5.Hafta l Denizlispor 0 - 1Giresunsporumuz
17-09-2017, 15:27, (This post was last modified: 17-09-2017, 15:30 by bulancak28.)
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz
Rakibi küçümsememek gerekli Denizli her ne kadar zor zamanlar da geçirse benim gözümde hep ciddi bir rakip olmuştur, açıkçası ben Giresun'da ki maçlarda bile hep en çok Denizli gibi takımlardan çekinirim.

En büyük avantajımız Denizlispor'da ki sakatlıklar. En önemli oyuncularından Kappel ve Moritz bu maçta forma giymeyecekmiş. Aynı şekilde, bir ara bizde de oynayan, Ziya Alkurt'un da durumu belli değil.

Buna rağmen rakibin Barış Örücü ve Yasin Ozan gibi nitelikli hücum oyuncuları var. Bunlara muhakkak dikkat edilmeli, özellikle de Barış Örücü'ye fazla şut imkanı vermemeliyiz (Elazığ maçını izleyenler dediğimi daha iyi anlayacaktır).

Bizde de Korkishko yok, tahminim Mehmet Akyüz ilk onbir çıkacak. Sinan sonradan girdiğinde daha efektif olan bir oyuncu, yine öyle değerlendirilir diye düşünüyorum. Aslında gönlümden geçen ve merak ettiğim isim Mert Örnek. Umuyorum bizde dikiş tutturur, Bursaspor'da baya beğendiğim bir oyuncuydu.

Caner Arıcı'da sınırda, sarıyı gördüğü an haftaya cezalı duruma düşüyor.

Anıl geçen haftaki sektirmeleri umuyorum bu maçta yapmaz. Hüsamettin'i geçen hafta pek beğenmedim. Canberk kadro yapabilir gibi.

Zor deplasman, inşallah iyi bir oyunla 3 puanı alırız.
Reply

Messages In This Thread
RE: 5.Hafta l Denizlispor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 17-09-2017, 15:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)