33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
santana28 Offline
Member

Threads: 0
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
yarın maç günü bu gece yine uyku yok bize yine stres acaba ne olacak galip gelecekmiyiz stresi yalnız içimde bir his ankaraspor gider ayak samsundan puan alacak eğer maçı bağlamadılarsa tabiki
30-04-2021, 22:00
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Bu saatten sonra rakipler puan kaybetmez herkesin gözü bizim maçta olacak ilk 20 dk geçmeden samsum demir öne geçer zaten biz baskılı arzulu oynayıp golleri erken bulmak zorundayız. Yine sahada gevrek gevrek dolanırsak rakibin ekmeğine yağ süreriz. Stres artar son şansımız işi şansa bırakmadan gerilmeden maçı alalım rahat bir hafta geçirelim...olduki gol bulamadık maç gidiyor artık hocanın forveti üçleyip dörtlmesi lazım oyuncu degişikşiklerini erken yapsın 70 beklemesin gerekirse sergeni ileri sürsün bunların hesabını kitabını en kötü senaryoyu bu gece kafasında çizsin...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
30-04-2021, 22:24
Reply
kerasus Offline
Posting Freak

ADS maçı öncesindeki  gibi çeyreği kadar bile heyecan yok açıkçası. Üzülme ve hayal kırıklığı limitlerimi önceden kullandım. yarın kazanırsak hem o duyguların acısını çıkarırım hemde galibiyete ayrı sevinirim artıkSmile
01-05-2021, 00:43
Reply
stantheman05 Offline
Senior Member

Threads: 2
Çok kritik maç ya uyku tutmaz bişey yapamazsın kafa hep maçta, Alanya maçı Eskişehir maçları hep aklımda travma gibi resmen yarın alsak da rahatlasak. Belediye başkanı bugün ziyarete gitmiş bi umut üstten bişeyler oluyodur belki diyorum kendi kendime
01-05-2021, 00:46
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(01-05-2021, 00:43)kerasus Wrote: ADS maçı öncesindeki  gibi çeyreği kadar bile heyecan yok açıkçası. Üzülme ve hayal kırıklığı limitlerimi önceden kullandım. yarın kazanırsak hem o duyguların acısını çıkarırım hemde galibiyete ayrı sevinirim artıkSmile

Al benden de o kadar. Gram heyecan yok içimde. Ankaraspor maçından önce bile daha heyecanlıydım öyle söyliyim. Kazanırsak ne ala, kazanamasak da zaten çoktan hazırladık kendimizi.
01-05-2021, 01:42
Reply
Alucralı Offline
Junior Member
**

Onurcan
Hayrullah sergen sadi hüsam
Taş uzodimma
Eren nalepa milinkovic
Balde

Bu onbirle çıkarsak alırız
01-05-2021, 04:21
Reply
cezmik Offline
Posting Freak

Threads: 26
Allah futbolcu kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
Allah onları, idarecileri, teknik heyeti ve biz taraftarları utandırmasın.
Amin.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
01-05-2021, 06:02
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(01-05-2021, 00:46)stantheman05 Wrote: Çok kritik maç ya uyku tutmaz bişey yapamazsın kafa hep maçta, Alanya maçı Eskişehir maçları hep aklımda travma gibi resmen yarın alsak da rahatlasak. Belediye başkanı bugün ziyarete gitmiş bi umut üstten bişeyler oluyodur belki diyorum kendi kendime

üstten birşey olacaksa olmasın. evet herkes bu yolla şampiyon oluyor çıkıyor ama ben bu yolla istemiyorum. belkide bizim bilmediğimiz destekleri de vardır üst mevkilerin birşey diyemem ama aleni şike mike yardım olmasını istemem. bize yakışmaz. herkes yapıyor diye de bizim yapmamız uygun olmaz. zaten üstümüzde bir şikeci damgası var olgun peker yüzünden. hala temizlenemeyen. giresunspor diyince iyi akla gelmek çok önemli. 
kimsenin şampiyonluk falan ümidi yoktu sezon başı ligde kalalım yeterdi. geçen seneki kadro bu sene olsa hakan kutlu ile puan farkı yaparak şampiyon olmuştu belki de. ben artık şirketleşmek , hesabın verilmesi ve paranın adil yerlere harcanmasını istiyorum. tek başarı futbol değil. giresunspor hentbol var. görelede hentbol var. voleybol vardı bi ara bulancakta sanırsam. böyle şeyleri tek çatıda toplamak şart. kurumsal başarı da önemli. marka değeri çok önemli. bak real madride euroleague de de var. orda da aynı mantık. kurumsal başarı marka değeri çok önemli. sportif başarı elbet gelecek. doğru 44 yıllık bir hasret var. benimde çok hayallerim var . ama destek mestek olacak iş değil.
01-05-2021, 08:28
Reply
sy200028 Offline
Posting Freak

Rüyamda maçı 2-1 almıştık. Bizim açımızdan çok rahat bir galibiyet olmuş....2-1 nasıl rahat bir skorsa artık. Kan kusmuşuzdurda rüya işte.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
01-05-2021, 08:36
Reply
semiko Offline
Posting Freak

(01-05-2021, 08:28)semiko Wrote:
(01-05-2021, 00:46)stantheman05 Wrote: Çok kritik maç ya uyku tutmaz bişey yapamazsın kafa hep maçta, Alanya maçı Eskişehir maçları hep aklımda travma gibi resmen yarın alsak da rahatlasak. Belediye başkanı bugün ziyarete gitmiş bi umut üstten bişeyler oluyodur belki diyorum kendi kendime

üstten birşey olacaksa olmasın. evet herkes bu yolla şampiyon oluyor çıkıyor ama ben bu yolla istemiyorum. belkide bizim bilmediğimiz destekleri de vardır üst mevkilerin birşey diyemem ama aleni şike mike yardım olmasını istemem. bize yakışmaz. herkes yapıyor diye de bizim yapmamız uygun olmaz. zaten üstümüzde bir şikeci damgası var olgun peker yüzünden. hala temizlenemeyen. giresunspor diyince iyi akla gelmek çok önemli. 
kimsenin şampiyonluk falan ümidi yoktu sezon başı ligde kalalım yeterdi. geçen seneki kadro bu sene olsa hakan kutlu ile puan farkı yaparak şampiyon olmuştu belki de. ben artık şirketleşmek , hesabın verilmesi ve paranın adil yerlere harcanmasını istiyorum. tek başarı futbol değil. giresunspor hentbol var. görelede hentbol var. voleybol vardı bi ara bulancakta sanırsam. böyle şeyleri tek çatıda toplamak şart. kurumsal başarı da önemli. marka değeri çok önemli. bak real madride euroleague de de var. orda da aynı mantık. kurumsal başarı marka değeri çok önemli. sportif başarı elbet gelecek. doğru 44 yıllık bir hasret var. benimde çok hayallerim var . ama destek mestek olacak iş değil.

ha bu arada u19 u bilmiyorum bakıyormusunuz ? altınordu maçında ikinci devre de altınordu 10 kişi kalıyor kayış orada kopuyor adamlar bize 4 tane atıyor 10 kişi ile .
01-05-2021, 08:37
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)