25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
07-03-2021, 21:31,
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz
Haftalardır aynı kadro degişiklikler hep aynı doğal olarak bunun sebebi rotasyonsuz kadro maalesef uzun maratonda tökezlemeye başladık. Bunun dezavantaj yaratacağını söylemiştik. Rakiplerin transferleri oturana kadar alabildiğimiz kadar puan alalım hesabınızda düzgün yaptık. Şimdilik cepten yiyoruz. Gelelim esas meseleye canımı sıkan her takıma karşı mahkum oynuyoruz bakıyorum pas yüzdemiz oldukca düşük. Oyunu rahatlatamıyoruz doğru düzgün pres yapamıyoruz yapınca elimize yüzümüze bulaştırırp iki pasta çözülüyoruz. Balde basıyor gerisi seyrediyor. Biz geride bu kadar rahat pas yapamazken rakip kendi defansına yarım saat al gülüm ver gülüm yapabiliyor. Zaten üretken bir takım degildik üstüne nalepa eren Canerin formsuzlıkları eklenince çok zorlanıyoruz. Birde bizim kesinlikle gol yememiz lazım yiyince elimiz ayağımız birbirine dolanıyor. Ankara Bolu menemen vs gol atamadı ama yukarıdaki takımlar bir yolunu bulup atıyor. Hocanın mevcut kadroda sistem içinde değişiklik yapması şart ya tek forvete dönecek ereni kesecek. Caner kesinlikle yedek kalmalı onun yerine erenimi çeker. Sergio gelince onu sola atıp sağa baska alternatif mi düşünür bilemiyorum ama bildiğim bir şey sol kanat ölü doğru düzgün atak yok atak olsada ortalar ölü bölgeye veya auta gidiyor. Nalepa formsuz erol ve taş zaten üretken topcu degiller. Ereni kesip ortasahayı mı beşleyecek oraya formsuz traure veya başka birinimi monte edecek bilemiyorum ama hocanın birşeyler denemesi şart. Moral motivasyon sıfır bundan sonra kolay rakip yok denecek kadar az bizim Samsun İstanbul maçlarından birini kazanıp birinden beraberlik ile dönmek zorundayız ki umut tazeleyelim yoksa galibiyet serisi gibi mağlubiyet serisi başlar. İki hafta önce ne konuşuyorduk şimdi ne konuşuyoruz futbolda rehavete yer yok maalesef.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: 25.Hafta | Ümraniyespor - Giresunsporumuz - by sy200028 - 07-03-2021, 21:31

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)