(23-04-2014, 18:39)heyulaanil28 Wrote: anlama kıtlığı var herhalde mehmet birinciyi başarısız bulan eleştiren yok sadece uzun vadenin hocası değil diyorum bu konunun ilk sayfasından beri yazıklarımda belli mehmet hocayı eleştirmişliğim yok tartışmaya yer arıyorsan uzatmayacağım daha kafana göre takıl.
hacı kıvırma şimdi içini biliyoruz senin ya dürüst olalım lütfen

kelime oyunu yapma bana. yok efendim başarısız dememişmiş. ha yok bide deseydin

la zaten şuanda başarısız diyemezsin eleştiremezsin. yani şuan elin kolun bağlı tetikte bekliyosun. ama belliki gelecek seneyi bekleyememişsin sallamak için. oysa çok değil, birkaç ay beklesen 1. ligdede böyle seri yapacak değilizya, sallamak için yeterince fırsatın olabilirdi.
ama biryandan da teşekkür etmek lazım sana. bir rüyadan uyandırdın beni ve benim gibi düşünenleri. negüzel rüyalar alemindeydim, aynı hocayla devam edecek ve elbetteki hedef şampiyonluk olmayacağından ligde tutmak içinde mehmet hoca biçilmiş kaftandı. hele yabancı tercihlerinide isabetli kullanırsak orta sıralarda takılır düşme tehlikesi bile yaşamadan borç öderiz diye hayaller kuruyordum. ama şu mesajınla uyandım bu güzel rüyadan. şuanki mucizevi başarılar karşısında eleştirecek sallayacak bişey bulamayanlar elbette 1.ligde yeterince fırsat bulacaklardır. tıpkı geçen döneminde olduğu gibi. ligin şampiyonluk adayı kasımpaşaya yenildik diye hoca yollanmıştı

muhtemelen yine aynısı olur. oynadığımız futbolla ders veririz ama elbette üst ligde 10 maçlık seri yapamayacağına göre ilk yenilgisinde hocaya yol verilir. burda bazıları yeaa demiştik işte geleceği olmayan bir hocaydı diye tatmin olurlar. sonra bozbağ ucuz olsun diye vizyonsuz hedefsiz dandik bir hoca getirir (ki kendisi td transferini hep angarya görmüştür zaten) oda başarısızlığın bahanesini kendi kurmadığı kadroya bulur, devre arası tonla gereksiz topçu alınıp borçlar uçar. sezon sonu ise son kez veda ederiz 1.lige. birkaç sezon sonra ise profesyonel liglere tamamen veda ederiz bu kafayla.