26-01-2024, 15:48,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
Threads: 162
|
|
RE: 2023-2024 Giresunspor Güncel Konular ve Sezon hazırlıkları ...
Bizden gidene birşeyler oluyor ya da sorun bizde oynatamıyoruz abi çektar sarıyer maçında 1 Gol 2 Asist yapmış anlamadım ne iş ! tamam lig farkı belki ama bura da çok matah bi lig değil denk nerdeyse !!!
Başkentten !
|
|
27-01-2024, 12:02,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
|
|
Dün başkan malum siyasi kesimden umudu kesti sanırım İstanbulda Ekrem İmamoğlu'nun yanına gitmişler boy boy resimler, sonuç mu, istanbul yardım gecesinin sanatçısı Sevval Şam'ın parasını almışlar ...
Ben şöyle anladım ya herru ya merru !
Başkentten !
|
|
27-01-2024, 13:00,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
Threads: 4
|
|
turkuaz_0628 Wrote:Bizden gidene birşeyler oluyor ya da sorun bizde oynatamıyoruz abi çektar sarıyer maçında 1 Gol 2 Asist yapmış anlamadım ne iş ! tamam lig farkı belki ama bura da çok matah bi lig değil denk nerdeyse !!!
Çekdar ligin ilk birkaç haftası baya iyiydi zaten. Kürt Messi falan deniyordu hatta. En basit örnek, Çorum maçında son dk 2. golü hatırla. Gayet müsait pozisyonda olmasına rağmen yine de daha müsait pozisyondaki arkadaşına verdi ve oda golü attı. Oysa ligin geri kalan kısmında nolduysa boşvermişlik bile hafif kalır, resmen sabote etmeye başladı. O pozisyondan çok daha müsait durumlarda asla pas vermedi, saçma sapan çalımlara girdi. Nezaman pozisyon öldü ozaman pas verir ki oda değerlendirmesi imkansız birine verir. Gerçi ne bekliyoruz ki oyunculardan? Neredeyse her maç takımı sabote edecek şekilde gol yediren veya kırmızı gören Kadiri asla kesemediğin takımda disiplin bekleyemezsin. Bende olsam kasmam açıkçası. Keza Faruk, daha ligin ilk maçı sonrası kırmızı kart gören Kadire tepki gösterdiler diye sosyal medya hesabından taraftara ayar vermeye kalkabiliyor. Olm sen hayırdır mq takımda bayrak futbocu haline geldin, takımın birleştirici gücü, abisi oldun da bizim mi haberimiz yok? Senin çapın ne ki taraftara ayar vermeye kalkıyorsun ilk maçtan? Gerçi ona da kızamıyorum, çünkü vay be adam güzel konuştu takıma sahip çıkıyor diye alkışlayan taraftar vardı.
Kısaca takımda okadar çok rezillik var ki hangi birine kızasın artık? Takımın süper lige çıkmasında da önemli pay sahibi, Giresunun evladı dediğimiz adam 6 ya 1 pozisyonda pas vermeyip inatla kendi gitmeye çalışırken, ben Elin Çekdarına mı kızayım bencil oynuyor diye?
|
|
28-01-2024, 01:05,
(This post was last modified: 28-01-2024, 01:05 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!
|
|
|
Valla mami ben anlamadım eren gider erzurumu tek başına sırtlar, nayir gider çoşar milli olur, çektar ....... uzuyor liste sıkıntı dediğin gibi bizde disiplin eksik sanırım ali yiyor oyuna gidiyor veli yiiyor koyuna gidiyor ....
Bu akşam yardım gecesi neden canlı yayınlanmadı ne kadar gelir elde edildi ? söylenene göre forma satışından 2.2 milyon elde edilmiş, ilerleyen günlerde açıklanır belki .... aammmmmaaa en önemlisi dün yazmıştım nahid başkan sihirli cümleleri söyleyivermiş mevcut siyasilerden umudu kesti, cesaret ederek imamoğluna gitti vs. '' yakında Giresunspora destek vermeyenleri Giresun halkıda cezalandıracak '' demiş, hayırlı olsun o iş bitti tahta filan açılmayacak demektir....
