22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
18-02-2018, 01:03, (This post was last modified: 18-02-2018, 01:04 by Slck28.)
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
(18-02-2018, 00:49)kerasus Wrote: başkanda kriz yönetimi sıfır zaten. gerçi neyi doğru yapıyorki? sezon başından beri çok barizdi bazı topçuların metin hocayı yemeye çalıştığı. keza bir grup taraftar zaten kuduruyordu metin hocanın varlığından. ya arkasında dur hocanın yada zamanında yollayıp kiminle çalışacaksan baştan yolunu çiz. ikisinide yapmadı. tabiri caizse çekirdek çitleyerek uzaktan izledi takım içi huzursuzlukları. bide devre arası forvet transferi gecikince ve sonunda piyasada golcü kalmayınca hepten saçmaladı. önce son gün menejerlerin kucağına düşüp önceden kıyamadığı miktarların fazlasını gözden çıkardı. oda olmayınca bi süre zaman kazanırım diye hocayı yedi. sonra daha iyisini getiremiyceni kendiside bildiği için taraftarın gazını almak için sırf medyatik olması ve "ahanda yılmaz vuralı bile getürdüm dana napim ben" diyebilmek için 3 aylığına 1 milyonu gözden çıkardı. iş bilmezliğin bukadarınada pes.
Arkadaşımız olayı gayet güzel özetlemiş. ilk hedef metin hoca idi gitti ikinci hedef futbolcular olacak kadro dışı kalacaklar oda olmayinca yılmaz hocaya mi gelcek acaba sıra yoksa ben bu işi şimdiye kadar yaptım bir şekilde ama artık olmuyor deyip bozbag mi istifa edecek bekleyip göreceğiz.
Reply

Messages In This Thread
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor - by Slck28 - 18-02-2018, 01:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)