2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Pangal Offline
Senior Member

Threads: 0
RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Kongre meselesinden bende birşey çıkacağını zannetmiyorum. Öyle bir şey olsa çoktan tetikçilerine boy boy haber yaptırmışlardı. Yönetim tarafıda tutuşurdu onlarda da öyle bir emare yok. Denetime gelen müfettişler iyice ortalığı birbirine katıyor iş yaptırtmıyormuş kulüpte.
Konu dışı; şehrin abisinin kirli çamaşırları dökülmüş ortalığa. Kendi işleriyle uğraşır biraz bizden uzak durur belki.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
11-06-2022, 18:54
Pangal Offline
Senior Member

RE: 2022-2023 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(12-06-2022, 21:10)kty28 Wrote: Hakan Başkan gazeteci Murat Ümit Uzun YouTube kanalında ufak bir açıklamada bulunmuş. Gazeteci hemşehrimiz Orduspor durumuna düşer miyiz şeklinde soru sormuş başkan da cevap olarak Geldiğinde var olan 70M Lira borcun bu seneki gelirlerle borçları kapatacak şekilde kullanırsa 60-65M lira bandına ineceğini söylemiş. Eğer dediği doğru ise anladığım şu; bu sene transfer tahtamız kapanmayacak. (Umarım)
Takım bütçesinin bu sene de 30-35 M lira seviyesinde olacağını belirten Hakan Karaahmet başkan görev süresinin sonunda borçların büyük kısmını ödeyerek gideceğini belirtmiş.
Şu transfer limitleri ne zaman açıklanacak bilmiyorum ancak inşallah bu sene erken transferler ile ligi sondan 5.lik yerine ilk 10'da bitirme durumunu görürüz.
O video geçen sezon başı çekilen videodan kesilmiş,güncel değil.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
12-06-2022, 23:41
kty28 Offline
Senior Member

(12-06-2022, 23:41)Pangal Wrote:
(12-06-2022, 21:10)kty28 Wrote: Hakan Başkan gazeteci Murat Ümit Uzun YouTube kanalında ufak bir açıklamada bulunmuş. Gazeteci hemşehrimiz Orduspor durumuna düşer miyiz şeklinde soru sormuş başkan da cevap olarak Geldiğinde var olan 70M Lira borcun bu seneki gelirlerle borçları kapatacak şekilde kullanırsa 60-65M lira bandına ineceğini söylemiş. Eğer dediği doğru ise anladığım şu; bu sene transfer tahtamız kapanmayacak. (Umarım)
Takım bütçesinin bu sene de 30-35 M lira seviyesinde olacağını belirten Hakan Karaahmet başkan görev süresinin sonunda borçların büyük kısmını ödeyerek gideceğini belirtmiş.
Şu transfer limitleri ne zaman açıklanacak bilmiyorum ancak inşallah bu sene erken transferler ile ligi sondan 5.lik yerine ilk 10'da bitirme durumunu görürüz.
O video geçen sezon başı çekilen videodan kesilmiş,güncel değil.

Teşekkürler, siliyorum mesajımı.
13-06-2022, 12:43
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
Bir kaç gündür sosyal medyadan takım ile ilgili çıkan haberlere bakıyorum...Basın sözcümüz çıkmış denetimden geçiyoruz rahat çalışamıyoruz, başka hiç bir kulupte böyle uygulama yok, denetciler bir aydır kulupte falan filan...Birde basının bir kanadı Janikliye çalışıp kulupte usulzülük, görevden gönderilenler alttan alttan giydirmeye başladı... Şimdi Karaahmet başkanlığa aday olduğunda daha doğrusu geçen yıl araları bozulduğu tarihten itiaberen rahat bir başkanlık yapacağını mı zannediyordu....Biz yazıp çizdik burada bu saattten sonra bu kulube şehrin ileri gelenlerinden bir gram para akışı olmaz, yapılacaklarada köstek konacak, yardım için gittiğiniz her kapı yüzünüze kapanacak diye O zaman senin başkanlığa aday olurken her şeye hazırlıklı olman gerekmiyor muydu...Dakika bir ağlamaya başladık. B planın yok gibi...
1-Bu kulubün borcunu nasıl eriteceksiniz..Yoksa borçlar daha da artıp şaha mı kalkacağız?
2-Önceki gibi cebimden bir kuruş para çıkmasın yöneticilik başkanlık yapmaya devam mı edeceğiz?
3-Güçlü sponsor anlaşmaları, reklam vs gibi gelirler için şimdiden hazırlıklarınız var mı ?
4-Basında sağda solda çıkan haberlere köstek koymalara ne kadar hazırlıklısınız?
5-Transfer politiskasında geçen yıl gibi Trabzon, Bu sene Gs Başkanı seçilen Dursun Özbekten medet umup gönderecekleri futbolulara mı bel bağladık....Yoksa adam gibi transfer araştırması yapılıp alınacak futbolcular belli mi ?
Aslında bu maddelere eklenecek çok şey varda Bu yukarıda yazdıklarıma hazırlıklı değilseniz sene sonunu göremeden ya kongre kararı alırız ya da inatlaşıp borcu katlayıp 3. ligde soluğu alırız.
NOT : Bu takımda sadece Hakan Keleşe güveniyorum...Mevcut başkanıda kurtaracak olan odur. Başka bir şehir olsa 40 yıl sonra takımı süper lige çıksa herkes destek olur bizde tam tersi ne yazalım bilmiyorum ama bildiğim bir şey var düşersek bir 40 yıl daha buraları göremeyiz onu iyi biliyorum.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
(This post was last modified: 13-06-2022, 12:49 by sy200028.)
13-06-2022, 12:47
semiko Offline
Posting Freak

