25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
07-03-2021, 18:46,
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(07-03-2021, 18:06)bulancak28 Wrote:
(07-03-2021, 17:56)semiko Wrote:
(07-03-2021, 17:52)bulancak28 Wrote: Ben mi çok polyannayım yoksa siz mi çok karamsarsınız bilmiyorum ama 2 maçta nasıl oluyor da bu kadar yıkılıyoruz, dünyaları kaybetmişe dönüyoruz inanamıyorum. Eğer takım da bu ruh haline bürünürse vay halimize, Eskişehir bile geçer içimizden. Ya internete bakıyorum Demirlisi, Altaylısı hatta Samsunlusu bile Giresun toparlanır tekrardan çıkışa geçer diyor buraya geliyorum öldük bittik 50 yılın maçı gitti vs vs. Halbuki en sakin olmamız, en özgüvenli olmamız gereken dönemeçteyiz.

Öyle bir ümit görüyor musun peki? Ne takımda ne hocada görüyorum ben bu ümidi.

İsteksiz oynama. Gerekli hamleleri yapmama yada yapamama. 

Biz iyi gün taraftarı değiliz o yüzden karamsarız. Görüyoruz sıkıntıyı sorunu. İyi gün taraftarı iki mağlubiyet sonrası izlemez takip dahi etmez. 
Ama bu takım küme düştüğünde yine buraya biz yazacağız biz boğaz patlatıp biz çıldıracağız.

Sen kötüsün samsunda kötü. Puanları dağıta dağıta herkesi ümitlendirdik. Geriden gelip şampiyon olduğumuz sene herkes bizde tırsıyordu. Bunun ekmeğini çok yedik ama noldu Konya Selçuklu geldi evinde berabere kaldın hemde son haftalarda. Bu korkuyu vermemiz gerekirken adamlar bizi gördükçe daha çok gaza geliyor. Söylesene son 3 haftadır mücadele hırs istek azim var mı? Var da ben mi göremiyorum. Biliyorsun baba görüyorsun takımı

Dostum bizi buraya getiren adamlar da aynı adamlar. Yani biz 12 maçlık seride farklı oyuncularla oynadık da son iki maçta yerlerine başkaları mı geldi? Bugün maçı yakan Sergen kaç tane maçı kurtardı, Onurcan kaç tane maçı aldı. İsteksiz oynama diyorsun, ben de bugün takımı beğenmedim ama buna razı olmak yerine çözüm aramanın daha doğru olacağına inanıyorum. Yani tamam Hakan Keleş'ten çok bir çözüm beklemiyorum orası kabul ama o olmazsa başkana güveniyorum, oyuncu grubuna güveniyorum. Bu yaklaşım inan kendimizden başka kimseye zarar değil. 
Bunları dememin sebebi şu: ben bugün Ümraniye karşısında "oynamak istemeyen" değil, "oynayamayan" bir takım gördüm. Stresli, konstrasyonu dağılmış, ya kazanamazsak kafasına girmiş bir takım. Oynamak istemeyen takım mücadele etmeye bile çalışmazdı.
İyi gün taraftarı değilsin biliyorum, ben de değilim. Olur da çıkamazsak ben seneye yine buradayım.

Başka bir parantez rakip takımlara. Hepsi bilenip geldiler. Bursa ile başladı bu bilene. Bizde de rehavet olunca durum kaçınılmaz oldu. 

Evet bu oyuncu grubu getirdi bizi. Ancak sezon başında himmeti beğendiğim için takımda tuttum diyen adam kadroya almıyor himmeti. Hakan hoca geldiğince çok sevinmiştim çünkü sivaata pozitif bir futbol oynattı. Ama tecrübesi yoktu. Bizde bu sezon alışma seneye iyi bir takım oluruz düşüncesi vardı. Öylede başladı. Ancak bu oyuncu grubu şampiyon ilk 2 düşüncesi bence hiç olmamıştır. Ha başkan olsun ha hoca olsun kasmadan strese sokturmadan oynattılar takımı. Baskı stres olmayan takım her zaman başarılı olur. Bizde öyleydik. Futbol anlayışımız oyuncu grubuna cuk oturdu ve başarı geldi. Bu başarı gelirken sorunlar mevcuttu ve ortadaudı biz g.tümüz yırtmadık mı Sergio diye. Tımbış traore oynadı kaç hafta. Eren oynadı sağ açık. Abi eren iyi bir oyuncu ancak ne hız var ne mücadele. Ama tam bizlik oyuncu. Hamle oyuncusu. Balde sonrası çok iş yapacak ama hocanın '' ereni ben çıkarttım ben o dönem altyapıdaydım '' demesi ve giresunun çocuğu kaptan olması bu duruma getirdi. Erolcan sanki çok mu iyi. Adam koşuyor. İş yapıyor. Bizim Taktiğimiz 4.2.3.1 dir. Nalepa rahat kalsa iş yapacak ama işte rahat kalamıyor. Chb Sadi şampiyon takımdan geldi. Çok iyi teklifler var mıydı bilmiyorum ama Sadi iyi başladı Chb hep aynıydı. Bi ara özel hayat falan dedik ama hep aynı ve hiç mevki değiştirmiyor. Bi diğer kanada geç belki iyi olacak. Ters ayakta oyna biraz belki şutun iyi. Adam çok düz. Onurcan çok başarılı bir kaleci olacakken kendini yiyor. İsmail hoca çok emek verdi bir yerlere getirdi. 4 attık oynamadı derler dedi. Ondan sonra iki yakamoz bir araya gelemedi. Maç öyküsünde Mehmet taş ın beyler liderlik bizim kimseye vermeyelim sözü var çok iyi. Ama işte bir sıkıntıdır gidiyor. Başkan çok iyi terapist ama bence profesyonel desteğe de ihtiyacımız var.
Reply

Messages In This Thread
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by semiko - 07-03-2021, 18:46

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)