33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
01-05-2014, 10:47,
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz
(30-04-2014, 21:07)kibris Wrote: ne alaka mkd nin sunucuları . onlarda en az senin benim gibi giresunsporlu maicon kardeş. herkesin bir maç anlatımı var saygı göstermek lazım. ayrıca hep maçları yayınladılar .. sezarın hakkını sezara vermek lazım...
ortada saygı gösterilecek bişey varsa, öncelikle o spiker bozuntusuyla yanındaki kuş bu futbolcuların alınterine saygı gösterecek. oturduğu yerden b.k atıp durmasınlar klüp tarihine geçen insanlara. fuat kuş desen bedava yayınlamıyor heralde. paranın bi tarafına koyuyor. kanalı açıldığından beri bukadar reklamı bir arada görmüşmü acaba? ayrıca asla ve asla benim kadar giresunsporlu olamazlar. mesela ben hiçbir giresunspor maçında tarafsız olamam, olmayada çalışmam. ama beyfendiler giresunsporluyum demeye bile utanıyorlar.

konunun özüne dönecek olursak, canikli ilk kez şehri için bişey yaptı gerçekten tebrik etmek lazım. hatayında hem yauın hemde seyirci yasağı getirmesi belliki sahada olacakların görülmesini istemiyorlar. geçen hafta selçuklu bu hafta hatay derken göztepe iyi çalışmaya başlamış. ama hiç top oynayamadığımız bi zamanda o selçukluya attığımız gol ve aldığımız 1 puan ilahi adalettir ve şampiyonda olacağız.

Messages In This Thread
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - by kerasus - 01-05-2014, 10:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)