33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
01-05-2021, 08:28,
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
(01-05-2021, 00:46)stantheman05 Wrote: Çok kritik maç ya uyku tutmaz bişey yapamazsın kafa hep maçta, Alanya maçı Eskişehir maçları hep aklımda travma gibi resmen yarın alsak da rahatlasak. Belediye başkanı bugün ziyarete gitmiş bi umut üstten bişeyler oluyodur belki diyorum kendi kendime

üstten birşey olacaksa olmasın. evet herkes bu yolla şampiyon oluyor çıkıyor ama ben bu yolla istemiyorum. belkide bizim bilmediğimiz destekleri de vardır üst mevkilerin birşey diyemem ama aleni şike mike yardım olmasını istemem. bize yakışmaz. herkes yapıyor diye de bizim yapmamız uygun olmaz. zaten üstümüzde bir şikeci damgası var olgun peker yüzünden. hala temizlenemeyen. giresunspor diyince iyi akla gelmek çok önemli. 
kimsenin şampiyonluk falan ümidi yoktu sezon başı ligde kalalım yeterdi. geçen seneki kadro bu sene olsa hakan kutlu ile puan farkı yaparak şampiyon olmuştu belki de. ben artık şirketleşmek , hesabın verilmesi ve paranın adil yerlere harcanmasını istiyorum. tek başarı futbol değil. giresunspor hentbol var. görelede hentbol var. voleybol vardı bi ara bulancakta sanırsam. böyle şeyleri tek çatıda toplamak şart. kurumsal başarı da önemli. marka değeri çok önemli. bak real madride euroleague de de var. orda da aynı mantık. kurumsal başarı marka değeri çok önemli. sportif başarı elbet gelecek. doğru 44 yıllık bir hasret var. benimde çok hayallerim var . ama destek mestek olacak iş değil.
Reply

Messages In This Thread
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor - by semiko - 01-05-2021, 08:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)