Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor 2 - 0 Giresunsporumuz
22-08-2021, 01:46, (This post was last modified: 22-08-2021, 01:46 by genoa28.)
RE: Spor Toto Süper Lig 2.Hafta | Kasımpaşaspor - Giresunsporumuz
Aziz Behich ile de anlaşmak üzereymişiz  Big Grin olum ne gerek var mk, Hüsam'da şükürler olsun yolcu bu durumda.

Bu durumda kale, sağ bek, sol bek fena olmuyorda, bizim stoper de sıkıntı var, ne Douglas ne de Perez hiç güven vermiyor, bir de bonservis filan verdik Douglas'a, bak Malatya'ya mis gibi çekti Sadık'ı

6 numaralara da eyvallah, 8'de Flavio koşuyor ediyor ama Nalepa gibi değil, geriye gelip top alma yok, top dağıtıma yok, Sankhare net çöp, biz 8'e ya adam akıllı birini alacağız ya da 10 numaraya tartışmasız biri gelmeli, orta saha gitti maç gitti o kadar.

Sağ kanata Diabate, Sergio okey de sola bu Yeni Zellandalı eleman ile Doukara yazılacaksa onların toparlaması 1 ayı bulur, Kayseri Thiam'ı çekti mesela o bölgeye, biz isteseydik keşke.

En başından beri diyorum santraforun kadar güçlüsün, Doukara'da, Balde'de, Umut'da bu lig için yetersiz bana göre, direkt rakibin Altay bir pirana bulmuş, Kayseri Gavronovic yapmış sen hala Balde, Umut filan olmaz net olmaz

İlk Hakan Hoca gider, sonra süper lig kaşarlarından biri gelir, başkan da sodacı ve Sacit gibi toplar bavulu apar topar kaçar gider ama ne zaman bilmem, belki devre de belki sezon sonu
Reply
22-08-2021, 08:58, (This post was last modified: 22-08-2021, 09:04 by mcagatayy.)
(21-08-2021, 23:06)semiko Wrote:
(21-08-2021, 22:57)maicon_28 Wrote: Herkes Perez'e sallamış ama Alexis Perez'i tek beğenen ben miyim Big Grin
Fenerbahçe hazırlık maçında da genel olarak taraftarlar ve forum Flavio'yu Pelupessy'i beğenmişti ben o zaman da tam tersine en iyisi Nalepa demiştim. Manzara belli işte Nalepa gittikten sonra

Perez defansif müdahalelerin yanı sıra, sert ve top tekniği çok iyi bir isim. Sol stoperden sağ açığa 70 metre bir uzun top atıyor, direkt adrese teslim Smile Futbolda terse pas atmak çok ekstra bir iştir

Ben hala takımın en iyi hücumcusunun Serginho olmasına sinirliyim. Kaç tane transfer yaptık hala adamın ayağına bakıyoruz.

Kankam perez iyi böyle bir stoper gelmedi bize. Ama stoper liği unutuyor. İleri garip garip çıkıyor top kaybediyor riske giriyor. Defans anlamda zayıf. Kesicilik azda olsa var. Ayrıca kademesine giriliyor ama o kovalamıypr bknz 2.gol

En önemlisi top takibi yok.Biz TV den izliyoruz o da sahadan. Yoksa ayakları felan iyi. Biz bu defans hatalarıyla çok zorlanırız. Hele birde stoper ikilisini oturtamazsak sürekli değiştirirsek net küme düşeriz.
Reply
22-08-2021, 10:50,
(22-08-2021, 00:04)Pangal Wrote: Lig yeni başladı ama dökülen oyuncular idman yemeyen oyuncular. Kuvvet antremanı yaptırdığın oyuncudan verim alamazsın. Yorgun ve sakatlığa müsait olur.

Haftanın 7 günü yaptır demiyorum mesela Trabzon maçına kadar 1 gün Trabzon maçından sonra milli ara full yükleme yapmalı takım koşmayı bırak yürüyemiyor 45 zar zor çıkarıyor takım.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
22-08-2021, 10:55,
(21-08-2021, 23:06)semiko Wrote:
(21-08-2021, 22:57)maicon_28 Wrote: Herkes Perez'e sallamış ama Alexis Perez'i tek beğenen ben miyim Big Grin
Fenerbahçe hazırlık maçında da genel olarak taraftarlar ve forum Flavio'yu Pelupessy'i beğenmişti ben o zaman da tam tersine en iyisi Nalepa demiştim. Manzara belli işte Nalepa gittikten sonra

Perez defansif müdahalelerin yanı sıra, sert ve top tekniği çok iyi bir isim. Sol stoperden sağ açığa 70 metre bir uzun top atıyor, direkt adrese teslim Smile Futbolda terse pas atmak çok ekstra bir iştir

Ben hala takımın en iyi hücumcusunun Serginho olmasına sinirliyim. Kaç tane transfer yaptık hala adamın ayağına bakıyoruz.

