STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
15-03-2022, 00:16,
RE: STSL 29.Hafta | Giresunspor - Gaziantep FK
Antalya ve Malatya maçlarından 4 puan çıkarırsak bu işi bitiririz gibi Serginho ilk kez bu kadar etki etti sezon başı Göztepe dedikosu vardı Göztepe'nin hali ortada kıpırdamada bununda etkisi var gibi Cikinho zaten iyi transfer kim bulduysa helal olsun iyi ki Brezilyalı olmadı her işte bir hayır vardır.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-03-2022, 00:27, (This post was last modified: 15-03-2022, 00:35 by 123456.)
@Maicon reis hesap bu, bu haftalık
Kalan maç sayısı 9.

Altay 29 puanda. 43 puan için 14 puan toplamaları lazım. 4G, 2B hala daha zor. Yalnızca 3 mağlubiyet hakları var. 4 mağlubiyette düşerler.
Göztepe 27 puanda 42 puan için 5 galibiyet yapmaları lazım. Artık çok zor.
Rize 23 puanda 42 puan için 19 puan toplamaları lazım. Düştüler Smile
Biz 35 puandayız bana kalırsa Altay'a yenilmeden alacağımız 7 puan bizi kümede tutar.

Rize ve Göztepe (bence) düştüğü için onları 42, Altay'ı ise bizi geçmesi gereken puan olan 43'ten hesapladım.
Reply
15-03-2022, 01:54,
Flavio için hoca biraz endişeli konuşmuş; sanırsam Antalyaspor maçıhda oynamayamayacak, hoca öyle düşünüyor,futbolcu geçmişine dayanarak.
Ancak sezonu kapatma ihtimali şu zamanda gerçekten ürkütücü görünüyor ; PeluPessy de oynamazsa baya baya orta saha yedeksiz kalıyoruz ; en fazla Zeki Yavru olabilir ancak o da top dağıtımı ve oyun kurmada en fazla Flavio'nun yarısı kadar oynayabilir.
Sonumuz hayrola. Eğer bir mucize olur da haftaya Antalyaspor maçından galibiyet ; rakiplerimizden de 0 puan haberleri duyarsak kutlamalara kendi adıma kutlamalara başlıyorum.
Reply
15-03-2022, 09:26,
(12-03-2022, 12:42)kerasus Wrote:
(10-03-2022, 21:29)semiko Wrote: iki haftadır ön görülerim tutuyor. bu hafta antebin içinden geçeriz aga.

Bana böyle umut verme, çünkü inanırım  Tongue Big Grin Big Grin

aga Big Grin maç sırasında bittik biz düştük falan dedim bunlarında arkasındayım haa . şimdi kazandık diye g.tum kalkmasın ama ciddi manada bu pelupessy olayları olmadan önce ben yeneriz diyordum çünkü bizim 3 lü savunmalara karşı şansımız biraz daha fazla . hakan hoca iyi oynatıyor. geçen maçta da iyi oynadık . 
ciddi manada iç sorunlar var. bunlara rağmen kalırsak ligde daha napalım "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" .flavionun acısından gördüğüm kadarıyla sezon kapattı dedim. zeki yok . bari erolcan gelse de koşsa biraz. o yüzden onu sordum yetişebilir mi diye. 

dün akşam trio'yu izledim antep lehine olan tüm pozisyonları izlediler değerlendirdiler. hepside bizim aleyhimize. Big Grin ulan furkan takımın anasını skti sarı vermedin bilerek elini uzattı sarı vermedin. bunları çıkıp izlemiyor hoşaf yayıncı kuruluş. baldenin pozisyona penaltı bizim goldeki pozisyona baldeye göre biraz daha kapalı dediler . ya ciddi manada ben anlamıyorum yada emekli hakemler kuralları unutuyor. bu arada perezin penaltısı harbi penaltı Big Grin bomba herif ya 
özetle iyi oldu. hatta mükemmel oldu . şu altay çıkışta olmasa daha da rahat olacağım ama işte dürtüyor. bir de karagümrüğe kadar fark yok gibi. iki maç alsan tak orta sıralar. antalya berabere falan kalsa süper olurdu da işte naparsın yapacak bir şey yok. antalya kasımpaşa kayseri bunlar devre arası fişi çektiler. işte devre arası transferi bu nedenle çok önemli. bir de sen elindeki adamı gönderiyorsun. neyse furkan kütük oynayacak orta da az kaldı. o çocuğa nedense çok güveniyorum .
Reply
15-03-2022, 09:44, (This post was last modified: 15-03-2022, 09:46 by semiko.)
(15-03-2022, 00:27)123456 Wrote: @Maicon reis hesap bu, bu haftalık
Kalan maç sayısı 9.

Altay 29 puanda. 43 puan için 14 puan toplamaları lazım. 4G, 2B hala daha zor. Yalnızca 3 mağlubiyet hakları var. 4 mağlubiyette düşerler.
Göztepe 27 puanda 42 puan için 5 galibiyet yapmaları lazım. Artık çok zor.
Rize 23 puanda 42 puan için 19 puan toplamaları lazım. Düştüler Smile
Biz 35 puandayız bana kalırsa Altay'a yenilmeden alacağımız 7 puan bizi kümede tutar.

