32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
25-04-2021, 23:11,
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor
(25-04-2021, 23:08)bulancak28 Wrote:
(25-04-2021, 22:53)chotanax Wrote:
(25-04-2021, 22:50)bulancak28 Wrote: Ben salıyorum aga. 2 hafta boyunca TFF 1.lige dair hiçbir şeyi takip etmeyeceğim, iki hafta sonra da açıp puan durumuna bakacağım. Olur da çıktıysak ne ala, çıkmadıysak da zaten ne olacağı belli.

Allah'a emanet olun.

Başkan seni tanımam bilmem ama şuraya yazdıklarımız, aklımızdan geçenler tıpatıp aynı. 

Ben de diyorum takip etmeyecem diye ama sen inanıyor musun bir saat arayla forum & haber takip etmeyeceğine? Ben inanmıyorum kendime.

Ya usta ne bir saati? Ben 10 dakika bile ayrı kalamıyorum bu forumdan. Devamlı bilgisayarın başına f5'e basıp duruyordum biri bir şey yazsa diye. Yemin ederim şu son 1-2 ayda kendi eşimden anamdan babamdan çok hem sen hem de maicon, semih, arma ve diğer renktaşlar daha çok hayatımda yer edinmişsinizdir ki hiçbirinizi şahsen tanımıyorum da. Kimse Giresunspor ile ilgilenmiyor benim etrafımda. Bir tek benim. Ben bu foruma bağımlı gibi bir şeyim ama artık gerçekten dayanamıyorum. Bu stresi kaldıramıyorum. Ne olursa olsun kafasına girdim.

O kadar rahattım ki kesin Çıkıcaz çıkıyoruz diye. Kendi kendimi avutmuşum. Yığılır kalırım herhalde 2 hafta içinde. Kalpten gideriz. Biz öyle adana demir gibi kaldıramayız.kaç sezon kafaya oynadık kaç sezon böyle kek bir lig geldi. Lig zor olsa eyvallah diyeceğim. Seneye lig şampiyonlar ligi.
Reply

Messages In This Thread
RE: 32. Hafta | Altınordu - Giresunspor - by semiko - 25-04-2021, 23:11

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)