Poll: MEHMET BİRİNCİ BAŞARILI OLABİLİR Mİ ?
You do not have permission to vote in this poll.
EVET
71.43%
25 71.43%
HAYIR
17.14%
6 17.14%
KARARSIZIM
11.43%
4 11.43%
Total 35 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
03-01-2014, 22:25, (This post was last modified: 03-01-2014, 22:26 by coloney.)
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu .
(01-01-2014, 20:44)kerasus Wrote:
(31-12-2013, 14:00)coloney Wrote: Takımların ilk yarı performanslarına bakınca giresunsporun 18 gol yiyip 23 gol attığını görüyoruz.Bu performans playoff için yetmeyebilir. Daha az gol yemek ve çok atmak lazım.Bunun için iyi stoper ve forvet lazım.15. sıradaki aydın ile Giresun arasında sadece 7 puan var. ikinci yarı 17 maç 51 paun eder. Yani alttakiler iyi takfiyeler ile atak yapabilirler. Altımızda bizden daha az gol yiyen sarıyer ,Gümüşhane, kartal gibi takımlar var. Özellikle savunmayı güçlendirmek lazım yoksa düşmesekte playoff oynamak hayal olur bence.
hocam iyi güzel yazmışsın ama yanlış açıdan bakıyorsun olaya. ilk yarı geneline bakıpta ahmet ertem ile mehmet birinciyi aynı kefeye koyamayız. ahmet ertemli 13 hafta ile mehmet birincili son 4 hafta arasında dağlar kadar fark var. dolayısıyla giresunsporu yorumlarken baz alacağın istatistik 18 gol yiyip 23 gol attığı ilk yarı geneli değil, 4 maçta sadece 2 gol yiyip 7 gol attığı ve 10 puan topladığı istatistikten bahsetmek lazım. bu birincisi.

ikinciside kimse bu haliyle play off beklemiyor zaten. ben ne burada ne başka sitelerde hiçbir giresunspor taraftarından bu haliyle play off bahsettiğini görmedim. herkes yapılması gereken transferlerden bahsediyor zaten.

Hoca kıyaslaması yapmadım zaten. O ayrı konu. Ayrıca bu sonuçları sadece Mehmet birinciye maletmekte haksızlık olur.Aynı kadro ile başarı devam ederse o zaman hakkı teslim ederiz.
Asıl konuya gelince , Bu haliyle playoff oynamanın zorluğunu yazdım. Playoff oynayıp çıkma hesabı yapmayacaksa bu takım gelecek sene 2 trilyonu bulacak olan transfer yasağını nasıl kaldırıp transfer yapacak.Yanlış bir yerden bakmıyorum yani
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Hocamız Mehmet BİRİNCİ Oldu . - by coloney - 03-01-2014, 22:25

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)