Rize ve Göztepe (bence) düştüğü için onları 42, Altay'ı ise bizi geçmesi gereken puan olan 43'ten hesapladım.

şimdi burada takımların maçlarını yazıcam tahmin ve alt alta toplayacağım Big Grin 

antalya 38 ( giresun 1 , altay 1 ,  hatay 3, alanya 3 (kesin verirler maçı ) , kayseri 0, trabzon 1 ( o zamana kadar lig bitmiş olabilir ) , konya 3, kasımpaşa 1 , gs 1 ) 14 alıyor toplam : 52 
sivas  37 ( altay 1 , giresun 1 , başakşehir 0 , hatay 1 , alanya 3 , gs 1 ,kasımpaşa 0 , rize 3 , kayseri 1 ) 11 alıyor toplan : 48 
antep 37 ( gs 1 , kasımpaşa 1 , ts 0 , konya 0, göztepe 1 , fenerbahçe 0 , kayseri 3 , alanya 1, rize 3 ) 10 alıyor : 47 
kasımpaşa 35 (malatya 3 , karagümrük 1 , adana demir 0 , bjk 1, başakşehir 0 , sivas 3 , antalya 1 , altay 1 ) 10 alıyor : 45
biz  35 ( antalya 1 ,malatya 3 , bjk 0 , karagümrük 1 , adana demir 1, altay 1 , başakşehir 0, hatay 1 ) 8 alıyoruz : 43
altay 29 ( sivas 1 ,antalya 1 , adana demir 0 , başakşehir 1, gs 0 , hatay 0 , giresun 1, ts 1 ,kasımpaşa 1 ) 6 alıyor : 35 yapıyor.
göztepe'nin fikstürü bizden sonra zaten kötü demiştim şimdi bakıyorum sonrasıda çok iyi değil . fener beşiktaş adana demir falan var. onlar kötü durumda. altay çıkışta olmasa korkmayacağım ama işte çıkışa hocaları da birşeyler yapmaya çalışıyor. altay fikstür olarak düşmeye yakın takımlarla da oynayacak bize kadar sivas antalya onlada fişi çekmek isteyecektir haliyle. biz malatya dan 3 alalım gerisi kolay antalya maçını başakşehir maçında falan telafi ederiz. bakarsın altaya vururuz karagümrüğe kaybederiz. falan filan aga Big Grin

edit : şimdi kayseriye baktım onlarda hep yakındakilerle oynuyor. onlarında fişi çekmesi lazım . onları çok kaale almamıştım ama dikkat edilmesi gerekiyor. onların evinde 1 puan alsaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyorduk .
Reply
15-03-2022, 10:48,
Bu sene ligde kalmak zorundayız. Yayın ihalesini inatlaşma yüzünden bedavaya verdiler. Anadolu kulüpleri açıkta kalacaklar. Borçlu şekilde düşen dibi boylar. Seneye de kadrolar mütevazi olmak zorunda.
Reply
15-03-2022, 12:45,
(15-03-2022, 00:16)heyulaanil28 Wrote: Antalya ve Malatya maçlarından 4 puan çıkarırsak bu işi bitiririz gibi Serginho ilk kez bu kadar etki etti sezon başı Göztepe dedikosu vardı Göztepe'nin hali ortada kıpırdamada bununda etkisi var gibi Cikinho zaten iyi transfer kim bulduysa helal olsun iyi ki Brezilyalı olmadı her işte bir hayır vardır.

Malatya maçından önce iç sahada Sivas maçı var abi, hem Sivas hem de Malatya maçı alınmayacak maçlar değil, şu iki maçtan galip gelirsek işi bitiririz bence.
Reply
15-03-2022, 14:27,
Arkadaşlar Gaziantep FK'nın fikstürü çok berbat. Hele ki önümüzdeki 56hafta.
Galatasaray (i), Kasımpaşa (d), Trabzonspor (i), Konyaspor (d), Göztepe (i), Fenerbahçe (d).
Bu maçlardan 5 puan alır mı acaba? Eğer 5 puandan fazla alamazlarsa Altay ile yer değiştirebilir.
Sonuçta biz şu önümüzdeki 3 haftada en az 6 puan alıp iyice bur rahatlayalım.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
15-03-2022, 14:58,
(15-03-2022, 10:48)Yaglidereli Wrote: Bu sene ligde kalmak zorundayız. Yayın ihalesini inatlaşma yüzünden bedavaya verdiler. Anadolu kulüpleri açıkta kalacaklar. Borçlu şekilde düşen dibi boylar. Seneye de kadrolar mütevazi olmak zorunda.

Futbolcuların yüzde seksen kiralık. Bazı futbolcularda elden çıkar seneye sıfır takım kuracağız gibi görünüyor. Ama Hakan Hocaya sıfır takım kurma konusunda gözüm kapalı güveniyorum işin uzmanı bence borç almış başını gidiyor. Yönetim giderse Hakan Hoca kalır mı orası muamma işte.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
15-03-2022, 16:27,
@123456
@semiko

sağolun beyler. Ben de hala panik havası var
1-2 hafta içerisinde 38 puan yaparsak anca rahatlarım. O +3 puanın gecikmemesi gerek.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)