33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
04-05-2014, 21:12, (This post was last modified: 04-05-2014, 21:19 by kesap28.)
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
haftaya kazanamayalım şampiyonluk gitsin diye 4 gözle bekleyenler var galiba allah nasip etmesin inşallah biz şampiyoluk kutlarken ulan bu takım nasıl şampiyon oldu allah kahretsin diye söylenen arkadaşlar görüyorum bu takım bütün imkansızlığa bütün köstek olmalara rağmen giresun atatürk stadı şampiyon giresun diye çınlayacak o zaman bazı arkadaşlar uzaktan bakar artık uzun uzun allah yardımcımız olsun

KÖSTEK DEĞİL DESTEK ZAMANI bu takım çıkamasada bir allahın kulu ağzını açıp tek laf söylemeye hakkı yok hocayada oyuncuyada açın ilk yarı puan durumuna bakın ama sorun yok o hocada o oyuncularda omuzlarda taşınacak sıkıntı yok

para yok transfer yok takıma destek veren yok ama son maç kazanılırsa şampiyon olunacak ligin başında söyle adam biryerleriyle gilerler düşmeyelimde sorun yok derlerdi ama bir arkadaş demişti çıkamazsak 10 sene kaybederiz diye katılıyorum bu lıgden cıkmak zor play off ümidim yok olamaz çünkü oraya kalmayacağız :::Smile)))))))
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..

Messages In This Thread
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - by kesap28 - 04-05-2014, 21:12

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)