2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
05-06-2021, 00:36,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(05-06-2021, 00:26)maicon_28 Wrote: Marmaralı çotanaklar açıklaması;
Marmaralı Çotanaklar olarak bir süre faaliyetlerimize ara veriyoruz. Biz ne koşulda olursa olsun hep bu takımın yanındaydık.

Taraftar grubu açıklama yapmış. Sebebi nedir? Bilgisi olan var mı ?

Bende şimdi okudum baba ne oluyor?
Mehmet taş konusuna gelirsek tuhaf duygular içerisindeyim. Kesinlikle kalmalıydı ancak karşılaştırma yaptıysa para muhabbetinde ki maykon para değil diyor mevzu. Neyse hayırlısı olsun
05-06-2021, 02:42,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Mehmet Taş'ın ayrılması konusunda kalbim çok kırık. Benim bildiğim kadarıyla başkan ve ailesiyle de araları çok iyi, Mehmet Taş'ın hanımı devamlı onlarla zaman geçiriyordu. Taş desen adam 50 yıllık Giresunludan daha Giresunluydu. Takımı sahiplenmesi, hırsı, joker özelliği. Futbolun da cilvesi bu arkadaş. Yeri geldiğinde Mehmet Taş'ı, Balde'yi, Sergio'yu başka takımlarda, hatta belki bize karşı oynarken görmek de var bu işin içinde.
05-06-2021, 08:13,
yabancı olayı azalıyor. yabancı alamayacaksın kaldı ki yerlinde orta seviye olmalı en düşük. o 2,5 istedi. sen 1,5 ver ortada buluşun. para ise mevzu çözülür ama mevzu başka.
05-06-2021, 12:01,
Başkan "Yaş ortalaması 26-28 olan bir kadro kurmak istiyoruz." demiş. Bu yüzden devam etmek istememiş olabilirler. Konu para değilse eğer bence yanlış bir karar. Normalde "Takım abisi" sistemine karşıyım ama, Taş bambaşka bir adamdı. Şampiyonluk maçı biter bitmez "Şu Güneş'i de bir yollayabilsek içim rahat edecek." diyen bir adamdan bahsediyoruz. Konu para değilse bu yanlıştan dönülmeli.
05-06-2021, 12:42,
Çözülemeyecek bir sorun olduğunu sanmam muhtemelen araya kırgınlık vs. girdi. Bizim insanımız biraz alıngandır, trip sever. Diğeri de altta kalmazsa ilişki biter.
Bu kadar can ciğer sarma oyuncu ve başkan arasında başka türlü anlaşmazlık olacağını sanmam.

Mehmet Taş bana kalırsa büyük bir şanstı. Tecrübeli, yetenekli ve en önemlisi hırslı bir oyuncuydu. Şimdi onun yerine kimi alacağız görelim bakalım.

CHB konusunda bir şey yazıp günaha girmek istemiyorum. İnşallah 100.000'e falan anlaşmışlardır.
05-06-2021, 13:30,
2.5 yılını bu kulübe vermiş bir adama ne sosyal medyadan ne takım arkadaşlarından hiç bir mesaj yok bir tek gerçek Giresun taraftarı sahip çıkmış helal olsun, klasik olacak belki ama VEFA İstanbul'da bir semt adıymış bizim kulüp için malesef, ne olduysa oldu isterse 5 milyon istesin yada sen kadroda istemedin olabilir ortada bu kadar yaşanmışlıklar varken böyle ayrılık olmaz en azından bir teşekkür edilebilir demekki o hakan karaahmetin evinde toplanmalar aile olduk vs cümleler sahte gülüşler hepsi yalanmış
05-06-2021, 14:15,
Nurettin Canikli hesabına mail atalım bu yanlıştan dönün diye. İşin aslı kulübü o yönetiyor zaten
05-06-2021, 14:36,
Beyler bu arada konuyla ilgisiz, başkanla ilgili negatif bir tespit yapacağım

Belki bunu forumda da farkeden olmuştur. Gerçi katıldığı yayınları yazılı metinden değilde, canlı(veya video) olarak izleyen çoğu kişi farketmiştir zaten.

