ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
27-12-2017, 00:15,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
(27-12-2017, 00:06)kerasus Wrote: maç seçme diyen arkadaşlar iyi düşünsün. eğer passo olmasaydı maç seçmiş halimiz 10 binden aşağı inmezdi şu dönemde. hele birde şehrin ilgi gösterdiği maça yer bulma ihtimaliniz bile yoktu.

geçen sene ikinci devre evimizde oynanan eskişehirspor maçında biz kapalı gişe oynamadık mı ? ben şahsen o gün giresundaydım ve maça bilet bulamadım. samimi söylüyorum . kale arkası da dolmuştu. hava yağışlı diye bende oradan almak istemedim ki dedem vefat etmişti bayadır giresunda kalıyordum dedim internetten digiturkten izlerim. yani o maça gelenler kagıt biletle mi girdi ? hayır. ee sonuç neden kimse gitmiyor o zaman. tamam iyi kötü maraton kapalı doluyor. kale arkasının dolmaması hava yağışlı olmasından sebeptir. adam orada izleyeceğime tv den izlerim diyor zaten. kaldı ki kale arkasında her zaman satılan ilk yer a blok olur o da maratonla birleştiği yerdir yani açısı iyidir diğerleri pek dolmaz
Reply

Messages In This Thread
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir - by Semih Karahan - 27-12-2017, 00:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)