25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
07-03-2021, 20:56,
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
(07-03-2021, 17:52)bulancak28 Wrote: Ben mi çok polyannayım yoksa siz mi çok karamsarsınız bilmiyorum ama 2 maçta nasıl oluyor da bu kadar yıkılıyoruz, dünyaları kaybetmişe dönüyoruz inanamıyorum. Eğer takım da bu ruh haline bürünürse vay halimize, Eskişehir bile geçer içimizden. Ya internete bakıyorum Demirlisi, Altaylısı hatta Samsunlusu bile Giresun toparlanır tekrardan çıkışa geçer diyor buraya geliyorum öldük bittik 50 yılın maçı gitti vs vs. Halbuki en sakin olmamız, en özgüvenli olmamız gereken dönemeçteyiz.
şahsen beni korkutan şey 2 kere yada 5 kere yenilmek rakiplerin yetişmesi çok pozisyon vermek vs hiçbiri değil. takımın panik düğmesine çok çabuk basmış olması. aslında tamam geçen maç sonu bende çok moralsizdim falan  ama düşününce hiçte panik yapacak bişey yoktu. hele maç öncesi hem samsun hemde istanbuldan da güzel haberler alınca, geçen haftaki mağlubiyetin hiçbir anlamı kalmadı nerdeyse, bugün kazandıkmı altay maçı öncesinden bile daha avantajlıydık. aynı zamanda rakiplere de çok net bir şekilde yıkılmadık ayaktayız mesajını vermiş olacaktık. oysa bugün tam tersi mesajı bize verdi takım. 1 yenilgiyle panik düğmesine basmış ne yapacağını şaşırmış vaziyette. samsun olsun altay olsun isterse 5 maçta 0 çeksin, 6. maçını kazanıp hiçbişey yok olmamış gibi yoluna devam eder. (Ki altay şuan tamda öyle aslında, hatta ADS de). ama bizim öyle bir lüksümüz yok malesef. 

ben hala bursa maçının rakipleri daha bi gaza getirdiğini düşünüyorum. tamam önemli olan 3 puan ama her maç öyle olmuyor işte. kendi evinde çoluk çocuğa karşı 2-0 önde başladığın maçta, hiçte öyle değil. veya kendi evinde dah şimdiden düştü gözüyle bakılan ankaraspora mahkum oynuyorsan, pek öyle değil işte. Ha ama nasıl olmlıydı? Bursa da tamam 2. golden sonra frene bastık rakiip üstümüze gelmeye başladı ve 2-1 oldu. tamam eyvallah, insanlık halidir futbolda buda vardır. Ama 2. yarıya da aynı maçın başındaki baskı ile başlayıp çok gecikmeden fişi çekecektin. Hah işte ozaman dosta düşmana mesajı vermiştik. "rakiplerimiz sadece biz izin verdiğimiz kadar top oynayabilir, biz istediğimiz zamanda çıkıp dişi çekeriz". Aynı şekilde Boluya da hava muhalefeti olsun, eksikler olsun 4-4 lük oyun beklemesekte en azından rakip ezici üstünlük kurmamalıydı. Evet güzel savunma yaptık, çok net pozsyonları d yok karambol harici. Ama bu bile rakiplere umut verir. Rakip topla oynadığı müddetçe istediğimiz kadar savunma yapalım, bir şekiilde pozisyona dönüşebiliyor malesef. O 2 maçın ardına bu 2 yenilgi işin tuzu biberi oldu artık. Dışardan bakınca nasıl görünüyor takım? ligin en kolay maçlarını geride bırakmışve onları ve pozisyona bile giremeden zar zor yenmiş zaten, daha oynadığı 2. ciddi maçta 2 yenilgi. ligin 2. yarısında Samsunun 4 puan çıkardığı 2 takımdan biz 0 çektik. 

gerçi belki bende yarın polyannaya bağlarım ama daha soğumadım sanırım  Smile Geçen hafta da maç sonu bu moddaydım ama maç öncesi her geçen dakika artan bir umut vardı.
Reply

Messages In This Thread
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by kerasus - 07-03-2021, 20:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)