Başkanın üslubu ve diksiyonu çok iyi, konuşmaları da gayet güzel.
Ama satır aralarında birçok örneği bulunan defalarca kullandığı bir kelime-cümle var.

Örneğin;

"Samsunspor'da Ads'de 20-25 tane rotasyon futbolcusu vardı. BEN DE ise 17-18 tane. Yedek bulamıyorduk bazen"

"Sezon başında arkadaşlara BEN dedim ki... vs. vs."

"BEN bu kulübü alırken vs. vs. ..."

"Samsunspor kadrosu BEN de olsaydı 7-8 puanla şampiyon olurdum"

"Murat Başkan birilerini alsın bakalım, geçen sene BEN transfer yaparken şunlara dikkat ettim"

"Mesela BEN devre arası transfer yapmadım."

Röportajlarda BEN kelimesini çok kullanıyor. Eğer dikkatsizlikten kullanıyorsa sorun yok ama eğer bilinçli olarak kullanıyorsa bu durum ileride başımızı ağrıtabilir. Bir dışavurumun mesajı olabilir. BİZ yerine BEN kelimesini inanılmaz fazla kullanıyor.

Konu dışı olarak belki ileride ortaya çıkacak bir durum için tespit yapmak istedim. İnşallah kötü şeyler yaşamayız, böyle büyük başkan unvanıyla devam eder ve iz bırakır
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
05-06-2021, 15:30, (This post was last modified: 05-06-2021, 15:39 by cotanak88.)
https://giresunsporgazete.com/giresunspo...k-gelisme/
Habercilik budur işte sade ve yalın bir şekilde olan neyse o yazılmış spor28 gibi taş yüksekten uçtu 2.5 milyon istedi gibi oyuncuyu harcamaya yönelik şeyler yazılmamış.
Dipnot: Spor28 gelen tepkiler yüzünden olabilir "Mehmet taş yüksekten uçtu" haberini kaldırmış
05-06-2021, 17:13,
(05-06-2021, 14:36)maicon_28 Wrote: Beyler bu arada konuyla ilgisiz, başkanla ilgili negatif bir tespit yapacağım

Belki bunu forumda da farkeden olmuştur. Gerçi katıldığı yayınları yazılı metinden değilde, canlı(veya video) olarak izleyen çoğu kişi farketmiştir zaten.

Başkanın üslubu ve diksiyonu çok iyi, konuşmaları da gayet güzel.
Ama satır aralarında birçok örneği bulunan defalarca kullandığı bir kelime-cümle var.

Örneğin;

"Samsunspor'da Ads'de 20-25 tane rotasyon futbolcusu vardı. BEN DE ise 17-18 tane. Yedek bulamıyorduk bazen"

"Sezon başında arkadaşlara BEN dedim ki... vs. vs."

"BEN bu kulübü alırken vs. vs. ..."

"Samsunspor kadrosu BEN de olsaydı 7-8 puanla şampiyon olurdum"

"Murat Başkan birilerini alsın bakalım, geçen sene BEN transfer yaparken şunlara dikkat ettim"

"Mesela BEN devre arası transfer yapmadım."

Röportajlarda BEN kelimesini çok kullanıyor. Eğer dikkatsizlikten kullanıyorsa sorun yok ama eğer bilinçli olarak kullanıyorsa bu durum ileride başımızı ağrıtabilir. Bir dışavurumun mesajı olabilir. BİZ yerine BEN kelimesini inanılmaz fazla kullanıyor.

Konu dışı olarak belki ileride ortaya çıkacak bir durum için tespit yapmak istedim. İnşallah kötü şeyler yaşamayız, böyle büyük başkan unvanıyla devam eder ve iz bırakır

Mağdur edebiyatını çok fazla yapmaya başladı. Her yere aynı demeç aynı söylemler farklı konuşabilecek şeylerde vardır. Dediğin gibi tıpa tıp aynı cümleler kuruyor. Bu arada gözleri çok fazla oynuyor başkanın Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)