(13-06-2022, 12:47)sy200028 Wrote: Bir kaç gündür sosyal medyadan takım ile ilgili çıkan haberlere bakıyorum...Basın sözcümüz çıkmış denetimden geçiyoruz rahat çalışamıyoruz, başka hiç bir kulupte böyle uygulama yok, denetciler bir aydır kulupte falan filan...Birde basının bir kanadı Janikliye çalışıp kulupte usulzülük, görevden gönderilenler alttan alttan giydirmeye başladı... Şimdi Karaahmet başkanlığa aday olduğunda daha doğrusu geçen yıl araları bozulduğu tarihten itiaberen rahat bir başkanlık yapacağını mı zannediyordu....Biz yazıp çizdik burada bu saattten sonra bu kulube şehrin ileri gelenlerinden bir gram para akışı olmaz, yapılacaklarada köstek konacak, yardım için gittiğiniz her kapı yüzünüze kapanacak diye O zaman senin başkanlığa aday olurken her şeye hazırlıklı olman gerekmiyor muydu...Dakika bir ağlamaya başladık. B planın yok gibi...
1-Bu kulubün borcunu nasıl eriteceksiniz..Yoksa borçlar daha da artıp şaha mı kalkacağız?
2-Önceki gibi cebimden bir kuruş para çıkmasın yöneticilik başkanlık yapmaya devam mı edeceğiz?
3-Güçlü sponsor anlaşmaları, reklam vs gibi gelirler için  şimdiden hazırlıklarınız var mı ?
4-Basında sağda solda çıkan haberlere köstek koymalara ne kadar hazırlıklısınız?
5-Transfer politiskasında geçen yıl gibi Trabzon, Bu sene Gs Başkanı seçilen Dursun Özbekten medet umup gönderecekleri futbolulara mı bel bağladık....Yoksa adam gibi transfer araştırması yapılıp alınacak futbolcular belli mi ?
Aslında bu maddelere eklenecek çok şey varda Bu yukarıda yazdıklarıma hazırlıklı değilseniz sene sonunu göremeden ya  kongre kararı alırız ya da inatlaşıp borcu katlayıp 3. ligde soluğu alırız.
NOT : Bu takımda sadece Hakan Keleşe güveniyorum...Mevcut başkanıda kurtaracak olan odur. Başka bir şehir olsa 40 yıl sonra takımı süper lige çıksa herkes destek olur bizde tam tersi ne yazalım bilmiyorum ama bildiğim bir şey var düşersek bir 40 yıl daha buraları göremeyiz onu iyi biliyorum.

Sonumuz Yeşil Giresun Belediyespor olur ...
sponsor yok bişey yok. paraşütsüz düşeriz.
13-06-2022, 13:47
mvsr Offline
Posting Freak

Threads: 81
Twitter da, Rafiu Ishaq Kayode ismi yazıyor.Nijerya liginde top koşturuyor arkadaş.Rivers United takımında.Şu anda takımı ligde lider görünüyor ve lig daha bitmemiş.
Kayode 21 yaşında, transfermarkt'a göre sağ kanatta görev yapıyor.28 maçta oynamış ve 14 golü var.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
13-06-2022, 18:14
semiko Offline
Posting Freak

O değilde caniklinin baya belgeleri çıkıyor. Hakan başkanla nerede ters düştüler acaba?
13-06-2022, 18:39
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
Pislik pislik …. Önceki başkan ağadan baya destek almış yazışmalara bakılırsa.
13-06-2022, 23:06
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Yine nerde siksok adam var ilgileniyoruz, kampa da muhtemelen U19 amputelerinin alayını götürürüz antrenmana oyuncu sayisi için, bu senede sıkıntı büyük.
14-06-2022, 15:16
semiko Offline
Posting Freak

aziz behiçin kalması lazım aga. süre istedi falan yazıyor sağda solda
14-06-2022, 17:35

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)