33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
01-05-2021, 12:33,
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
(01-05-2021, 12:02)kerasus Wrote:
(01-05-2021, 08:28)semiko Wrote:
(01-05-2021, 00:46)stantheman05 Wrote: Çok kritik maç ya uyku tutmaz bişey yapamazsın kafa hep maçta, Alanya maçı Eskişehir maçları hep aklımda travma gibi resmen yarın alsak da rahatlasak. Belediye başkanı bugün ziyarete gitmiş bi umut üstten bişeyler oluyodur belki diyorum kendi kendime

üstten birşey olacaksa olmasın. evet herkes bu yolla şampiyon oluyor çıkıyor ama ben bu yolla istemiyorum. belkide bizim bilmediğimiz destekleri de vardır üst mevkilerin birşey diyemem ama aleni şike mike yardım olmasını istemem. bize yakışmaz. herkes yapıyor diye de bizim yapmamız uygun olmaz. zaten üstümüzde bir şikeci damgası var olgun peker yüzünden. hala temizlenemeyen. giresunspor diyince iyi akla gelmek çok önemli. 
kimsenin şampiyonluk falan ümidi yoktu sezon başı ligde kalalım yeterdi. geçen seneki kadro bu sene olsa hakan kutlu ile puan farkı yaparak şampiyon olmuştu belki de. ben artık şirketleşmek , hesabın verilmesi ve paranın adil yerlere harcanmasını istiyorum. tek başarı futbol değil. giresunspor hentbol var. görelede hentbol var. voleybol vardı bi ara bulancakta sanırsam. böyle şeyleri tek çatıda toplamak şart. kurumsal başarı da önemli. marka değeri çok önemli. bak real madride euroleague de de var. orda da aynı mantık. kurumsal başarı marka değeri çok önemli. sportif başarı elbet gelecek. doğru 44 yıllık bir hasret var. benimde çok hayallerim var . ama destek mestek olacak iş değil.

doğru diyorsun, insanın içine sinmiyor ama başka çare yok. hele günümüz şartlarında ve türkiye gibi afedersin b.k çukuru gibi leş liglerde mücadele ediyorsan çözüm belli. ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin. tamam samsun gibi ona buna bulaşma pislik atmaya çalışma, ama hakkını da savunmak zorundasın. ha yok onuda istemem diyorsan, toplayacaksın tası tarağı kapatıcaksın klübü. zira hadi bu sene sırf bu işlere girmemek için çıkmamayı dahi göze alsan bile klübün adı temizlenecek gibi değil artık. ki sandığın gibi sorun peker falanda değil. asıl sorun ondan sonra gelenler.. özellikle bozbağ, namı diğer kocayalan. gerçekte noldunu asla bilemeyiz ama dışardan bakınca herkeste bıraktığı imaj aynı, "ligde kalmayı garantileyince satışa geçiyor." bunu birçok defa özellikle giresunlulardan duydum içim sızlayarak. keza sanal ortamlarda da dışardan bakınca hep bu tarz yorumlar. e şimdi düşünüyorsun, adamın idolü ilhan cavcav. türkiyede şike denince ilk akla gelen isim. teşvik priminin falan şike olmayacağını savunacak kadar normal karşılayan birisi. yaşı hatırlayanlar bilir, gençlerbirliği de zamanında öyleydi süper ligde. dikkat et, her sene PO iddiamız bile olsa saçmalıyoruz hep bir noktadan sonra. hele bu sene haftalar önce herkesin kesin çıktı gözüyle baktığı takım buradan verirse düşün bakalım ilk akla gelen şey ne olur? "herkes şike yapıyordu rakipleri satın alıyordu ama biz şike yapmaktansa temiz bir şekilde bu ligde kalmayı tercih ettik" desen kafa buluyorsun sanırlarSmile

bunu ben çok söyledim. ben neler neler duydum aklım gitti. soda moda hikaye. biliyorsunuz antep için yok şöyle intikam böyle intikam , eee sonuç . neydi o başakşehirin içinden geçtiğimiz sezon. bir önceki sezon sonu hep hüsran. sezon sonunu zor getirdik. son 5 senemiz ( eskişehir play-off hatta alanya play-off ) hikaye. bu takım istese çoktan çıkardı. ne kadrolar ne paralar geldi . skribic , ahmad amed , husmani ulan zamanında posinkovic e millet demediğini bırakmadı ( ben ayrı seviyordum ) . bu adamlar ne paralar aldı götürdü. ulan bedavaya kiraladık dediğimiz gyriac mıydı ne skimdi ona ne paralar çıkmış. ibneler diyeceğim. ne paralar yediler. insan utanır. bu memleketimin takımı vs. der. yine ye o parayı ama iş yap alttan vurma
Reply

Messages In This Thread
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor - by semiko - 01-05-2021, 12:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)