25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(02-03-2021, 11:40)ArmanınPeşinde Wrote: Bu zamana kadar, bu lige çıktığımız sezon hariç, hep güvenemediğimiz takımlara ve yönetimlere sahip olduk. Ne zaman bir momentum yakalasak veya sezona bir hedefle başlasak hep hüsranla sonuçlandı. O yüzden bu "güvensizlik" durumu kronik haline geldi.

Ama bu takım diğer takımlar gibi değil. Maç sonu oyuncuların yüzüne bakınca anlayabilirsiniz bunu. Aynı şekilde oyundan çıkan oyuncularda da görebilirsiniz. Yabancısından yerlisine, hepsi inanmış durumda. Karamsarlığa gerek yok. İyi kötü bu saatten sonra kör topal bir şekilde atacağız kendimizi yukarıya. Ben inanıyorum.

Maçtan sonra twitterda gördüm, Eren Tozlu'nun suratı düşmüştü hep görünce valla ben üzüldüm ama bir yandan da gurur duydum. Sahada kızıyoruz ediyoruz ama hem Eren, hem Caner Hüseyin, hem Diarra hepsi aslan gibi adamlar. En az bizim kadar onlar da çıkmak istiyor eminim ki. Bi mağlubiyet de başkan soyunma odasına iniyor takıma moral vermek için. İşte takım olmak budur.
02-03-2021, 11:53
Reply

Messages In This Thread
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 02-03-2021, 11:53

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)