bulancak28
Posting Freak

Threads: 3
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Mehmet Taş'ın ayrılması konusunda kalbim çok kırık. Benim bildiğim kadarıyla başkan ve ailesiyle de araları çok iyi, Mehmet Taş'ın hanımı devamlı onlarla zaman geçiriyordu. Taş desen adam 50 yıllık Giresunludan daha Giresunluydu. Takımı sahiplenmesi, hırsı, joker özelliği. Futbolun da cilvesi bu arkadaş. Yeri geldiğinde Mehmet Taş'ı, Balde'yi, Sergio'yu başka takımlarda, hatta belki bize karşı oynarken görmek de var bu işin içinde.
|
|
| 05-06-2021, 02:42 |
|
maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Beyler bu arada konuyla ilgisiz, başkanla ilgili negatif bir tespit yapacağım
Belki bunu forumda da farkeden olmuştur. Gerçi katıldığı yayınları yazılı metinden değilde, canlı(veya video) olarak izleyen çoğu kişi farketmiştir zaten.
Başkanın üslubu ve diksiyonu çok iyi, konuşmaları da gayet güzel.
Ama satır aralarında birçok örneği bulunan defalarca kullandığı bir kelime-cümle var.
Örneğin;
"Samsunspor'da Ads'de 20-25 tane rotasyon futbolcusu vardı. BEN DE ise 17-18 tane. Yedek bulamıyorduk bazen"
"Sezon başında arkadaşlara BEN dedim ki... vs. vs."
"BEN bu kulübü alırken vs. vs. ..."
"Samsunspor kadrosu BEN de olsaydı 7-8 puanla şampiyon olurdum"
"Murat Başkan birilerini alsın bakalım, geçen sene BEN transfer yaparken şunlara dikkat ettim"
"Mesela BEN devre arası transfer yapmadım."
Röportajlarda BEN kelimesini çok kullanıyor. Eğer dikkatsizlikten kullanıyorsa sorun yok ama eğer bilinçli olarak kullanıyorsa bu durum ileride başımızı ağrıtabilir. Bir dışavurumun mesajı olabilir. BİZ yerine BEN kelimesini inanılmaz fazla kullanıyor.
Konu dışı olarak belki ileride ortaya çıkacak bir durum için tespit yapmak istedim. İnşallah kötü şeyler yaşamayız, böyle büyük başkan unvanıyla devam eder ve iz bırakır
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 05-06-2021, 14:36 |
|
semiko
Posting Freak

Threads: 0
|
(05-06-2021, 14:36)maicon_28 Wrote: Beyler bu arada konuyla ilgisiz, başkanla ilgili negatif bir tespit yapacağım
Belki bunu forumda da farkeden olmuştur. Gerçi katıldığı yayınları yazılı metinden değilde, canlı(veya video) olarak izleyen çoğu kişi farketmiştir zaten.
Başkanın üslubu ve diksiyonu çok iyi, konuşmaları da gayet güzel.
Ama satır aralarında birçok örneği bulunan defalarca kullandığı bir kelime-cümle var.
Örneğin;
"Samsunspor'da Ads'de 20-25 tane rotasyon futbolcusu vardı. BEN DE ise 17-18 tane. Yedek bulamıyorduk bazen"
"Sezon başında arkadaşlara BEN dedim ki... vs. vs."
"BEN bu kulübü alırken vs. vs. ..."
"Samsunspor kadrosu BEN de olsaydı 7-8 puanla şampiyon olurdum"
"Murat Başkan birilerini alsın bakalım, geçen sene BEN transfer yaparken şunlara dikkat ettim"
"Mesela BEN devre arası transfer yapmadım."
Röportajlarda BEN kelimesini çok kullanıyor. Eğer dikkatsizlikten kullanıyorsa sorun yok ama eğer bilinçli olarak kullanıyorsa bu durum ileride başımızı ağrıtabilir. Bir dışavurumun mesajı olabilir. BİZ yerine BEN kelimesini inanılmaz fazla kullanıyor.
Konu dışı olarak belki ileride ortaya çıkacak bir durum için tespit yapmak istedim. İnşallah kötü şeyler yaşamayız, böyle büyük başkan unvanıyla devam eder ve iz bırakır
Mağdur edebiyatını çok fazla yapmaya başladı. Her yere aynı demeç aynı söylemler farklı konuşabilecek şeylerde vardır. Dediğin gibi tıpa tıp aynı cümleler kuruyor. Bu arada gözleri çok fazla oynuyor başkanın
|
|
| 05-06-2021, 17:13 |
|
|