Kankam perez iyi böyle bir stoper gelmedi bize. Ama stoper liği unutuyor. İleri garip garip çıkıyor top kaybediyor riske giriyor. Defans anlamda zayıf. Kesicilik azda olsa var. Ayrıca kademesine giriliyor ama o kovalamıypr bknz 2.gol

Kesinlikle Türkiye de moda çıktı stoperler geriden oyun kursun özellikle sol ayaklı stoper değer kazandı Perez iyi oyun kuruyor iyi pas dağıtıyor ama stoper vasıfları yok adam alma pozisyon alma hamle hiçbiri yok Diarra daha stoper gibi stoper.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
22-08-2021, 11:37,
(22-08-2021, 10:50)heyulaanil28 Wrote:
(22-08-2021, 00:04)Pangal Wrote: Lig yeni başladı ama dökülen oyuncular idman yemeyen oyuncular. Kuvvet antremanı yaptırdığın oyuncudan verim alamazsın. Yorgun ve sakatlığa müsait olur.

Haftanın 7 günü yaptır demiyorum mesela Trabzon maçına kadar 1 gün Trabzon maçından sonra milli ara full yükleme yapmalı takım koşmayı bırak yürüyemiyor 45 zar zor çıkarıyor takım.
Zaten hocada onu ima etti maçtan sonra. 2-3 gün çalışıp sonra trabzon maçına hazırlanacağız dedi. Bakalım trabzon yorgun gelir umarım puan alırız 3/0 olumsuz yansır. Birde dikkat ettiniz mi bilmiyorum gs maçı gibi ön alanda pres yapamadık.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
22-08-2021, 13:08,
Yükleme yapılabilir. Doukara iptal aga. Antalyada alıp giden doukara yok. Şuan en iyi forvet balde. Balde resmen çağ atlamış geçen sene bu kadar iyi değildi. Diabate dediğim gibi 2.3 haftaya tamamdır. Sergio 90 dk değil ancak 60.70 de çıkmalı. Sonrası cacığa bağlıyor. Sankhare gs maçında iyidi. Ama onunda oturması lazım. Çift yönlü yoksa iyi. Çok pas hatası yaptı. Zeki yine toparlar. Standart zeki. Emre iyi. Douglas 2. Titi olur demiştim aynen öyle
Kesicilik öngörü hava topu iyi. Ama hantal. Tek problem o. Öyle olmasa bize gelmezdi. Douglas a bonservis vermedik diye biliyorum. Perez Douglas ın o kısmını kapaması lazımdı. Ama kapayamadı.
Reply
22-08-2021, 13:19, (This post was last modified: 22-08-2021, 13:49 by semiko.)
Bu arada ben golün ofsayt olduğuna inanmıyorum. Çekilen çizgi vs.
Futbolcunun izdüşümü falan bana saçma geliyor. Boktan yerede sarı gördü Diabate. Orada anladım çok çocuksu davranıyor. Sankhare uyarıyor formanı giy diye hala siklemiyor.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
22-08-2021, 14:04,
birincisi o açıdan milimetrik pozisyonu asla anlayamazsın kimin önde olduğunu. ikincisi top ayaktan çıkalı salise geçmiş. o saliseler içerisinde kimin önde olduğu anda değişebilir bukadar milimetrik incelersen. hiç kimsenin asla emin olamayacağı bir pozisyonda ofsayt çalmak başlı başına artniyettir.  geçen hafta dışardaki pozisyona penaltı, bu hafta keyfi iptal edilen gol. ee bunlara hazır olmak lazım, biri büyük takım, yarım saat geçmiş zar zor gol attı, destek olmak lazım. diğeri birebir iktidarın var ettiği takım zaten, lige yeni çıkmış takımına içerde puan mı kaybetsin? destek olmak lazım. önemli olan bu desteklere karşı bizim ne yaptığımız.. başkan hadi geçen hafta ağzını açacak yüzü yoktu ama bu hafta sırf hakemlere oynaması lazımdı. ki yarın bunlar birikince önemsiz bir maçta telafi düdüğü gelsin. süper ligde işler böyle yürüror.
Reply
22-08-2021, 14:05,
(22-08-2021, 13:19)semiko Wrote: Bu arada ben golün ofsayt olduğuna inanmıyorum. Çekilen çizgi vs.
Futbolcunun izdüşümü falan bana saçma geliyor. Boktan yerede sarı gördü Diabate. Orada anladım çok çocuksu davranıyor. Sankhare uyarıyor formanı giy diye hala siklemiyor.
Kasımpaşalı oyuncunun dizinden çekse çizgiyi ofsayt olmayacak pozisyon. Kafa takımlardan birine olsaydı yer yerinden oynardı. Bknz: geçen sene pelkas pozisyonu
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
Reply
22-08-2021, 14:14,
Golcü sıkıntısı bariz göze çarpıyor. Çok yiyip hiç atamıyoruz yolunda gitmeyen şeyler var. Pas hatasını çok yapıyoruz. Gole gelince buz gibi golü yedi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Takımı ileri götüren tek kişi sergio zaman zaman diyabete yaptı o işi. Okan hala soru işareti bende iki haftadır hatalı gollere devam. Defans kurgusu hantal ve kondüsyon yok takımda.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)