15-06-2023, 11:12,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
Threads: 4
|
|
RE: 2023-2024 Giresunspor genel ve güncel değerlendirmeler...
Doğancan ve Görkem'de feshettiği haberi çıkmıştı öndeki gün. Gerçi dün ödeme yapıldığı haberi de geçti ama biryerde de geç olduğu ve fesih hakkı olduğu söyleniyordu twitter da. Yani küme düşüp düşmeme, kadroda kimlerin kalacağı vs ne olup bittiği konusunda hiçbir netlik yok.
Yalnız Nahid başkana en baştan beri olumlu bakan ve çokta umutlu olan biri olarak, büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Hadi bazı projeleri falan şimdi soramayız. Ama mesela transfer yasağına önlem olarak, alt yapıya transfer yapılıp belli düre sonra A takıma geçebileceğinden bahsetmişti. Bu dediğini geçtim mevcut kadroyu da korumuyor. Hem takım küme düşerken hiçbişey yapmıyorsun izliyorsun. Hemde alt ligde işine yarayacak adamları tek tek yolluyorsun parasını ödemeyip. Başkan tam olarak ne yapıyor anlamadım.
|
|
15-06-2023, 14:03,
|
|
cotanak88
Posting Freak
|
Threads: 34
|
|
(15-06-2023, 11:12)kerasus Wrote: Doğancan ve Görkem'de feshettiği haberi çıkmıştı öndeki gün. Gerçi dün ödeme yapıldığı haberi de geçti ama biryerde de geç olduğu ve fesih hakkı olduğu söyleniyordu twitter da. Yani küme düşüp düşmeme, kadroda kimlerin kalacağı vs ne olup bittiği konusunda hiçbir netlik yok.
Yalnız Nahid başkana en baştan beri olumlu bakan ve çokta umutlu olan biri olarak, büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Hadi bazı projeleri falan şimdi soramayız. Ama mesela transfer yasağına önlem olarak, alt yapıya transfer yapılıp belli düre sonra A takıma geçebileceğinden bahsetmişti. Bu dediğini geçtim mevcut kadroyu da korumuyor. Hem takım küme düşerken hiçbişey yapmıyorsun izliyorsun. Hemde alt ligde işine yarayacak adamları tek tek yolluyorsun parasını ödemeyip. Başkan tam olarak ne yapıyor anlamadım. Ağzına sağlık. Hakan Karaahmetin bıraktığı enkazı hepimiz biliyoruz ama Nahit Yamak kongrede ibra ederek bunları bilerek başkan oldu bu olumsuz tabloda tek yapması gereken Trabzon maçından sonra en azından 1.lig düzeyindeki oyuncuların maaşını ödeyip kadroda tutması gerekirdi, onu dahi yapmadan Karaahmete saldırmaya başladı sen elindekileri savcılığa ver yargı gereğini yapar zaten.
Nahit Yamağın dediğine göre 282 milyon lira borç var, süper ligten düşen takım için bu borç birşey değil aslında ama bizim en çok belimizi büken Hakan Karaahmetin işbilmezliği yüzünden gelen transfer yasağıdır. Sırf bu yüzden kendisini hiç affetmeyeceğim.
|
|
15-06-2023, 15:24,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
|
|
(15-06-2023, 14:03)cotanak88 Wrote: (15-06-2023, 11:12)kerasus Wrote: Doğancan ve Görkem'de feshettiği haberi çıkmıştı öndeki gün. Gerçi dün ödeme yapıldığı haberi de geçti ama biryerde de geç olduğu ve fesih hakkı olduğu söyleniyordu twitter da. Yani küme düşüp düşmeme, kadroda kimlerin kalacağı vs ne olup bittiği konusunda hiçbir netlik yok.
