8.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor
01-11-2020, 00:01,
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor
Biz defansta altarnatif aramalıyız diye haftalardır yazıyorum. Bizler taraftar olarak diarea eren traure kaleci hayrullahın kızağa çekilmesi gerektiğini defalarca söyledik ama hoca göremiyor. Yenilen bir takım ne yapar hiç bişi bilmeyen birisi forveti ikiler bizim hoca defansa adam alıyor artık hocanın acemiliğini buradan görünüz. Mehmet taş sadi ikisini stoper yap, diarrayı kızağa çek tavaresimi deneyeceksin yada keçiöğrenden gelen yabancıyı mı yada diarrayımı ön liberoya kaydıracaksın bilmiyorum. Sergio ilk 11 başlasın traure yedek olsun ereni forvetemi çekeceksin yada yedek soyundur bişiler dene artık. Bekler zaten saatli bomba oranın sıkıntısı ayrı nasıl çözüm bulunacak bilmiyorum yedeklerde formsuz. Ama bir ferçek var 8 hafta hep şansa bala galip geldik geçen haftadan ders almamışız bu haftadanda alamayacağız sonraki haftadanda hoca gidene kadar bu kadro böyle devam eder yeni gelende doğruyu bulana kadar ilk yarı biter o zamana atı alan üsküdara geçer yol yakınken adam akıllı bir hoca ile yola devam edelim yoksa 11 puanda kalacağız.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz - Ümraniyespor - by sy200028 - 01-11-2020, 00:01

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)