstanbul'dayım. Giresun'a hayatımda toplasan anca 10 defa gitmişimdir bayramda seyranda. Eskiden alakam da yoktu, annem babam Fenerli, hemşehrisi ayağına Gs ile kupa maçına götürmüştü beni, bir de Bulancak o zaman 3.ligdeydi bir iki tane maçına gitmiştik o kadar. Anca gazetenin sondan ikinci sayfasında puan tablosundan takip ederdim. Ne olduysa artık o düştüğümüz sezon başladı her şey. Bir başladık takip etmeye 10 sene geçti. Bahane bulsam da Giresun'un maçına gitsem falan diyordum. Millet ne işin var a m k diyordu da ben tutuldum yani çok fena. Alanya maçında "TRABZON ATTTTIIII" diye maratonda bağrışımı unutamam mesela, 1 dk sonra da aynen senin gibi çöktüm.
Çoğunuz muhtemelen yaş olarak benden daha büyüksünüz eskileri daha iyi hatırlarsınız, ben kalede Soner ileride Adem, Cafercan, Eren'in oynadığı zamana yetiştim. Bazen harbiden yetişmez olaydım diyorum

Ama yine de bu takımı çok seviyorum. Gazozuna bile oynasa kaybetmesine üzülüyorum. Ama gerçekten çok yoruyor. Ben o Alanya maçında, Bandırma maçında ve şu an yaşadığım üzüntüleri pek yaşamadım hayatımda. Tohumuna para mı saydım lan diyorum ama bırakamıyorum. Öyle de bir hastalık işte.
Neyse uzattık, başlamışken döküldük. Dediğim gibi takip etmeyeceğim iki hafta sonra bakacağım duruma. İnşallah o gün hep birlikte kutlarız burada.