Yalnız Nahid başkana en baştan beri olumlu bakan ve çokta umutlu olan biri olarak, büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Hadi bazı projeleri falan şimdi soramayız. Ama mesela transfer yasağına önlem olarak, alt yapıya transfer yapılıp belli düre sonra A takıma geçebileceğinden bahsetmişti. Bu dediğini geçtim mevcut kadroyu da korumuyor. Hem takım küme düşerken hiçbişey yapmıyorsun izliyorsun. Hemde alt ligde işine yarayacak adamları tek tek yolluyorsun parasını ödemeyip. Başkan tam olarak ne yapıyor anlamadım. Ağzına sağlık. Hakan Karaahmetin bıraktığı enkazı hepimiz biliyoruz ama Nahit Yamak kongrede ibra ederek bunları bilerek başkan oldu bu olumsuz tabloda tek yapması gereken Trabzon maçından sonra en azından 1.lig düzeyindeki oyuncuların maaşını ödeyip kadroda tutması gerekirdi, onu dahi yapmadan Karaahmete saldırmaya başladı sen elindekileri savcılığa ver yargı gereğini yapar zaten.
Nahit Yamağın dediğine göre 282 milyon lira borç var, süper ligten düşen takım için bu borç birşey değil aslında ama bizim en çok belimizi büken Hakan Karaahmetin işbilmezliği yüzünden gelen transfer yasağıdır. Sırf bu yüzden kendisini hiç affetmeyeceğim.
+ olarak;
Şu düşme konusunda da artık daha fazla antipatikleşip tüm ülkenin nefretini kazanmaya gerek yok artık. Yüzde 10000 haklı olduğumuz Trabzonun Ümraniyenin şike yapıp bizi düşürdüğü konusunda bile ağzımızı açamıyoruz, haklı tepkimizi bile gösteremiyoruz. Ne hakemlere ne TFF nin haksız uygulamalarına nede şikeye maruz kalıp küme düşmemize. İlk yarıda son galibiyetimiz G.antep maçından 2.yarıdaki G.antep maçına, yanı tam yarım sezon boyunca sadece 1 galibiyet almışız. Buna rağmen yine şansımız devam ediyor. Biz napıyoruz sonra? 2-3 hafta dinlenerek çıktığımız Trabzon maçında yatıyoruz. Haliyle yüzde yüz haklı olduğumuz konuda bile hakkımızı savunacak durumda değiliz. Yarım sezon boyunca yatıp yok bizi şu takım düşürdü demek abes kaçıyor. Birde üstüne düşmeyi en çok hakeden takım olarak hala yok oraya başvur yok buraya başvur falan dışardan bakınca fazlasıyla antipati topluyor. Yapman gereken iş vakit kaybetmeden gelecek sonun planlamasını yaparken, gerekli başvurularını ayrıca yaparsın. Basın toplantısı ile elaleme reklam etmeye gerek yok şuraya buraya başvurduk diye. Çok bir marifet değil yani.
|
|
16-06-2023, 01:31,
|
|
mvsr
Posting Freak
|
Threads: 79
|
|
Birkaç gündür bu siteye dahi girmekte zorluk çekiyorum.MyBB diye bir hata veriyor sürekli.Diyeceğim ki benim PC'de sıkıntı var.İş yerinin PC'sini ve laptopda kullanıyorum aynı hatayı oralarda da alıyorum.
Burası bile küme düştü yani.Tipik Giresun ahalisiyiz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
16-06-2023, 09:53,
|
|
123456
Posting Freak
|
Threads: 7
|
|
(16-06-2023, 01:31)mvsr Wrote: Birkaç gündür bu siteye dahi girmekte zorluk çekiyorum.MyBB diye bir hata veriyor sürekli.Diyeceğim ki benim PC'de sıkıntı var.İş yerinin PC'sini ve laptopda kullanıyorum aynı hatayı oralarda da alıyorum.
Aynı hata oluyor bende de. Bir kaç kez yenileme yapınca tekrar açılıyor, bazen açılmıyor.
|
|
16-06-2023, 10:53,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak
|
Threads: 2
|
|
Yazık oldu rüya sona erdi. Bizi bugüne hatalar zinciri getirdi. Sezon başında elde tutulması gereken oyuncular gönderildi. Saçma sapan transferler yapıldı. Pyerre olayı tek başına skandal.
Yeni başkanın eski başkan hakkında söyledikleri tam anlamıyla rezalet. Doğruluğunu araştıracak birisi yok.
