2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
05-06-2021, 17:13,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(05-06-2021, 14:36)maicon_28 Wrote: Beyler bu arada konuyla ilgisiz, başkanla ilgili negatif bir tespit yapacağım

Belki bunu forumda da farkeden olmuştur. Gerçi katıldığı yayınları yazılı metinden değilde, canlı(veya video) olarak izleyen çoğu kişi farketmiştir zaten.

Başkanın üslubu ve diksiyonu çok iyi, konuşmaları da gayet güzel.
Ama satır aralarında birçok örneği bulunan defalarca kullandığı bir kelime-cümle var.

Örneğin;

"Samsunspor'da Ads'de 20-25 tane rotasyon futbolcusu vardı. BEN DE ise 17-18 tane. Yedek bulamıyorduk bazen"

"Sezon başında arkadaşlara BEN dedim ki... vs. vs."

"BEN bu kulübü alırken vs. vs. ..."

"Samsunspor kadrosu BEN de olsaydı 7-8 puanla şampiyon olurdum"

"Murat Başkan birilerini alsın bakalım, geçen sene BEN transfer yaparken şunlara dikkat ettim"

"Mesela BEN devre arası transfer yapmadım."

Röportajlarda BEN kelimesini çok kullanıyor. Eğer dikkatsizlikten kullanıyorsa sorun yok ama eğer bilinçli olarak kullanıyorsa bu durum ileride başımızı ağrıtabilir. Bir dışavurumun mesajı olabilir. BİZ yerine BEN kelimesini inanılmaz fazla kullanıyor.

Konu dışı olarak belki ileride ortaya çıkacak bir durum için tespit yapmak istedim. İnşallah kötü şeyler yaşamayız, böyle büyük başkan unvanıyla devam eder ve iz bırakır

Mağdur edebiyatını çok fazla yapmaya başladı. Her yere aynı demeç aynı söylemler farklı konuşabilecek şeylerde vardır. Dediğin gibi tıpa tıp aynı cümleler kuruyor. Bu arada gözleri çok fazla oynuyor başkanın Smile

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 05-06-2021, 17:13

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)