32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
18-04-2021, 17:57, (This post was last modified: 18-04-2021, 18:03 by bulancak28.)
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
A m k maçkoliği Ahmet İlhan'ı 7 sarı kartlı gösteriyordu. Bugün de gördü dedim aha haftaya cezalı bir baktım meğersem 7.kartı zaten bugün ki maçmış Sad

Yalnız şunu söyleyeyim, Akhisar 80 de mi ne kırmızı gördü, Altınordu zerre kadar gol atayım, hücum yapayım derdine girmeden al gülüm ver gülüm maç oynadı. Üstelik 10 kişilik Akhisar'ın da çok fazla pozisyonu oldu. Bugün ki maça bakarak ben Altınordu'nun zerre kadar play-off oynama hevesi olduğunu düşünmüyorum.

Akhisar'a gelince, bence bugün ki aldıkları puan onları kurtarmaya yetmeyecek. Şöyle ki, haftaya Altay deplasmanına gidiyorlar ve Menemen Eskişehirle oynayacak. Bence Akhisar haftaya düşüşünü ilan edebilir. Öte yandan Ankara'dan küme anlamında bir umudum yok, Ümraniye rahat kazanacaktır bence ve onların da işi matematiksel olarak bitmiş olacak. Ama Ankarasporlular bence düşeceklerini biliyorlar, eğer geçtiğimiz haftalardaki gibi oynarlarsa belki bir çelme takabilirler.
Reply

Messages In This Thread
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - by bulancak28 - 18-04-2021, 17:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)