Başkentten !
|
|
28-01-2024, 12:57,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
|
|
Bu arada bir video muhabbeti dönüyor. Nedir izleyen var mı? Başkanın iğranç videosu falan deniyor ama göremedim.
|
|
28-01-2024, 22:16,
|
|
Pangal
Senior Member
|
Threads: 0
|
|
kerasus Wrote:Bu arada bir video muhabbeti dönüyor. Nedir izleyen var mı? Başkanın iğranç videosu falan deniyor ama göremedim.
Bir kaç kişinin bahsettiğini gördüm twitterda. Ama detayını bilmiyorum, alkollü ortam vs demişler
Kötü bir söz gibi düştük dillere.
|
|
29-01-2024, 02:41,
|
|
kral1234
Posting Freak
|
Threads: 1
|
|
Zuahahshgegegrgrg ulan video tam komedi.
|
|
29-01-2024, 10:24,
|
|
semiko
Posting Freak
|
|
|
ulan başkan o nası haller ya .
kolundaki çotanak dövmesi de dikkatimi çekmedi değil
ya başkan için verdiğini toparlamaya çalışıyorlar diyorlar.
bişey diyemiyorum ama tahtanında şimdiye kadar açılması lazımdı .
şimdi açsan 15 tane boşta olan topçuyu alsan alışana kadar 2 maç geçer .
zaten geriye 14 maç kalmış 10 maçta kesin 3 puan alman lazım falan filan .
en azından bir sonraki seneyi harcamayalım .
|
|
29-01-2024, 10:26,
|
|
semiko
Posting Freak
|
|
|
kerasus Wrote:Bu arada bir video muhabbeti dönüyor. Nedir izleyen var mı? Başkanın iğranç videosu falan deniyor ama göremedim.
300lük beylerbeyi rakı şişesiyle şov yapıyor sanırım yazın başkan şortla takılıyor gece mekanda. yanındaki arkadaşla beraber tişörtleri çıkarmışlar
|
|
29-01-2024, 17:05,
|
|
kerasus
Posting Freak
|
|
|
semiko Wrote:ulan başkan o nası haller ya .
kolundaki çotanak dövmesi de dikkatimi çekmedi değil
ya başkan için verdiğini toparlamaya çalışıyorlar diyorlar.
bişey diyemiyorum ama tahtanında şimdiye kadar açılması lazımdı .
şimdi açsan 15 tane boşta olan topçuyu alsan alışana kadar 2 maç geçer .
zaten geriye 14 maç kalmış 10 maçta kesin 3 puan alman lazım falan filan .
en azından bir sonraki seneyi harcamayalım . Şahsi fikrim, evet artık su yüzüne çıkmaya başladı gibi bu iddialar. Eğer gerçekten öyle bişey yaparsa Giresunspor'a tarihin en büyük ihanetini yapmış olur. Zira zaten insanlar klübe yardım etmek konusunda bukadar geri dururken, Sen özel yardım gecesi düzenleyip, bağışlanan parayı kendine alırsan bundan sonra tek kuruş vermez kimse.
Transfer tahtası açmanın hiçbir anlamı yok. Bu sene için zaten çoktan geçti artık. Gelecek sezon için desen, bunun için başında idealleri olan bu klüple birşeyler hedefleyen bir hocan olması lazım. Mesela gerçek bir Giresunspor taraftarı Mehmet Birinci gibi. Aaa O da ne? Sahi, Bizim zaten öyle bir hocamız vardı ama yönetim yolladı onu değil mi.. Yerine kimi getirdi? Geldiğinden beri hala Giresunspor ile hiçbir bağ kurmamış, her açıklamasında ayrı bir ta...ak geçen birini. İlk geldiğinde transfere bile gerek olmayabilir bu taökım bu haliyle de ligde kalabilir diyen adam henüz gol bile bulamadı. 20 senedir 3. lig dahil böyle rezil bir adam hatırlamıyorum gerçekten. Seneye bu adamın eline süper lig ayarında topçular ver, 2. ligde bile tutamaz. Öyle rezil bir hoca. Doayısıyla bunu getirerek yönetim zaten bu seneyi değil, geleceği de tamamen gözden çıkarmış. Takım adına hiçbir hedefi yok. Hem bırakmıyor hem yönetmiyor da. Belli ki paramı kurtarıp gideyim derdinde.
|
|
|