Olacaklar belli 3. Lige kadar devam.
|
|
16-06-2023, 13:21,
|
|
semiko
Posting Freak
|
Threads: 0
|
|
(16-06-2023, 09:53)123456 Wrote: (16-06-2023, 01:31)mvsr Wrote: Birkaç gündür bu siteye dahi girmekte zorluk çekiyorum.MyBB diye bir hata veriyor sürekli.Diyeceğim ki benim PC'de sıkıntı var.İş yerinin PC'sini ve laptopda kullanıyorum aynı hatayı oralarda da alıyorum.
Aynı hata oluyor bende de. Bir kaç kez yenileme yapınca tekrar açılıyor, bazen açılmıyor.
ya buradan çokça yazdım ilgilenen arkadaşlara külfet olmaması açısında bizde masraflara yardımcı olalım. tek buluştuğumuz nokta burası.
birlik beralik olduğu yerde herşey çözülür.
örneğin 400 bin kişi 1000 lira değilde 40 bin esnaf zengin 10bin atsa borç kapanır gibi
ya durum çok ama çok kötü herkes patır patır dökülüyor. bi nebze koruyabilsek ligde çok rahat kalırdık .
şimdi durum çok ama çok kötü
|
|
16-06-2023, 14:29,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
|
|
(16-06-2023, 13:21)semiko Wrote: ya buradan çokça yazdım ilgilenen arkadaşlara külfet olmaması açısında bizde masraflara yardımcı olalım. tek buluştuğumuz nokta burası.
birlik beralik olduğu yerde herşey çözülür.
örneğin 400 bin kişi 1000 lira değilde 40 bin esnaf zengin 10bin atsa borç kapanır gibi
ya durum çok ama çok kötü herkes patır patır dökülüyor. bi nebze koruyabilsek ligde çok rahat kalırdık .
şimdi durum çok ama çok kötü
Valla aynen öyle,gerekirse biz yardımcı oluruz seve seve. Açıkçası Giresun ve Giresunspor adına burası haricinde girip takip ettiğim tek bir site dahi yok. Zaten şehirde yerel basın diye bişey yok. Şehrin tek markası olan Giresunspor tarihe karışmak ve dolayısıyla basının da en büyük ekmek teknesi elden gitmek üzere. Ama bu basit denklemi bile kuramayıp hala Giresunsporun tarih olması için elinden geleni yapıyorlar bugün ki 3-5 kuruş avanta için. İşte bizde yerel basının vizyonu bundan ibaret. Hal böyleyken transfer haberlerine varana kadar tek haber kaynağımız burası. Burası bari elde kalsın ateşleriz bişeyler.
Diğer konuya gelince.. 400 bin kişi 1000 TL muhabbeti aşırı saçma ve hayal ürünü bir slogan. Düz mantık nüfusa bakınca rahatlıkla yakalanacak bir rakam gibi duruyor. Ama düz mantığı bırakıp akılcı Olarak düşününce o saydığı nüfus içerisinde yeni doğmuş bebekler de var. GS maçında rakip taraftar ile karşılıklı tezahürat yapan vatansızı da var. Daha çok fazla örnek sayabiliriz Giresunspor ile bağı olar
|
|
16-06-2023, 19:02,
|
|
sy200028
Posting Freak
|
Threads: 3
|
|
Nahid Yamak ve yönetim kurulu devam kararı almış güzel oldu bu
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
16-06-2023, 20:42,
|
|
123456
Posting Freak
|
Threads: 7
|
|
Nahid Başkan iyi hoş ama artık elden futbolcu çıkmamalı. Görkem Sağlam bizim için paraya dönecek, Doğancan önümüzdeki sene işimize yarayacak adamdı.
Onurcan
Hayrullah-Kadir-Anıl Yiğit- Faruk
Erolcan-Savicevic-M.Cem
Çekdar Orhan
Champness- Mert Kurt
gibi kanat oyuncusu olmayan bir ilk 11 elde kalacak gibi duruyor. Çekdar, Erol, Hayrullah sözleşmeleri bitti, M.Cem ile kiralık uzatılması lazım. Belki Talha bek oynarsa Hayrullah sağ ön, Champness sol öne atılabilir ama Champness'in durum da belirsiz.
Takımda stoper kalmamış durumda. Duruma göre Senkhor ile devam edilmeli. Onun dışında Savicevic boşa çıkıyor mu bilmiyoruz.
|
|
|