5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz
16-09-2017, 01:59,
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz
(16-09-2017, 01:42)kerasus Wrote: Vay anasını ali sami. Lan biz bu Jones'a hala mı para veriyoruz lan? Hazırlık kampında bir ara Jones tekrar deneniyor söylentisi vardı ama beğenmedik gitti sanıyordum. Bizim sokağa atacak paramız yok lafını biz yanlış anlamışız beyler. O gerçek manada kullanıyormuş meğer. Yani parayı alıp durduk yere yolun ortasına dökmeyiz gibi. Bizde sandık ki boşa harcayama yapacak paramız yok demek istiyor. Tam tersi maşallah hiç işimize yaramayan oyuncuya 3-4 senedir para ödüyoruz. Keza doğru düzgün verim alamadığımız Abwo'ya da 3 sene ödedik. Arada gelip geçen Okafor'ları zaten saymıyorum. Transferde güya ucuza kaçıyoruzda, bu sokağa atılan paralar toplasanız kaç Ayite, kaç Pote eder kimbilir?

Birde bildiğim kadarıyla eksik bölgemiz stoperdi. E biz tamda yabancı kontenjanı açılmışken stoper yerine kazmalığı test edilip onaylanmış ve çokta ihtiyacımız olmayan bir oyuncuyu kadroya alıyoruz. Demek stoper diye aldığımız Briner Okafor'un stoper versiyonu falanmı acaba?

öyle oluyor haliyle. ama adamın geçmişini biliyoruz. bandırma gibi bir takımda oynamış (küçümsemek değil ) sonuçta. takımda küme düşmüş. jones un kontratı 2 yıllık idi . adam dedi kulup bulamadım . tak kulupte kaldı. ama bak igors kardeşime. adam oynayamacaksam gideyim dedi gitti. adam gibi adam . karşılıklı feshetti. adamın çünkü alıcısı da var. çok severdim igors u . neyse hakkımızda hayırlısı . iyi paralar dönüyor yabancılarda ama benden demesi.
Reply

Messages In This Thread
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - by Semih Karahan - 16-09-2017, 01:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)