33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
04-05-2014, 22:18,
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
(04-05-2014, 21:02)ArmanınPeşinde Wrote: Şampiyonluk gitti ? 17 puan geriden gelip son haftaya şampiyonluğun en büyük adayı olarak giren takımdan mı bahsediyoruz ? Hani şu sene başında "küme düşer" dediğimiz takım. Eğer haftaya şampiyon olursak, senin gibiler kutlamayı, sevinmeyi haketmiyor. Bu takıma inanmayan adam şampiyonluğu da kutlamasın.
takıma inanıyorum ama rakiplerin bizim kadar iyi niyetli olduğuna inanmıyorum. son hafta malatyaspor futbolcuları değil tüm malatya şehrine yetecek para gelir.

(04-05-2014, 21:12)kesap28 Wrote: haftaya kazanamayalım şampiyonluk gitsin diye 4 gözle bekleyenler var galiba allah nasip etmesin inşallah biz şampiyoluk kutlarken ulan bu takım nasıl şampiyon oldu allah kahretsin diye söylenen arkadaşlar görüyorum bu takım bütün imkansızlığa bütün köstek olmalara rağmen giresun atatürk stadı şampiyon giresun diye çınlayacak o zaman bazı arkadaşlar uzaktan bakar artık uzun uzun allah yardımcımız olsun
has..tir ordan sende boş boş konuşma.

Messages In This Thread
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS - by kerasus - 04-05-2014, 22:18

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)