33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
04-05-2014, 21:34, (This post was last modified: 05-05-2014, 12:46 by heyulaanil28.)
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
kutsal toprakla döndük hataydaki gördüğümüz muamele anlatılmaz küfürün bini bin para atılan su şişeleri idrar şileri say say bitmez seyirciyi geç basın kartı bulunan adamlar el kol hareketleri ben böyle şerefsizlik görmedim orduda ergen fidangör grubu bunların yanında melek kalır neyse uçakla geldim ben herkes işin bilincinde maç sonu kısa mehmet hoca ilede sohbet ettim 2 haftadır mentalite olarak takımı iyi hazırlayamadın dedim hocaya rahat ol bu iş pazar günü bitecek oda bugün yapılan muameleden sonra dolmuş takım barut gibi anlayacağınız malatyanın garanti gelmesi iyi asılmayacaklardır bence yedek kadro ile çıkacaklardır para muhabetlerinide geçelim malatya paraya bakmaz kendinide playoff öncesi yormaz ama kimsede kaleyi buyrun atın diye açmaz ilk yarım satte işi bitirirsek herkes kafasına göre takılır bu maçta yok para gidecekmiş flan geçin bugün hatayın para aldığına inanan bile var hatay niye teşvik alsın şu durumda geçelim bu işleri buraya kadar geldik burdanda bırakmayacağız futbolcu kardeşlerimizde bunun farkında bu takım malatya sike sike yenecek şehirde havaya girmeli bu hafta hep birlikte kazanacağız!
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!

Messages In This Thread
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - by heyulaanil28 - 04-05-2014, 21:34

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)