33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
02-05-2014, 08:57,
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz
Dostlar,

Yüzdük, yüzdük işin kuyruğuna geldik. Âdeta Giresunspor kendi küllerinden doğdu. Ben ilk haftalar gol bile atamayan Giresunspor'un kümede kalması için mücadele edecektir diye bakarken, bir arar üç maç art arda kazanınca galiba ilk altıya girebilir düşüncesine daldımdı.
Ama yine bir iniş durumuna geçince artık Giresunspor, play off ile küme düşme sınırı arasında kalır diye karar vermiştim. Ancak, Mehmet Birinci Hoca teknik yönetimin başına geçince her şey farklılaştı. Futbolcular sanki silkelenip kendine geldi.
Ve Giresunspor kendi tarihi boyunca kıramayacağı rekoru kırarak 11 maçı üst üste galibiyetle kapadı. Sonuçta 20 maçın 17'si galibiyet, 2'si beraberlik, 1 tanesi de yenilgiyle bitti. Toplamda 53 puanı Giresunspor alnının akıyla almış. Bu puanlarda zerre danesi kadar şüpheye düşürecek bir durum yok.
Aslında Anadolu Selçuklu Spor maçı benim için sürpriz olmadı. Çünkü böyle bir teklemeyi bekliyordum. Zaten Mehmet Birinci Hoca'nın da çekindiği bir takımdı Anadolu Selçuklu takımı.
Bir de bu saatten sonra garip olayların da olacağı aşikâr.
Sen tut bir takıma Giresunspor'u yenersen 6 bin TL. prim vereceğim de. Bu insanın aklına olmadık şeyler getiriyor. Bizim Giresunspor, eğer karşısındaki takım oynuyor ve oynatıyorsa mutlaka maçtan galibiyetle ayrılıyor. Ama gördük ki, Anadolu Selçuklu takımı ne kendisi oynadı ne de Giresunspor'u oynattı. Sert hareketler, yere yatmalar, oyunu soğutmalar Giresunspor'un oynamaması için etkenlerdi.
Şimdi geldik Hatayspor ile yapılacak maça. Sonuç ne olacak?
Bence buradan alacağımız en kötü sonuç beraberlik. Ama kesinlikle takım Hatayspor'u yenmek için mücadele edecektir. Eğer Hatayspor, Anadolu Selçuklu takımı gibi oyunu soğutmazsa biz kesinlikle bu maçtan galip geliriz.
Ha oldu, kötü bir sonuç aldık.
Kesinlikle ye'se düşmemeliyiz. Tüm ipler bizim elimizde.
Yeni Malatyaspor'u yenemez miyiz? Eğer Yeni Malatyaspor, play off'u garantiledikten sonra diğer maçları düşüneceği için maça fazla asılmayacaktır diye düşünüyorum. Ama bu demek değil ki Yeni Malatyaspor, çantada keklik. Biz yine yenmek için maça asılacağız.
Sonuçta, biz şampiyonluğun son maça kalmaması için tüm sinerjimizi Hatayspor - Giresunspor maçına odaklamalıyız. Bu sinerjinin oluşması için de "biz bu maçı alacağız" demeliyiz ve o düşünce tüm hücrelerimize yayılmalı. Bunun yanı sıra da takım için de dualarımızı eksik etmemeliyiz.
Unutmamalıyız; bu takım buralara kolay gelmedi ve şampiyonluk da kolay kaçmasın.
Ne Göztepe ne de Hatayspor şampiyonluğu hak etti.
Onlardan çok biz ettik.
Çünkü, biz takım olmak için paraya ihtiyaç duymadık. Lobiye hiç ihtiyaç duymadık. Hele ki, hakemlere bile nazar etmedik. Biz sadece emeğimizin karşılığını aldık.
İnşallah da bu emeğimizin karşılığını pazar günü saatler 17.30 olmadan göreceğiz.

Herkese hayırlı cumalar diliyorum. Gönlünüz açık, dualarınız Giresunspor için olsun.

Messages In This Thread
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz - by cezmik - 02-05-2014, 08:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)