25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
03-03-2021, 17:26,
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(03-03-2021, 11:20)cotanak88 Wrote: Mücadele ve maç kazanma isteğimizde sorun yoktu erenin direği yalayan şutu girse, baldenin rakipten dönen topa ofsayt verilmese, ceza sahasında elle müdahaleye penaltı verilse belki bunları konuşmayak, Altay maçını çoktan unutacaktık, bizim Altay maçında çıkaracağımız en büyük ders gol yememek olmalı, kalan 10 maçta 1.hedefimiz takım savunmasını ön planda tutmak olmalı yani durdur bekle kaç taktiği uygulamak olmalı, şu 1-0 yendiğimiz ama oyun olarak eleştirildiğimiz maçlar gibi oynarsak işimiz daha kolay olur, çünkü bundan sonra Altay gibi seri pas yapan takımlar olmayacak karşımızda benim nacizade düşüncelerim bunlar, Ümraniye maçına gelecek olursak bu sezon ilk defa bunu yazacağım eğer ekstra bir durum olmaz Hakemler maça mübahale etmezse güzel bir oyun ve farklı bir galibiyet bekliyorum takımdan bunu da buraya yazıyorum..

+ olarak çok detayda kaldı ama eklemekte fayda var. Canere net faul yapılan pozisyonda korner verdi ve o kornerlerin devamı golle sonuçlandı. o faulü görmemek gibi bir ihtimal söz konusu değil, net artniyettir onu es geçip korner vermek. maç 1-1 devam etse altayın ilerleyen dakikalarda savunma da çok boşluk verme ihtimali yüksekti çünkü beraberlik yetmiyordu onlara.
Reply

Messages In This Thread
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by kerasus - 03-03-2021, 17:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)